- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #409.681
Ay bugün de hava bi soğudu çok fena çok sobanın yanından çıkamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası da öyle karanlık ve rüzgarlı sabah yağmur yağdı hayırlısıAy bugün de hava bi soğudu çok fena çok sobanın yanından çıkamıyorum![]()
ayy soba yanı en sevdiğim yerAy bugün de hava bi soğudu çok fena çok sobanın yanından çıkamıyorum![]()
BendeGerçekten ilk başta inanamamıştım ama her gün bir yeni bilgi diyelim.![]()
Suyu yazmadım ama sofrada kalkana kadar 5 subardağı içtim sonrada karın ağrısından kıvrandımOrtim çok güzel. Sadece ekmekten kh almak yerine daha çok protein alırsan yorgun olmazsın. Bir de su nerede???![]()
Yemek yerken çok su içmek hem mideyi genişletiyor hemde sindirimi zorlaştırıyor,Bende
Suyu yazmadım ama sofrada kalkana kadar 5 subardağı içtim sonrada karın ağrısından kıvrandım
Çok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştımSelam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugünmelek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Bide şans bambusu geliyomuş bende ondan alıcamTartısı olmayan kimdi hatırlayamadım a101 e tartı geliyormuş yağ analizli aprilla bendeki de aprilla 2 yılı geçti bi kere pil değiştirdim haberiniz olsun kızlar ihtiyacınız varsa bu perşembe geliyormuş.![]()
Afiyet olsun canım benim
Hem sevdiğimden hem de uyumamak içindi ama bugün Türk kahvesi ile sasirtayim demiştim sasirmadi
Olabilir hatta iftardakilerden de
Annemler burda, onlara hazırlayıp yemesem olmuyor yiyince de böyle saftim kayıyor
Bana dokunuyor diyeceğim artık bugün,yapacak bir şey yok
Yavaş yavaş içmeye çalış bebiş. Ben de normalde hiç içemezdim su. Bi uygulama indirdim. “Plant Nanny” ismi. Tohum ekip su içtikçe bitkini suluyorsun. Hatırlatıyor sana ara ara. Sırf bitkim susuz kalmasın diye içiyorum.Bende
Suyu yazmadım ama sofrada kalkana kadar 5 subardağı içtim sonrada karın ağrısından kıvrandım
nasıl oluyor canım şans bambusuÇok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştım
Bide şans bambusu geliyomuş bende ondan alıcam
Evet yemekler ağırlaştırıyordur seni canım, bu hafta cumaya hazırlan mezuniyet partisi vericez![]()
Şimcik tartıldım bende yaaa - 400 de benden tam orti olduk bu haftaummhnisa eksidemisn ortim, ben şuan - 400deym ama oruçta ilk günüm oldğ için sanırm inşaAllah yarınada ekside kalırım vucut suyu tutmaz,
AA ne güzel uygulamayı bende unutuyorum hep yüklüyorum hemenYavaş yavaş içmeye çalış bebiş. Ben de normalde hiç içemezdim su. Bi uygulama indirdim. “Plant Nanny” ismi. Tohum ekip su içtikçe bitkini suluyorsun. Hatırlatıyor sana ara ara. Sırf bitkim susuz kalmasın diye içiyorum.![]()
Aaa ilk defa duydum güzelmişYavaş yavaş içmeye çalış bebiş. Ben de normalde hiç içemezdim su. Bi uygulama indirdim. “Plant Nanny” ismi. Tohum ekip su içtikçe bitkini suluyorsun. Hatırlatıyor sana ara ara. Sırf bitkim susuz kalmasın diye içiyorum.![]()
İnşallah beğenirsin de yardımcı olur sana da.Şimcik tartıldım bende yaaa - 400 de benden tam orti olduk bu hafta
AA ne güzel uygulamayı bende unutuyorum hep yüklüyorum hemen![]()
Süt uykunu getirebilir belki bilemedim bu menün mesela öncekine göre sanki daha hafif gibi ama suyun az olmuş :)Kızlar bu aralar sürekli uyuyorum,neden oldu bilmidyorumgünlük 6 saatten fazla uyumazken üç gündür her fırsatta uyudum
Cumartesi menüsü
İftar
1 hurma, bir kase mercimek çorbası, 1 gözleme, zeytin,domates salatalık
Sahur
1 kupa süt, 2 yk lor,3 ceviz, 1 dlm ekmek
Ezana yakın 1 de türk kahvesi ama yine de acamadi uykumu
1 lt su, 4000 adım
Cherry Mom ,
muhursuzpusula
nasıl oluyor canım şans bambusu
Aaa telefonunla oynayacağına ders çalışYavaş yavaş içmeye çalış bebiş. Ben de normalde hiç içemezdim su. Bi uygulama indirdim. “Plant Nanny” ismi. Tohum ekip su içtikçe bitkini suluyorsun. Hatırlatıyor sana ara ara. Sırf bitkim susuz kalmasın diye içiyorum.![]()
Ayhh cuma zor gibiÇok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştım
Bide şans bambusu geliyomuş bende ondan alıcam
Evet yemekler ağırlaştırıyordur seni canım, bu hafta cumaya hazırlan mezuniyet partisi vericez![]()
Evet süt hafif olsun diye içmiştim ama kahveye dönüş yapıyorum bugün itibarıylaSüt uykunu getirebilir belki bilemedim bu menün mesela öncekine göre sanki daha hafif gibi ama suyun az olmuş :)
Canım çok geçmiş olsun.Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugünmelek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
UYE | 19 Nisan | 21 Nisan | 24 Nisan | Sonuç |
@fitblonde | ------- | ------ | ------ | ![]() |
![]() | ------- | ------- | ------ | ![]() |
S Suskunhanim | 1 | ![]() | ![]() | 1 ![]() |
![]() | ------- | ------- | ------- | ![]() |
![]() | 5 | 1+6 | 6 | ![]() ![]() |
![]() | 1+4+6 | 1+2 | 1+2 | ![]() ![]() |
![]() | ------ | 1 | ------- | 1 ![]() |
![]() | 2+4 | 5 | ------- | 2 ![]() |
@olvidos | 1 | 1 | 1 | ![]() ![]() |
![]() | 1 | 1 | ------ | 2 ![]() |
M monarosaa | 2 | ------- | ------- | 1 ![]() |