Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmişi okuyayım dedim ama yok okuyamıyorum :işsiz: Cherry Mom Cherry Mom kaptanım şimdide bildiriyorum 3 mayısa kadar çok sık giremeyebilirim ama diyetimi tabiiki bırakmam menü bildirimi yada kilo bildirimlerini (özellikle cuma) yapacağım :) Çünkü vizelerim başladı ilk sınavım bu cumartesi :kahve:

Cuma 79.6
Pazartesi 81.8
Fark +2.2

@seyrulsefer Cherry Mom Cherry Mom
Deli oldum sabah da tartildim emin olmak icin eve gelince de tartildim bugun niyetli degilim. Bu kadar fark olabilir mi ya az once 82.1 ciktim hatta Cherry Mom Cherry Mom kaptanim ben anlamadim listeye gircem diyorum iki gunde 2.2 kilo fark cikiyo yani iftarim sahurum sporum belli resmen +2 -2 korumaya gectim ne yapcagimi bilmiyorum 😔
Benjm cumadan pazartesine +3 görmüşlüğüm var. Hatta bu cumartesi cumaya gore -500 dum bugun cumaya gore +500 oluyor boyle seyler sen yolunda ilerlemeye devam et yedigimiz ictigimiz seyler etkileyebilir. Cumaya kadar toparlariz hic sikinti yapmadan yolumuzda devam edelim👍👍

İnşallah yapabilirim canım diğer günler. Ama free seçeneği de dursun kenarda 😂
Bugünden itibaren haftada 4 gün ingilizce dersim de eklenecek. Bakalım nasıl çıkartacağız ramazanı 🥴
oyy Allah kolaylık versin kuzum :KK14: sen bu hafta menüleri yaz yeter ,yine yapabilirsen sporları da ekle tabii 😗 ❤️

Fıstıklı bulamamıştım canım fındıklıyla yaptım🤣 ama çok güzel oldu teşekkür ederim bir dahakine kesin fıstıklıyı deneyeceğim🤩🤩
hııı :KK8: o da güzel olur aynen cnm afiyet olsun :KK33:

Kız yeseydin 1 dilimcik 😀 😘😘😘datluuum
Tadına baktım, yemesem de olur dedim🤭😂😂
Yok hesapladim da sanki cok yiyorum gibi ortim. Yine artidayim ☹️ O kadar spor ziplarin hepsini dun yarim squat zip yaptim bacaklarim agridi. Ama yine artidayim ☹️ Haklisin hesaplayayim kalorisi i yediklerimin.
Canım emzirdigin için çok yemen normal ama kalorisi düşük şeyler yemekte fayda var gibi.yine de toplam kaloriye bir bakmak lazım.spora ve emzirmeye göre vermen lazim
Ben tam 600gr artidayim ama dun gece cook az uyudum ondan midir degil midir bilmiyorum. Aslinda yediklerime de cok dikkat ediyorum ama fazla oluyir galiba. Carsambaya yine tartilip kontrol ederim kaptancim Cherry Mom Cherry Mom , S Suskunhanim
Canım menulerinden kaynaklı olabilir çünkü sporun çok iyi, günlük emzirmeden de -500 calori yakıyorsun.Mumkun değil artı olman, bu hafta bi kalori hesabı yapalım mı?
Bugunku menum
08:00- 1 haslanmis yumurta, 1 dilim yulaftan ekmek, 1 dilim peynir, domates
Ara: 1 fincan sade, 1 fincan badem sutlu kahve, 10 findik, 1 ceviz, 1 avuc yaban mersini.
14:00- 1 tabak salata, yarim porsiyon kuzu biryani, 1 kase yogurt.
17:00- 1 kase somon balikli salata.

Su:4lt
Spor: 10000 adim
20 dk cardio
15 dk zumba

Ortim, Ziplardan bacagimin arkasi acidi bugun ziolara mola. Yarin aci azalirsa ziplarim yine 😉

Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Erken kapatman çok güzel olmuş canım, hesapladın mi kalorisini?

Ortim sanki bu menün az olmuş gibi geldi bana çünkü bu kadar az yersek alışır ve çok çabuk kilo takılmaları yaşarız bence doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama☺ama ama ama sporun çok iyi maşallah😘😘💃💃
Bugün saçma bir gün yaşadım🤣 uyudum kalktım filan dengem şaştı canım normalde bu kadar az yemiyorum bugün çok acıktım zaten😅😅 Sporu biraz arttırmaya çalışıyorum inşallah faydasını görürüm yordu beni 🤣

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 form etimek, 20 gr zeytin, 20 gr lor peyniri, yeşillik, domates, yeşil çay

Ara: 1 yeşil elma, türk kahvesi

Öğle: 120 gr havuçlu yoğurt, 90 gr sac kavurma, haşlanmış brokoli

Ara: 10 gr ceviz, 1 hurma

Akşam: 80 gr bulgur pilavı, 4 yk ıspanak, haşlanmış brokoli, 2 ykdan az havuçlu yoğurt (çok şükür bitirebildim bunu artık :KK70:)

Ara: 1-2 dilim elma, 1 dilim portakal

Su: 2 ltden fazla
Spor: 40 dk pilates (Bak Cherry Mom Cherry Mom kaptanım spor yaptım :KK70:)

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam @monarosaa
ayyy gerçekten spor yapmışsııın 🥲

Kuzum çok moral bozucu oluyor bu artılar. Anlıyorum seni. Ama illaki girecek düzene. Sen yeterki vaz geçme. Ne kilolar verdin. Tekrar geri gelecek o düzen inşallah ❤️🙏
Evet canim sanki yaptigim emekler bosa gitmis gibi hiasediyorum moral bozuluyor duzene girecek insallah 💞
Belki ödemin vardır orti sıkma canını düzene girer tekrar - leri görürsün inşallah.
İnsallah orticim 💞
Namaria Namaria cım tek yapman gereken Hatayda lojmanda yaptıklarını yapmak bence,o düzene dönmek
Evet canim sporum muhtesemdi o zaman bir de aklimda sadece kilo vermek vardi. Simdi sartlar zorlasa da biraz spora yuklenicem insallah 💞
Benjm cumadan pazartesine +3 görmüşlüğüm var. Hatta bu cumartesi cumaya gore -500 dum bugun cumaya gore +500 oluyor boyle seyler sen yolunda ilerlemeye devam et yedigimiz ictigimiz seyler etkileyebilir. Cumaya kadar toparlariz hic sikinti yapmadan yolumuzda devam edelim👍👍
İnsallah canim + lar - ler hep oluyor onemli olan yola devam etmek cok haklisin 💞

Tesekkur ederim arkadaslar desteklerinjz icin 🌺

Back
X