Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım oruçlusun galiba akşam 18 e kadar muhakkak tekrar bildirm bekliyorum
Daha listenin yarısı tamamlanmadı ama artılarımız var
DeryaOnDiet DeryaOnDiet +0.25
@fitblonde +400
Sen +300
ummhnisa ummhnisa kötü bekliyor tedirgin..
Dahada gelebilir o yüzden en azından oruçken sabit gelme ihtimalin var bence

Çok geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş :KK43:
canım yaa sınav 2 saat sürdü ve geldikten sonra hemen yemek yapmaya başladım ve inan daha yeni rahatladım,valla kaptanım yüzüm hiç yok utanıyoreum ne yalan söyliyeyim ama inan bu hafta herşey daha iyi olacak

Canım oruçlusun galiba akşam 18 e kadar muhakkak tekrar bildirm bekliyorum
Daha listenin yarısı tamamlanmadı ama artılarımız var
DeryaOnDiet DeryaOnDiet +0.25
@fitblonde +400
Sen +300
ummhnisa ummhnisa kötü bekliyor tedirgin..
Dahada gelebilir o yüzden en azından oruçken sabit gelme ihtimalin var bence

Çok geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş :KK43:
yayan gittik geldik sınava 45 dakka yürüdük oğlanla dönerkende yürüdük

:KK19: ORTAKLIK SONUÇLARI :KK19:
(16-23 Nisan)

23 NİSAN.jpg

Veee bu haftanın en yüksek yüzde yapan ve +250 spor puanı kazanan ortakları 3,596 yüzde ile C Cagrihilal1 ve Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol oluyoooor. Tebrikler canlaaar :sampiyon::sampiyon:

Son düzenleme:
Ay köy çok güzel evler soğuk yaktık sobayı oturmuşum dibinde biraz zaman geçsin uyuyacam🤣🤣hiç gelme planınız yok mu gelirsin ısmarlarsın belki bayılırım hamsiköy sütlacına🤩🤩

Aynen öyle valla hep iyi yerinden bakmak lazım🙈ben de 2 ay içinde kilo aldım ve sabitlendim resmen🤣
sobamı yaktınız adanada camlar açık şortla dolaşıyoruz evde çok sıcaktı bugün

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(23-30 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Back
X