- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #409.621
Sen uyuma uyuma sabah ödem ödem diye depresyona girersinNapıyosnz canımlar kim var kim yok sıkıldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen uyuma uyuma sabah ödem ödem diye depresyona girersinNapıyosnz canımlar kim var kim yok sıkıldım
Sanki keyiften uyumuyoruzSen uyuma uyuma sabah ödem ödem diye depresyona girersin![]()
Kızım sen benim menüme niye gülüyorsun
Bugün hep tatlı yemişsin![]()
Samara merhaba canım menülerin çok farklı birazcık yorum yapabilir miyim seni rahatsız etmeden. Biraz fazla karbonhidrat tüketiyorsun gibi. Yavaş yavaş azaltmaya çalış istersen birde pilav ve sarma aynı anda ikisinin de glisemik indeksi çok yüksek pilav yediğin zaman yanında mutlaka bir protein olsunSahura uyanamadim
İftarda çeyrek porsiyon pilav
5 adet sarma yendi
1dilim kizarmks ekmekle sucuk yedim 1 dilim
Spor yapamadım annem hasta kendi evimle anneme temizliğe gidiyorum yoğunum pazartesi sen itibaren düzene sokcam spordaCherry Mom
Mehfam
Ben fındıklı barlara güldümAllah seni napmsın dalga geçmek için gülmedim ki
ayrı ayrı paylaşınca yazmayı unuttun sonra geri iftarı yazdın diye algıladım bian ona güldüm , az önce geri baktm sahuru geceden yazmışsn
Ne yediğini okumadım bilebende diyorm bu bana niye güldü
![]()
Valla ben sabah sabittim şuanda kilom iyi yine sabit gelcm inşaAllahBen fındıklı barlara güldümvalla unutuyorum kuzu aradan kaç saat geçiyor o yüzden parça parça yazıyorum
![]()
Bak pazartesi beraber aglayacağız gibi geliyor şimdiden mendilleri hazırlıyorum![]()
Ben artıyım oruçta sebebini anlamadığım bir şekilde şişmiş bir top gibi hissediyorumValla ben sabah sabittim şuanda kilom iyi yine sabit gelcm inşaAllahbide oruca başlıcam inşaAllah artı gelmem yarına
Pazartesi nolur bilmem![]()
Oruçta denge bozuluyor ya ister istemezBen artıyım oruçta sebebini anlamadığım bir şekilde şişmiş bir top gibi hissediyorum![]()
İftara dogru sabah sahura dogru gun icinde en dusuk kiloda oldugum ani bulmak iyice zorlastiİftara doğru kilo alan sadece ben miyim ya![]()
![]()
Bu haftanın ödülü olsunSahur
2 haslanmıs yumurta, salata, 1 muz
İftar
Patates kızartması, 3 köfte , pirinc pilavı , salata, ayran :d bol sağlıksız bugün böle oldu ödül günü olsun
Su: 1.5 lt
Spor:15bin adım
Cherry Mom
ohbb
Evet canim ana listede olup buraya vakit ayiramayan arkadaslar cok maalesef bu hafta herkes ortak olsun diye kendimi eslemedim es yoktu. Menulerine beni etiketleyebilirsin canim takip ederimBenim orti hep kayıp menü de yazmıyor![]()
Çok gecmis olsun rabbim şifa göndersin yakinlarimizi sevdiklerimizi korusun allahimSelam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugünmelek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Ramazan bitmeden gün yüzü göstermeyecek bu tartılarİftara dogru sabah sahura dogru gun icinde en dusuk kiloda oldugum ani bulmak iyice zorlasti![]()
Çok sorun degil canım ya ben herkese salça olurum bir şekildeEvet canim ana listede olup buraya vakit ayiramayan arkadaslar cok maalesef bu hafta herkes ortak olsun diye kendimi eslemedim es yoktu. Menulerine beni etiketleyebilirsin canim takip ederim
@olvidos canim 5 dk dahi ayirsan gruba ortagin yalniz kalmasin![]()
Ben hep şişim wc falan da yokİftara dogru sabah sahura dogru gun icinde en dusuk kiloda oldugum ani bulmak iyice zorlasti![]()