Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahahahahahah ay keşke zayıfım diye ortalarda dolansamm. Boyum minnak olduğu için çok öyle durmuyor. :KK70: Ama pilatesi daha düzenli yapıcam inş. Sen de bir gün istediğin bedende olacaksın bebiş. Ve bunu birlikte göreceğizz. :KK50:
Canım yine etiketlemişsin bakayım baaari :D

Sahur: 2 form etimek üzerine beyaz peyniri 5 zeytin, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta (hem de yumurtayı sabah kendim topladım :KK70:)

İftar: 1 kepçe mantar çorbası, 65 gr fırında tavuk göğüs, bol salata,

Su: 2 lt
Spor: 10 bin adım yuppi

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @monarosaa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Beyaz peynir kaç gram 😂
Yumurtayı nasıl topladın 😆😆😆
Spor da müthiş cnm ;)

ummhnisa ummhnisa naptn canm iftar öncesi istediğin gibi eksi gördün mü?
Sabah tartılmamla aynı gram oynamadı yaa sinirim bozuldu ve iftar yaklaştıkça kilomda arttı niye böyle oldu anlamıyorum. Şimdi Yeşilçay yaptım onu içicem ardına da Kirazsaplı çay içicem inşallah sabah pııt diye gider artı (inanmıyorum ama) ☹️☹️

İnşallah. Bu hafta istediğim eksi gelmeyecek sanırım. Bu yüzden biraz üzgünüm ama önümüzdeki maçlara bakıcaz. :KK14:
Olsun canım her hafta istediğimiz gibi gitmiyor ben bu hafta geçen haftaya göre daha iyi kilo verdim sende haftaya daha çok verirsin ama mutlaka spor yap çok fark ediyor hele pilatesle güzelce incelirsin 😍😘

Sabah tartılmamla aynı gram oynamadı yaa sinirim bozuldu ve iftar yaklaştıkça kilomda arttı niye böyle oldu anlamıyorum. Şimdi Yeşilçay yaptım onu içicem ardına da Kirazsaplı çay içicem inşallah sabah pııt diye gider artı (inanmıyorum ama) ☹️☹️
Canm benm ya stresten ödem olmuştur ☹️ erken yat bari
Sahuruda çok hafif yap

Iftara dogru benimde kilom artiyor en dusuk sabah cikiyorum oruc tutacaksan sabahtan tartil resmini cek oglen sonu tekrar tartil hangisi azsa onu paylasirsin ben oyle yapacagim. Ben bugun yuzugumden fark ettim sabah gayet gevsek oluyor aksama dogru parmagimi sikmaya basliyor ayni durumdayiz bende anlamadim. Bide tartida ilk resmi cektim cektim sonra her ciktigimda artarak gidiyor 🙈🙈

Spor yap da amcalar görsün 😆😆😆
Hahahahahaha
Beyaz peynir kaç gram 😂
Yumurtayı nasıl topladın 😆😆😆
Spor da müthiş cnm :KK66:
Tişikkirlir bebeğim. Ay valla gittim kümesten topladım skdkskdkskddk Zevkliydi...
Olsun canım her hafta istediğimiz gibi gitmiyor ben bu hafta geçen haftaya göre daha iyi kilo verdim sende haftaya daha çok verirsin ama mutlaka spor yap çok fark ediyor hele pilatesle güzelce incelirsin 😍😘
Evet maalesef öyle. Yine de pes etmemek lazım ama insanın morali bozuluyor. 🥺 Evet pilates yaptığım dönemde gerçekten baya fark etmişti. Tekrar hayatıma sokmaya çalışıyorum kendisini 😂

Canm benm ya stresten ödem olmuştur ☹️ erken yat bari
Sahuruda çok hafif yap
Uyku düzenimde yok ki canım en erken 1 de yatıyorum 4e gelmeden kalkıyorum tekrar yatmam en erken 6.30 oluyor kalkmam da 9.30
Şu anda öyle şiş hissediyorum ki kendimi bakalım artık sabah ola hayralo
Iftara dogru benimde kilom artiyor en dusuk sabah cikiyorum oruc tutacaksan sabahtan tartil resmini cek oglen sonu tekrar tartil hangisi azsa onu paylasirsin ben oyle yapacagim. Ben bugun yuzugumden fark ettim sabah gayet gevsek oluyor aksama dogru parmagimi sikmaya basliyor ayni durumdayiz bende anlamadim. Bide tartida ilk resmi cektim cektim sonra her ciktigimda artarak gidiyor 🙈🙈
Yaa niye böyle olduk biz benim bu hafta böyle olmaya başladı vücum da şaşırdı galiba dediğin gibi yapayım sabahtan foto çekip bekliyeyim

Uyku düzenimde yok ki canım en erken 1 de yatıyorum 4e gelmeden kalkıyorum tekrar yatmam en erken 6.30 oluyor kalkmam da 9.30

Yaa niye böyle olduk biz benim bu hafta böyle olmaya başladı vücum da şaşırdı galiba dediğin gibi yapayım sabahtan foto çekip bekliyeyim
Bende anlamiyorum suyu falanda az icmiyorum bi anlam veremedim bende 🤔🤔

Bnde ödemli hissediyorum kaç gündür uykum yok :( bu gün erken yatıcam inşaAllah çocuklar uyanmazsa deliksiz bi uyku nasip eder inşaAllah Rabbim
Sabah tüm ödemler fıs diye iner inşaAllah

Canım bende senin gibiyim dün 4te yattım sabah 9 da uyandım kendimi şiş hissediyordum zaten ve düne göre daha çok çıktı kilom sonra yattım 1 gibi kalktım bu sefer dün göre -200 düm😅 zaten tuvalete çıkmak neydi unuttum şiş bir karınla dolaşıyorum sürekli😥

Canım tuzlu mu yiyorsun sahurda? Suyu kestiğin için sonradan ödem mi oluyor ki

Back
X