- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #408.661
günaydın ortim ben de işe geldim mutlu günler@MehfamCherry Mom
Namaria
Sahursuz geçen bir gecenin sabahından herkese günaydınuyanır uyanmaz hemen menüyü yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın ortim ben de işe geldim mutlu günler@MehfamCherry Mom
Namaria
Sahursuz geçen bir gecenin sabahından herkese günaydınuyanır uyanmaz hemen menüyü yazdım
Yok kuzum yazmışsın sonuçta onu görüyoruz atar mıyız söylemen yeterCherry Mom hem Ramazan hem spor Bebişin dişi de işin içine girince ben benlikten çıktım. Gruptan atmayın diye güncelleyin dedim
![]()
Kolay gelsin canımgünaydın ortim ben de işe geldim mutlu günler
sağol canımKolay gelsin canım![]()
Allah razı olsunYok kuzum yazmışsın sonuçta onu görüyoruz atar mıyız söylemen yeter
Allah yardımcın olsun canımSabır diliyorum
![]()
Günaydın canım az kalmış hedefe o zaman Bi ara verirsinMaşaAllah sana
Ben kendime güvenmiyorumama yapmakta istiyorum diyet öyle yada böyle bitip korumaya geçicem benim için bi antrenman olur hem, ama doğru zamanda almak istiyorum izni,
72 ilk hedefe bi ulaşaym bakim ozaman alırm inşaAllah,
Gerçi bu hafta yada diğer hafta annemler gelebilir memleketten belki ozaman da alablirmhayırlısı bakalım
Allah zihin açıklığı versin kuzmmGünaydınlar herkese benim 12de sınavım var dua edin bana hepinizi seviyorum diyorum ve son kez notlarıma bakmaya kaçıyorum![]()
Günaydın tatlım başarılar dilerim. Sınava gir gel de diyetisyene gidecektin nasıl geçti anlat( yoksa anlattında ben mi unuttum)Günaydınlar herkese benim 12de sınavım var dua edin bana hepinizi seviyorum diyorum ve son kez notlarıma bakmaya kaçıyorum![]()
Kolay gelsin canım hayırlı işlergünaydın ortim ben de işe geldim mutlu günler
Dün yazmıştı canımGünaydın tatlım başarılar dilerim. Sınava gir gel de diyetisyene gidecektin nasıl geçti anlat( yoksa anlattında ben mi unuttum)
Sağ ol canım benimAllah zihin açıklığı versin kuzmm![]()
![]()
Dün bahsettim ama sınavdan çıkayım senin için bir daha anlatırım☺☺Günaydın tatlım başarılar dilerim. Sınava gir gel de diyetisyene gidecektin nasıl geçti anlat( yoksa anlattında ben mi unuttum)
Uyuya mi kaldiniz? Insallah kolay gecer gunun. Zor olur sahursuz oruc.@MehfamCherry Mom
Namaria
Ben de pilates topunda bebeği uyutuyorumZıplama da yapcktm pilates beni mahvetti yahiç sevmedim pilatesi yaparken başım ağrıdı, boşa almışm topu
Sınavında başarılar canım dualarım seninleGünaydınlar herkese benim 12de sınavım var dua edin bana hepinizi seviyorum diyorum ve son kez notlarıma bakmaya kaçıyorum![]()
Sağ ol canım benimBen de pilates topunda bebeği uyutuyorum
Sınavında başarılar canım dualarım seninle
Canım sınavda başarılarSağ ol canım benim
Dün bahsettim ama sınavdan çıkayım senin için bir daha anlatırım☺☺![]()
Bitti şükür bugünü de atlattım☺☺Canım sınavda başarılar![]()