Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bildirimleri yarın ya bugün 🤭 oruçlu olanlardan en geç 18.00 olmayanlardan öğlene kadar erkenden beklerim.

Fotoğraf not nick tarih unutmayalım 🤩🤩

***5.Takım 723. Etap ***

Suskunhanim(53,55/
DeryaOnDiet(74,15/
L O L (75,5/
SanSebastianCheesecake(60,9/

Kendinin en iyi hali ol(62.9/
Belmayne (62/
karabiber01 (69.8/
muhursuzpusula(82,95/
Ummhnisa (69,1/

Cagrihilal1 (73,9/
fitblonde (70.8/
monarosaa (88.5/
Melita09 (76,15/
pacman (68,8/

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
Namaria 79,6/ ( 714.etapta mezun olan üye kilosu mezuniyet kilosu altında.79.1**
balpamuk(67.4/
Olvidos(74,5/ 650.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü başlangıç tarihi 12.03.21 başlangıç kg 77 hedef kg 55
mathildablue(57,7/) 698.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi 15.03.2021 başlangıç kg 62.2 hedef kg 50 Eski nick blume90 30 nisan liste **
Yarımuhendis(56,9/ 717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye m
Hzlsel (92,4/)yeni üye başlangıç tarihi 03.04.21 başlangıç kg 98,1 hedef kg 75
Seyrulsefer (59/ yeni üye başlangıç tarihi 04.04.21 başlangıç kg 62 hedef kg 50
samara96 ( 79,3/ yeni üye başlangıç tarihi 09.04.21 başlangıç kg 80.6 hedef kg 60
Chernoglazyy yeni üye başlangıç tarihi 18.04.21 başlangıç kg 68.1 hedef kg 52
Beratbedirhan yeni üye başlangıç tarihi 19.04.21 başlangıç kg 65.1 hedef kg 58

Hahahahhaahhaah ben titanikteki jack değilim. Beni öyle yerde bırakamazsın. Çıkarım tekrar. :KK70: :KK70:

Canım ortim dün giremedim, çok özür dilerim. Menün akşama kadar gayet güzel. Lahmacun da çorba karbonhidrat olduğu için bi düşündüm sadece. İnşallah lahmacunun porsiyonu minnaktır ve az yağlıdır. :KK70:

Ayyy çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Yine de derslerimle birlikte sporu da yapmaya çalışıcam ama. Mecburen ikisini bir arada götürmek zorundayım. :KK66:
Olsun canım sıkıntı yok sen iyi ol yeter😘 haklısın orticim lahmacunu yarım yicem diye başladımm ama kendimi tutamadım malesef gerisi geldi çok büyük değildi yağsızdı kendim hazırladım iç harcını ama olan oldu 😔
Rica ederim derslerinde başarılar ortimm 😘😘

Sagol canim benim 💞 can sıkıcı problemler haksizliklar vs yeni basladim diye sorunlu bir isi bana devretmeye calistilar arkadaslar altindan kalkamiyor vs sen yaparsin becerirsin bi de emirvaki yaparak tabi ki kabul etmedim haksizliga adaletsizlige gelemiyorum gormedigim bilmedigim bitmek uzere olan sorunlu bi is neden alayim altina imza atayim teklif bile hos degil diye tepkimi koyunca da iste ben kötü oluyorum.
Bir cizgi belirledim canim gereksiz samimiyetlere yalandan ovgulere vs gelcek yasta değilim artik. Böyle seyler canim
Duruşunu bozmadığın için tebrik ederim canım seni ben iş hayatında o kadar dik duruşlu olamadım o yüzden çok üzüldüm kimseye de yaranamadım en iyisini yapmışsın 😘

Duruşunu bozmadığın için tebrik ederim canım seni ben iş hayatında o kadar dik duruşlu olamadım o yüzden çok üzüldüm kimseye de yaranamadım en iyisini yapmışsın 😘
canim insanoglu boyle iste yaparsin edersin yatarak calisanlar el üstünde tutulur.Ben de oyleydim onceden ama artik değil. Guleryuzluyum diye böyle davranmalari bi de oncesinde zemin hazirlamalari falan Almıla cok iyi cok deneyimli vs hepsi iş yıkmak içinmiş.
Bedeli yalnizlasmak bile olsa bundan sonra böyle canim rizkimi veren de onlar değil isimi yapip cikiyorum cok yazik cogu yerde böyle maalesef..

Evet evet ya pandemi diye kimseyle görüşülmüyor zaten🤣🤣 hele görümcem her gördüğünde kilo almışsın demeyi asla ihmal etmez🤣
Benimde her seferinde tombiş demeyi ihmal etmeyen bir dayım var 😬 bu sefer gördüğünde şöyle bir süzmekle yetindi sağ olsun. Bazıları hep kilolu olmamızı istiyor sanki. Gıcık oluyorum 😬
Ay ben biliyorsunuz takığım kilo durumlarına baya hatta anlatmıştım size de zor günler geçirdim falan diye😑dün manavda bi tanıdıkla karşılaştık benim canım karpuz çekiyordu o tanıdık alın demiş o sırada annem yok zeynep diyette bu hafta yemeyecek demiş. Ben o sırada içerde ödeme yapıyorum. Çıktım dışarıya adam beni gördü ve bana kilo ver çok kilolusun dedi ve o sırada adamı boğazlayasım geldi cidden nevrim döndü ve adama dönüp teşekkür ederim dedim😡ama cidden içim içimi yedi ve giderken anneme ne kadar patavatsız bi adam bu ya dedim. Annem de bana sen içerideyken o neyine diyet yapıyor dal gibi kız ne gerek var diyete dedi de seni görünce kinaye yaptı dedi. Ama ben bunu dediğini öğrenmemiş olsaydım şu anda fena halde buna takılmıl durumda olurdum😑😑
Ay ne münasebetsiz bir şaka. 🙄

Benimde her seferinde tombiş demeyi ihmal etmeyen bir dayım var 😬 bu sefer gördüğünde şöyle bir süzmekle yetindi sağ olsun. Bazıları hep kilolu olmamızı istiyor sanki. Gıcık oluyorum 😬

Ay ne münasebetsiz bir şaka. 🙄
Evet ya kesinlikle görümcem kilolu benim de o yüzden kilolu olmam hoşuna gidiyor🤣 ama artık dediğin gibi bir süzecekler ama hiçbir şey diyemeyecekler🤣

Oyy kuzum
Adam komiklik yapmaya çalışmış güya sanki karşısında 5 yaşında cocuk var 🙈🤭

Ahhh şükür takımda biri eksiye geçtim dedi
Bu nedir yahu herkes mi artı herkes mi ödemli kızlar :KK14:

Dinleme annem dinleme kuzummm :anne:

🙈🙈🙈🙈Sende mi brütüs

Canım ikidir iş yerinde sıkıntı var diyorsun :KK43: umarım hallolur ne ise problem ♥️

Yok artık yA ben iftara doğru kendimi Somalili gibi hissediyorum 🤭🤭
Bizde oyle hissediyoruz kaptanim karnim sirtima yapismis gibi geliyor gaza gelip ölçüyorum ayni ölçü çıkıyor. Sadece hislerde kaliyor 🤣🤣🙈

Sagol canim benim 💞 can sıkıcı problemler haksizliklar vs yeni basladim diye sorunlu bir isi bana devretmeye calistilar arkadaslar altindan kalkamiyor vs sen yaparsin becerirsin bi de emirvaki yaparak tabi ki kabul etmedim haksizliga adaletsizlige gelemiyorum gormedigim bilmedigim bitmek uzere olan sorunlu bi is neden alayim altina imza atayim teklif bile hos degil diye tepkimi koyunca da iste ben kötü oluyorum.
Bir cizgi belirledim canim gereksiz samimiyetlere yalandan ovgulere vs gelcek yasta değilim artik. Böyle seyler canim
Iyi yapmissin bi kere kabul etsen arkasi gelir biraz saglam durmak iş hayatinda ilk basta kötü olursun sonra herkes olduğun gibi kabul eder sıkıntı yapma hic

Evet ya kesinlikle görümcem kilolu benim de o yüzden kilolu olmam hoşuna gidiyor🤣 ama artık dediğin gibi bir süzecekler ama hiçbir şey diyemeyecekler🤣
Ayy benimde 50 kilo versemde tek konusulan kalin bacaklarim 🙈🙈🤣 kalin yani napayim gitmiyor ne zman bacaklar incelir o zaman kilo vermis sayilirim bacaklarla bozdurdular kafayi bana

Sirf bu yuzden calismiyorum ben cok eziyolar beni ya hayir butonu yok bende bi de daha gencken aferin delisi oluyor insan. Işimi kötü yapmak icime sinmiyor iyi yaptikcada yük hic bitmiyor dedim bana gore degil calismak.

Ayy benimde 50 kilo versemde tek konusulan kalin bacaklarim 🙈🙈🤣 kalin yani napayim gitmiyor ne zman bacaklar incelir o zaman kilo vermis sayilirim bacaklarla bozdurdular kafayi bana
Yapı diye bir şey var ne kadar verirsen ver gitmiyor işte belli bölgelerden benim de göğüslerim o durumda takmış durumdalar bir çocuk doğurayım direk küçültmek için ameliyat olacağım🤣

22 Nisan Perşembe

Sahur
Su

İftar
2 adet Fırında tavuk but, 1 tabak lahana kavurma, yarım kase ev yoğurdu, yarım dilim pide, 2 ceviz, 1 hurma

Çayın yanında 3 adet gün kurusu, 1 dilim peynir

Su:2,5 lt
Spor: dışarıda yürüyüş (7.200 adım 72 puan)

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam melita09 melita09
Ooo ortim afiyet şeker olsun bol eksiler olsun. Öğünlerin tek öğün.... Sahur yapmadan rahat oluyor mu...

Yine cok uykusuzum tartilmaya korkuyorum ortim. Aslinda dikkatli yedim ana bir iki gundur adim harici sopor da yapamadim 😕
Uykusuzluk ah bu annelerin uykusuzluğu😔gün içinde uyuma fırsatın olursa uyu canım💜
Afiyet olsun ortim. Tamam adimlari tamamlayamamissin ama menun herzamanki gibi olculu 👍
Aslinda tam aksine halsiz hissedince yuruyuse cikmak ve enerji toplamak lazim 😉
Kesinlikle haklısın,yürüyüşe çıksam enerjik hissederdim ama yenemedim kendimi😔 dün telqfi ettim neyse ki🤭

Back
X