Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende

Suyu yazmadım ama sofrada kalkana kadar 5 subardağı içtim sonrada karın ağrısından kıvrandım
Yemek yerken çok su içmek hem mideyi genişletiyor hemde sindirimi zorlaştırıyor,
Mümkünse orucu açarken 3 yudum suyla açın yemeğinizi yiyin 1 saat sonra istediğiniz kadar içmeye başlayın

Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım :KK43:
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugün 😔 melek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Çok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştım :(
Tartısı olmayan kimdi hatırlayamadım a101 e tartı geliyormuş yağ analizli aprilla bendeki de aprilla 2 yılı geçti bi kere pil değiştirdim haberiniz olsun kızlar ihtiyacınız varsa bu perşembe geliyormuş. 💚
Bide şans bambusu geliyomuş bende ondan alıcam :KK70:
Afiyet olsun canım benim🥰

Hem sevdiğimden hem de uyumamak içindi ama bugün Türk kahvesi ile sasirtayim demiştim sasirmadi😅

Olabilir hatta iftardakilerden de

Annemler burda, onlara hazırlayıp yemesem olmuyor yiyince de böyle saftim kayıyor😵
Bana dokunuyor diyeceğim artık bugün,yapacak bir şey yok
:KK200::KK200:
Evet yemekler ağırlaştırıyordur seni canım, bu hafta cumaya hazırlan mezuniyet partisi vericez :KK70:

Bende

Suyu yazmadım ama sofrada kalkana kadar 5 subardağı içtim sonrada karın ağrısından kıvrandım
Yavaş yavaş içmeye çalış bebiş. Ben de normalde hiç içemezdim su. Bi uygulama indirdim. “Plant Nanny” ismi. Tohum ekip su içtikçe bitkini suluyorsun. Hatırlatıyor sana ara ara. Sırf bitkim susuz kalmasın diye içiyorum. 🙈😂

Çok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştım :KK43:

Evet yemekler ağırlaştırıyordur seni canım, bu hafta cumaya hazırlan mezuniyet partisi vericez :KK70:
nasıl oluyor canım şans bambusu

ummhnisa ummhnisa eksidemisn ortim, ben şuan - 400deym ama oruçta ilk günüm oldğ için sanırm inşaAllah yarınada ekside kalırım vucut suyu tutmaz,
Şimcik tartıldım bende yaaa - 400 de benden tam orti olduk bu hafta :halay::21:
Yavaş yavaş içmeye çalış bebiş. Ben de normalde hiç içemezdim su. Bi uygulama indirdim. “Plant Nanny” ismi. Tohum ekip su içtikçe bitkini suluyorsun. Hatırlatıyor sana ara ara. Sırf bitkim susuz kalmasın diye içiyorum. 🙈
AA ne güzel uygulamayı bende unutuyorum hep yüklüyorum hemen 😊😊

Yavaş yavaş içmeye çalış bebiş. Ben de normalde hiç içemezdim su. Bi uygulama indirdim. “Plant Nanny” ismi. Tohum ekip su içtikçe bitkini suluyorsun. Hatırlatıyor sana ara ara. Sırf bitkim susuz kalmasın diye içiyorum. 🙈😂
Aaa ilk defa duydum güzelmiş

Kızlar bu aralar sürekli uyuyorum,neden oldu bilmidyorum😔 günlük 6 saatten fazla uyumazken üç gündür her fırsatta uyudum😔

Cumartesi menüsü
İftar

1 hurma, bir kase mercimek çorbası, 1 gözleme, zeytin,domates salatalık

Sahur
1 kupa süt, 2 yk lor,3 ceviz, 1 dlm ekmek

Ezana yakın 1 de türk kahvesi ama yine de acamadi uykumu😔😵

1 lt su, 4000 adım

Cherry Mom Cherry Mom , muhursuzpusula muhursuzpusula
Süt uykunu getirebilir belki bilemedim bu menün mesela öncekine göre sanki daha hafif gibi ama suyun az olmuş :)

nasıl oluyor canım şans bambusu
10726066290738.jpg

İşte bu :)) a101 bim vs gibi marketlere ama bunların daha kısası geliyo cam vazoya su koyup içine koyuyosun canlı bitki çok güzel duruyo

Çok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştım :KK43:

Ayhh cuma zor gibi🙈iki haftadır iyi gidiyor bu hafta zor gibi🙈
Süt uykunu getirebilir belki bilemedim bu menün mesela öncekine göre sanki daha hafif gibi ama suyun az olmuş :)
Evet süt hafif olsun diye içmiştim ama kahveye dönüş yapıyorum bugün itibarıyla🥰

Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım :KK43:
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugün 😔 melek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Canım çok geçmiş olsun. 😔 Rabbim tez zamanda şifa versin ailesine bağışlasın 😔🙏

19-25 nisan tablo spor listesi :)
UYE19 Nisan21 Nisan24 NisanSonuç
@fitblonde-------------------🥬
balpamuk balpamuk --------------------🥬
S Suskunhanim 1🆓 🆓 1 🧁
melita09 melita09 ---------------------🥬
yarimuhendis yarimuhendis 51+66🏆 ❤️
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+4+61+21+2🏆 ❤️
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ------1-------1 🧁
Begonya2 Begonya2 2+45-------2 🧁
@olvidos111🏆 ❤️
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 11------2 🧁
M monarosaa 2--------------1 🧁
Mathildablue Mathildablue -------112 🧁
ummhnisa ummhnisa -------1+2+7------1 🧁
C Cagrihilal1 1+4+64+64+6🏆 ❤️
Cherry Mom Cherry Mom 5-------🆓 1 🧁
hzlsel hzlsel 2+41+21+2🏆 ❤️
S seyrulsefer 2+62------2 🧁
pacman pacman 4--------------1 🧁
Namaria Namaria 11+6-------2 🧁

3 gün de spor yapan yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @olvidos C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel tebrik ediyoruzz :sampiyon:

Selam gencler
Kardio aşkıyla geldim. Kardio yapmak cok zor hele ramazanda gecenin bir yari kan ter ölüyorum ramazandan sonra mi yapsam 1 hafta deneyeyim derken 1 hafta oldu. Onceki 3 hafta bolgesel ve yürüyüş agirlikli spor yapmistim 3 haftada 7 cm incelmem olmustu. Kardioya basladim 1 haftada 5 cm incelmem oldu bu gazla kardioya devam hilal dedim 🙈🙈🤣🤣

Back
X