Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allar razı olsun hepinizden kızlar umarız düzelir torunu olacak inşallah onu görebilir küçük oğlunun üniversite mezuniyetini görebilir yaşı öyle çok büyük değil daha 50 yaşında rabbim ailesiine bağışlasın. Ama yine konu geldi çattı kiloya maalesef fazla kilosu vardı 100 küsür kiloydu sanırım o yüzden şeker hastalığı vardı :KK43: çok dikkat etmeliyiz çok şu yaşımızda adam gibi beslenmeyi öğrenmeliyiz cidden :KK43:

@seyrulsefer di canım o da a101 den bakıyordu sanırım sağol haber verdiğin için ✌️

Menü yanlış sayfada olmuş canım Mehfam Mehfam ı etiket yaparsın menülerinde kendisi takibini yapıyor çünkü etiket olmayıp birde yanlış sayfada olunca menü paylaşmamış gibi olmuşsun listede :KK43:
Birde bu hafta ortağın yarimuhendis yarimuhendis değil mi o yüzden ummhnisa yi etiket yapmana gerek yok 😘

Eline sağlık kuzum
Rica ederim 😊 💙

Merhaba kuzum işte diyet uyqulamiyorum valla dün yedigimede hiç dikkat etmedim annem hasta yardıma geldim ne varsa onu yedim tabi konuşabiliriz çok memnun kalırım
Samara merhaba canım menülerin çok farklı birazcık yorum yapabilir miyim seni rahatsız etmeden. Biraz fazla karbonhidrat tüketiyorsun gibi. Yavaş yavaş azaltmaya çalış istersen birde pilav ve sarma aynı anda ikisinin de glisemik indeksi çok yüksek pilav yediğin zaman yanında mutlaka bir protein olsun
Bu protein baklagilde olabilir
Yumurta peynir yada tavuk balık et olabilir 😍 bende diyetisyene gidiyorum çok aşırı uyamıyorum oruçta ama dikkat ediyorum istediğin zaman konuşabiliriz ❤️

Menü yanlış sayfada olmuş canım Mehfam Mehfam Mehfam Mehfam ı etiket yaparsın menülerinde kendisi takibini yapıyor çünkü etiket olmayıp birde yanlış sayfada olunca menü paylaşmamış gibi olmuşsun listede :KK43:
Birde bu hafta ortağın yarimuhendis yarimuhendis yarimuhendis yarimuhendis değil mi o yüzden ummhnisa yi etiket yapmana gerek yok 😘
Valla alışamadım bir turlu yeni yeni öğreniyorum kusuruma bakmayin

Çok şükür iyiym ortim uykum var, 😅sen nasılsın
Sabaha eksiyle uyandım :KK76:
Valla bende dün iftar sonrası sızmışım sahur a anca kalktım aylardır böyle uyumuyordum ama iyi mi oldu bilemedim hala yataktayım 🤭
Ohh ne güzel annenler gelmeden eksiye geçtin ne zaman geliyorlardı
Bu arada bende iftar öncesi tartıldığımda _300 gördüm umarım pazartesiye de bu şekilde olur

Valla bende dün iftar sonrası sızmışım sahur a anca kalktım aylardır böyle uyumuyordum ama iyi mi oldu bilemedim hala yataktayım 🤭
Ohh ne güzel annenler gelmeden eksiye geçtin ne zaman geliyorlardı
Bu arada bende iftar öncesi tartıldığımda _300 gördüm umarım pazartesiye de bu şekilde olur
Salı günüydü güya ama annem dün nezaman çıkarız bilmiyorm dedi :KK43: çok ihtiyacım var gelmelerine hemen gelse keşke ama annemim keyfini bekliyorum

İnşallah eksin artar ortim çok iyi ❤️

Cuma sahur
Filitre kahve, 1 h yumurta, 1 tel peynir, avuç içi tost, 1 YK kaymak pekmez

İftar
Bir kase mercimek çorbası, 2 servis kaşığı mantı, 1 içli köfte

3000 adım🙈yattım dün hep.

Cumartesi sahur
1 dlm yumurtalı ekmek, 5 zeytin, 1 Filitre kahve, 1 bardak süt

@muhursuzpusula Cherry Mom Cherry Mom

Kızlar bu aralar sürekli uyuyorum,neden oldu bilmidyorum😔 günlük 6 saatten fazla uyumazken üç gündür her fırsatta uyudum😔

Cumartesi menüsü
İftar

1 hurma, bir kase mercimek çorbası, 1 gözleme, zeytin,domates salatalık

Sahur
1 kupa süt, 2 yk lor,3 ceviz, 1 dlm ekmek

Ezana yakın 1 de türk kahvesi ama yine de acamadi uykumu😔😵

1 lt su, 4000 adım

Cherry Mom Cherry Mom , @muhursuzpusula
Canım iftarların ağır gibi 😉 gözleme mantı içli köfte... enerjini düşürür tabi 🤗
Sahurdaki süt de uyku getirir canım 😉

Protein ağırlıklı istiyodun ama 20-30 gr protein çok az :))

Taze meyve ve salata sebze yemeği de yok vitamin mineral enerji verir 😉

Salı günüydü güya ama annem dün nezaman çıkarız bilmiyorm dedi :KK43: çok ihtiyacım var gelmelerine hemen gelse keşke ama annemim keyfini bekliyorum

İnşallah eksin artar ortim çok iyi ❤️
Canım neredeydi annenler
çok iyi gelir sana eminim hem çocukların yükünü alırlar biraz hem de şu dönemde yanımızda olmalarına ihtiyacımız var

Canım neredeydi annenler
çok iyi gelir sana eminim hem çocukların yükünü alırlar biraz hem de şu dönemde yanımızda olmalarına ihtiyacımız var
Osmaniye deler canım ben Ankaradayım
Ya ben doğum yaptığımda geçen sene nisanda şehirler arası yasak olmuştu 2 ay bende mahsur kalmıştı annem 😅 yine yasak gelir eve gidemeyiz diye korkuyor 😅
Okadar çok ihtiyacım varki anlatamam, gelse çocuklarla ilgilense biraz bende dinlesem okadar iyi gelck kiiiii

Yoğunluktan yine çift yazıyorum :olamaz:

23.04.2021

Sabah
2 yumurtalı omlet
Domates,salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
1 dilim peynir

Ara
1 türk kahvesi
2 kuru kayısı

Akşam
Büyük bir balığın yarısı
Salata

Su: 2 lt

Spor yok iki günde

24.04.2021

Sabah
2 yumurtalı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik domates salatalık
1 dilim peynir

Ara
1 sade türk kahvesi
3 badem

Akşam
1 lahmacun, salata
Ayran

Su: 2 lt

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam S Suskunhanim
Afiyet olsun canım benim🥰
Herkese iyi geceleeer :) ara ara geliyorum gidiyorum.

Filtre kahvesiz asla diyorsuun :rapci: Servis kaşığının boyutu nedir :KK70::KK70::KK70:

Bence senin son ortin ben olucam ve bu hafta mezun olucan haddiii dobaarlaaan bırakmaaa kendiniiii :KK4::KK4:
Hem sevdiğimden hem de uyumamak içindi ama bugün Türk kahvesi ile sasirtayim demiştim sasirmadi😅
Sahurda yediklerinden olabilir mi canısı 🤔
Olabilir hatta iftardakilerden de
Canım iftarların ağır gibi 😉 gözleme mantı içli köfte... enerjini düşürür tabi 🤗
Sahurdaki süt de uyku getirir canım 😉

Protein ağırlıklı istiyodun ama 20-30 gr protein çok az :))

Taze meyve ve salata sebze yemeği de yok vitamin mineral enerji verir 😉
Annemler burda, onlara hazırlayıp yemesem olmuyor yiyince de böyle saftim kayıyor😵
Bana dokunuyor diyeceğim artık bugün,yapacak bir şey yok

Ya ben doğum yaptığımda geçen sene nisanda şehirler arası yasak olmuştu 2 ay bende mahsur kalmıştı annem 😅 yine yasak gelir eve gidemeyiz diye korkuyor 😅
Okadar çok ihtiyacım varki anlatamam, gelse çocuklarla ilgilense biraz bende dinlesem okadar iyi gelck kiiiii
Yaa kıyamam sanaa çok zor canım tek başına olmak kaynanalarda sağolsun çok düşünmezler 2 çocuk var diye inşallah hemen sağsalim gelsinler canım. Ben daha 15 tatilde gördüm annemleri ama şimdi bayramdan sonra gelsin istiyorum malum bu sene bizim temmuz a kadar okul var dersleri falan hemen gidemeyiz o gelsin diyorum bakalım artık

Afiyet olsun canım benim🥰

Hem sevdiğimden hem de uyumamak içindi ama bugün Türk kahvesi ile sasirtayim demiştim sasirmadi😅

Olabilir hatta iftardakilerden de

Annemler burda, onlara hazırlayıp yemesem olmuyor yiyince de böyle saftim kayıyor😵
Bana dokunuyor diyeceğim artık bugün,yapacak bir şey yok
Canım kendi sağlığımız için bazı şeylere hayır demeliyiz kırmadan 😉

Ahahaha aynı şey bizim de başımıza geldi🤣🤣ablam geçen sene mart sonu doğum yaptı annemler de uçakla gelmişlerdi ablamda mahsur kaldık çok sıkıldık gerildik falan zar zor izin aldık eniştemin arabasıyla döndük🤣🤣1.5 ay ama eskişehirde geçirdik sonra gelmemizde kendi arabamızla geldik aralıkta bi de yine martta geldik yine arabasız geldik bu sefer ablam okula gidiyor diye temaslı çıktı annem bu sefer ya pozitif çıkarsa diye dertlendi ama şükür pozitif çıkmadı😂😂

Sabah
Kahve
1 saat sonra yeşil çay ve 2 tane gün kurusu

Akşam 16.30 da
2 kepçe çorba
2 kaşık tavuk sote
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
1 avuç kuru yemiş

2.5 litre su

Rahatsızdım spor yapamadım maalesef yarın inşallah yaparım.

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Mathildablue Mathildablue
Gecmiş olsun canım
Bu haftanın ödülü olsun😁
Ortim suyu biraz artırmalı mısın acaba
Ramazanda süre kısıtlı ya bu kadar içebiliyorum:)

Back
X