Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay uyuyakalmisim bennsahurdan sonra @muhursuzpusula🙈 oğlumla kızım da sahura kalmıştı onları uyutayim derken🙈
En son şunu düşünüyordum" bı önceki sahurda yediklerimi unutuyorum en iyisi iftar sahur biçiminde yazayım🙈"şimdi ekliyorum hemen

İyi geceler arkadaşlar
23 nisan menüm
Sabah
Kahve
1 saat sonra peynir zeytin domates

Ara
Yeşil çay 3 tane gün kuruşu

Akşam 16.30
4 kaşık et sote
4 kaşık makarna
1 avuç fındık

Gün boyunca 3 litre su

7500 adım
@emmiş @Mehfam Mathildablue Mathildablue
Harika canım 🧿 özel bir diyet listesi uyguluyomusun

23 nisan
Sahur
1 küçük yufka
2kk süzme peynir
1tk tereyağ
Domates

İftar
1 tane tavuk pirzola
2 tane mercimek köftesi
4yk patates püresi

Su:2lt ye yaklaştı
Spor: 2mil leslie
Begonya2 Begonya2 Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Güzel menü ortim 😍 bu hafta bomba gibi güzel bir kilo verirsm inşaAllah,
Bu hafta suyunu ihmal etme bence en az 2 lt içmeye çalış, biyerden sonra susuzluk ödem yapıyor

Oy ya gece yatarken ağzıma 1 çilek atmıştım cayır cayır yanıyor midem,
Ben çocukken annem derdi bişe yiyince midem yanıyor, bende benim hiç yanmaz diye sevinirdim, 1 2 senedir benimde yanıyor artık

Aynen canım inşallah başka kaçamak olmasın.. Evet alınmaması ve yapılmaması daha iyi gözün görceği yerde oldu mu olmuyor negüzelsiniz maşallah.. Çocuk da etkiliyor tabi eşdee ona uyuyor bana uycana ahh ahh birlikte acıktık bişeyler hazırladan başladılar mı tamamm hop gelsin kilolar..
Olsun canım ama bak bu hafta ne güzel kilo verdin böyle giderse kilolardan çok rahat kurtulursun bu hafta ne yaptıysan devam et 🥰😍

Güzel menü ortim 😍 bu hafta bomba gibi güzel bir kilo verirsm inşaAllah,
Bu hafta suyunu ihmal etme bence en az 2 lt içmeye çalış, biyerden sonra susuzluk ödem yapıyor
Evet canım bu hafta elimden geldiğince suya dikkat edicem. İnşallah bu hafta bizim için çook güzel geçer

Sabahları baya az yiyorsun bu kadarla durabiliyorsan güzel 😄 bana yine soldan soldan iştahla geliyor
Regl olduğum için oruç tutmuyorum. Bu yuzden tek ögunle beslemeye calisiyorum. Kahve ve Yeşil çay beni baya tok tutuyor. Saat 16-17 gibi de yemeğimi yiyorum ve kapatıyorum dükkanı.😁 Önceden akşamları birde çay faslı olurdu çerezler tatlılar vs. Şimdi yine oluyor eşim ve çocuklarım için ama ben sadece çay içiyorum. 1 haftadir Yemiyorum artık canım çok şükür. Bu hafta da bunu yapabilirim inşallah.

Aynennn hadi 10 dk diyelim çok mu zor :KK61:
Aynen canim ben de kızıyorum valla :sinirli:
Evet eslerseniz iyi olur kuzum gözden kacirmism şimdi kızlar yazınca gördüm ben
Canim esleyecegim ama daha önce katilimin olmadığı icin ortaklik kurallarini hatirlatmak isterim 🌺 hergun menune ortagini da etiketliyorsun, karşılıklı ortağinla menulerinize yorum tavsiye spor su yureklendirmesi ya da motivasyon konusmalari yapıyorsunuz hergun. Bu sartlari saglamayan arkadaşları cikartiyoruz bi sonraki hafta.
Böyle canim kurallar haftaya esliyorum seni insallah 💞
Teşekkür ederiz Almılacımmm 😍

Şampiyon 🤭 [COLOR=#3c773c] C [/COLOR] Cagrihilal1 ve Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol kızlar çok iyi ortaklık yaptınız Tebrikler 🤩🤩
Rica ederim canim 🥰🌺

Regl olduğum için oruç tutmuyorum. Bu yuzden tek ögunle beslemeye calisiyorum. Kahve ve Yeşil çay beni baya tok tutuyor. Saat 16-17 gibi de yemeğimi yiyorum ve kapatıyorum dükkanı.😁 Önceden akşamları birde çay faslı olurdu çerezler tatlılar vs. Şimdi yine oluyor eşim ve çocuklarım için ama ben sadece çay içiyorum. 1 haftadir Yemiyorum artık canım çok şükür. Bu hafta da bunu yapabilirim inşallah.
Beslenme düzenini oturtmuşsun ne güzel😊

Back
X