- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #409.101
Tamam canim eline saglikHarbiden cardio canımtamam cumartesi eklicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim eline saglikHarbiden cardio canımtamam cumartesi eklicem
İnşallah. Bu hafta istediğim eksi gelmeyecek sanırım. Bu yüzden biraz üzgünüm ama önümüzdeki maçlara bakıcaz.İnşallah kuzum ya hep beraber istediğimiz kiloda olalım![]()
Canım yine etiketlemişsin bakayım baaariHahahahahahah ay keşke zayıfım diye ortalarda dolansamm. Boyum minnak olduğu için çok öyle durmuyor.Ama pilatesi daha düzenli yapıcam inş. Sen de bir gün istediğin bedende olacaksın bebiş. Ve bunu birlikte göreceğizz.
![]()
Spor yaptım diye etiketledim.Canım yine etiketlemişsin bakayım baaari![]()
Spor yap da amcalar görsünSpor yaptım diye etiketledim.koskoca 10 bin adım az mı?? Herkes duysun bilsin diye.
![]()
Ayy erkenden uyuyasım varrGayet guzel ortimspor yapma artik bugun zaten yorgunmussun bugunu sakin gecirelim
![]()
Beyaz peynir kaç gramSahur: 2 form etimek üzerine beyaz peyniri 5 zeytin, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta (hem de yumurtayı sabah kendim topladım)
İftar: 1 kepçe mantar çorbası, 65 gr fırında tavuk göğüs, bol salata,
Su: 2 lt
Spor: 10 bin adım yuppi
Cherry Mom @Mehfam @monarosaa
Hedef60kgolmak
Sabah tartılmamla aynı gram oynamadı yaa sinirim bozuldu ve iftar yaklaştıkça kilomda arttı niye böyle oldu anlamıyorum. Şimdi Yeşilçay yaptım onu içicem ardına da Kirazsaplı çay içicem inşallah sabah pııt diye gider artı (inanmıyorum ama)ummhnisa naptn canm iftar öncesi istediğin gibi eksi gördün mü?
Olsun canım her hafta istediğimiz gibi gitmiyor ben bu hafta geçen haftaya göre daha iyi kilo verdim sende haftaya daha çok verirsin ama mutlaka spor yap çok fark ediyor hele pilatesle güzelce incelirsinİnşallah. Bu hafta istediğim eksi gelmeyecek sanırım. Bu yüzden biraz üzgünüm ama önümüzdeki maçlara bakıcaz.![]()
Canm benm ya stresten ödem olmuşturSabah tartılmamla aynı gram oynamadı yaa sinirim bozuldu ve iftar yaklaştıkça kilomda arttı niye böyle oldu anlamıyorum. Şimdi Yeşilçay yaptım onu içicem ardına da Kirazsaplı çay içicem inşallah sabah pııt diye gider artı (inanmıyorum ama)![]()
Bencede kesinlikle katılıyorumOff o bende de oluyor. Gerçi buraya geldiğimden beri yediğim en tatlı şey hurma. Ama arada mutlaka olur. O kaçamaklar olmasa devamlılık olmaz. Abartmadığımız sürece suçluluk hissetmemeliyiz bence.![]()
Iftara dogru benimde kilom artiyor en dusuk sabah cikiyorum oruc tutacaksan sabahtan tartil resmini cek oglen sonu tekrar tartil hangisi azsa onu paylasirsin ben oyle yapacagim. Ben bugun yuzugumden fark ettim sabah gayet gevsek oluyor aksama dogru parmagimi sikmaya basliyor ayni durumdayiz bende anlamadim. Bide tartida ilk resmi cektim cektim sonra her ciktigimda artarak gidiyorSabah tartılmamla aynı gram oynamadı yaa sinirim bozuldu ve iftar yaklaştıkça kilomda arttı niye böyle oldu anlamıyorum. Şimdi Yeşilçay yaptım onu içicem ardına da Kirazsaplı çay içicem inşallah sabah pııt diye gider artı (inanmıyorum ama)![]()
HahahahahahaSpor yap da amcalar görsün![]()
Tişikkirlir bebeğim. Ay valla gittim kümesten topladım skdkskdkskddk Zevkliydi...Beyaz peynir kaç gram
Yumurtayı nasıl topladın
Spor da müthiş cnm![]()
Evet maalesef öyle. Yine de pes etmemek lazım ama insanın morali bozuluyor.Olsun canım her hafta istediğimiz gibi gitmiyor ben bu hafta geçen haftaya göre daha iyi kilo verdim sende haftaya daha çok verirsin ama mutlaka spor yap çok fark ediyor hele pilatesle güzelce incelirsin![]()
Uyku düzenimde yok ki canım en erken 1 de yatıyorum 4e gelmeden kalkıyorum tekrar yatmam en erken 6.30 oluyor kalkmam da 9.30Canm benm ya stresten ödem olmuşturerken yat bari
Sahuruda çok hafif yap
Yaa niye böyle olduk biz benim bu hafta böyle olmaya başladı vücum da şaşırdı galiba dediğin gibi yapayım sabahtan foto çekip bekliyeyimIftara dogru benimde kilom artiyor en dusuk sabah cikiyorum oruc tutacaksan sabahtan tartil resmini cek oglen sonu tekrar tartil hangisi azsa onu paylasirsin ben oyle yapacagim. Ben bugun yuzugumden fark ettim sabah gayet gevsek oluyor aksama dogru parmagimi sikmaya basliyor ayni durumdayiz bende anlamadim. Bide tartida ilk resmi cektim cektim sonra her ciktigimda artarak gidiyor![]()
Bende anlamiyorum suyu falanda az icmiyorum bi anlam veremedim bendeUyku düzenimde yok ki canım en erken 1 de yatıyorum 4e gelmeden kalkıyorum tekrar yatmam en erken 6.30 oluyor kalkmam da 9.30
Şu anda öyle şiş hissediyorum ki kendimi bakalım artık sabah ola hayralo
Yaa niye böyle olduk biz benim bu hafta böyle olmaya başladı vücum da şaşırdı galiba dediğin gibi yapayım sabahtan foto çekip bekliyeyim
Bnde ödemli hissediyorum kaç gündür uykum yokUyku düzenimde yok ki canım en erken 1 de yatıyorum 4e gelmeden kalkıyorum tekrar yatmam en erken 6.30 oluyor kalkmam da 9.30
Canım bende senin gibiyim dün 4te yattım sabah 9 da uyandım kendimi şiş hissediyordum zaten ve düne göre daha çok çıktı kilom sonra yattım 1 gibi kalktım bu sefer dün göre -200 dümUyku düzenimde yok ki canım en erken 1 de yatıyorum 4e gelmeden kalkıyorum tekrar yatmam en erken 6.30 oluyor kalkmam da 9.30
Yaa niye böyle olduk biz benim bu hafta böyle olmaya başladı vücum da şaşırdı galiba dediğin gibi yapayım sabahtan foto çekip bekliyeyim
Canım tuzlu mu yiyorsun sahurda? Suyu kestiğin için sonradan ödem mi oluyor kiIftara dogru benimde kilom artiyor en dusuk sabah cikiyorum oruc tutacaksan sabahtan tartil resmini cek oglen sonu tekrar tartil hangisi azsa onu paylasirsin ben oyle yapacagim. Ben bugun yuzugumden fark ettim sabah gayet gevsek oluyor aksama dogru parmagimi sikmaya basliyor ayni durumdayiz bende anlamadim. Bide tartida ilk resmi cektim cektim sonra her ciktigimda artarak gidiyor![]()