Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spora yetısemıyorum valla kvde kp eltı filan bırlıkte yasyoruz ıste kostr kostr yetısemıyorum spora ama ıstıyorum yapmayı yarın ınsAllah fırsat buldugım bakır yapıc
16 -22 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU

Güncel sporlarımız 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@ummhnisa
Samara96 Samara96
@pacman spor hiç yok mu kızlar :sinirli:

CUMA CUMARTESİPAZARPAZARTESİSALI ÇARŞAMBAPERŞEMBE
60
350
100
600
300
45
60
340
60
110
350
200
170
200
77
65
225
410
225
645
480
120
220
100
70
45
45
45
90
145
40
173
300
310
63
63
145
210
86
121
140

am baslıcam

Menulerine biraz daha protein eklesen canim, belki daha uzun sure tokluk saglarsin boylelikle. Mesela sabah yumurtasiz gecme. Aksama da bir et cesidi olsa, ara ogunlerine sut ve/veya yogurt, kefir eklesen. Sanki boyle dahacok tokluk saglar gibi.
Ya aslında bu gün akşama fırında kıymalı Karnabahar yapacaktım eşim istemedi kızart dedi 😓 bnde mecbur haşlama yemek zorunda kaldım
Yemeğini yapsam böyle aç kalmazdım
Gündüz açlığı beni kötü etmiyor ama akşam aç olmaya dayanamıyorum 😞 bitik modu geliyor 😞 mezun olmak istiyorum düşünceleri bile geliyo

Ya aslında bu gün akşama fırında kıymalı Karnabahar yapacaktım eşim istemedi kızart dedi 😓 bnde mecbur haşlama yemek zorunda kaldım
Gündüz açlığı beni kötü etmiyor ama akşam aç olmaya dayanamıyorum 😞 bitik modu geliyor 😞 mezun olmak istiyorum düşünceleri bile geliyo
Ac kalarak zayiflamak yipratici oluyor.psikolojik olarak cok yoruyor cok hafif gecirmissin aksami biseyler daha ekleyebilirdin. Daha dikkatli devam et ac kalmamak icin saglikli ye ama karnin doysun ac karnina zor bu isler. Bugun gecti artik bol su ic spor yapabileceksen spor yap yorgunluk bastiriyor acligi dayan biraz daha 👍👍

Ac kalarak zayiflamak yipratici oluyor.psikolojik olarak cok yoruyor cok hafif gecirmissin aksami biseyler daha ekleyebilirdin. Daha dikkatli devam et ac kalmamak icin saglikli ye ama karnin doysun ac karnina zor bu isler. Bugun gecti artik bol su ic spor yapabileceksen spor yap yorgunluk bastiriyor acligi dayan biraz daha 👍👍
Aynen öyle çok yoruyor :( şimdi spor yapcm vakit geçmiyor yoksa

Canim hedef kilonun altina inmeden mezun olma. Cok iyi gidiyorsun.
Ama o zaman aksamlari daha doyurucu yemekler ye.

Canim hedef kilonun altina inmeden mezun olma. Cok iyi gidiyorsun.
Ama o zaman aksamlari daha doyurucu yemekler ye.
Normalde yiyorum zaten bu gün böyle oldu işte,

Mezun Olmam inşaAllah ya çünkü kendimi biliyorum listede olmazsam yapamam olduğum yerde sayarım hatta belki alırm bile

Bilmiyorum ki cumaya kadar hallederim sikinti yok ortim. Tuvalete cikamiyorum belki o etkilemistir aclik otu aldim bugun onu ictim yarin tekrar tartilir bakarim bi duruma 👍👍
Canım erken mi tartıldın acaba :( iyi olda biraz kahve iç hızlandırıyor bi kefir falanda içebilirsin sahurda :(

Ah canım benim eşimde öyle gerekirse kendine ayrı yapacaksın:( bizim evdeki durum hep öyle

ooo sütlü tatlı da var daha ne olsun cnm hayırlı olssuuunn :KK76:

canım yememen zor gibi ama en azından çorbayı hafif yapsan yanında herşeyden azar azar alsan süper olur bence :super:

canım ilk 1 haftadan sonra normal diyete geç bence :)
Canım az az yiyorum sadece hafta sonu kaçamak oluyor oda oruçun etkisi dayanamıyorum

Benim kilomda bir değişiklik yok Cuma günüyle aynı 59 kilo🙄
@Namaria Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Güzel canım cumaya eksi gelir listeye gireceğiz unutmayalım 😍😍 baskül alırsan eski tartı yeni tartı aradaki farkı karşılaştırmalı foto almamz lazım canım bilgin olsun 🤗
Harikasın ortim super bir baslangic😍😍👍👍 bende +500 ile actim haftayi 🙈🙈 Cherry Mom Cherry Mom
Halllersin sen hilalcım 😘
Geçmişi okuyayım dedim ama yok okuyamıyorum :işsiz: Cherry Mom Cherry Mom kaptanım şimdide bildiriyorum 3 mayısa kadar çok sık giremeyebilirim ama diyetimi tabiiki bırakmam menü bildirimi yada kilo bildirimlerini (özellikle cuma) yapacağım :) Çünkü vizelerim başladı ilk sınavım bu cumartesi :kahve:
Tmm canım
Arada gir diyetini menü yazmayı ve ortağını unutma ama :)
Bugün öğleden sonra tartıldım ama paylaşmaya vaktim olmadı
Kilom 73.9
Fark 600 gr çok mutlu oldum
Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue
Yaa süper ,😍😍 tebrikler canım
Bu arada bugün sabittim :) whatsappta tek tek mesaj atanlar gibi oldum ya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Güzel canım tebrikler 🤩
Cherry Mom Cherry Mom DeryaOnDiet DeryaOnDiet kızlar gün içinde tartıldım sabitim, düzensiz bir gün oldu🙈cumaya kadar bir daha Apa yapmalıyım galiba🤭 annemler olunca zor oluyor ama ne kadar yaparsam kardir
Güzel canım tebrikler 🤗
Bu haftayı sağsalim atlatırsam şükredicem :KK43: aşırı iştahım açık ağlıcam 😭 kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
Geldi depresyon 😭 çok sıkı geldi hemde 😭
Geldi mi oh oh iyi 🤣🤣🙈🙈🙈🙈

Back
X