- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #409.721
Teşekkür ederimLOL Tebrik ederim çok güzel vermişsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimLOL Tebrik ederim çok güzel vermişsin
Senin menğne hiç birşey diyemiyorum herşey çi okadar güzel ölçülü yemişsin ki, benim kızımda her yediğini tartarak yiyor kilosu da yok amaKahvaltı (9.30): 1 kapya biberli omlet, yarım çiğ kapya, 20 gr lor, 25 gr tb ekmek, salatalık, 1 kiraz domates, maydonoz, yeşil çay
Öğle (12.30): 120 gr tavuk tantuni (babam evde yaptı, çok yağlı değil ama çok yağsız da diyemem. Akşamında yine de dengeledim nolur nolmaz diye), 1 bardak ayran
Ara: 1 hurma, sade türk kahvesi
Akşam: 1 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası, bol roka salatası, 1 lokma pide (anniş evde yaptı, çok ısrar etti tadına baktım sadece)
**Kaçamak sayılır mı bilmiyorum ama akşam için eve magnolia yaptım. Elime bulaşan minik bir iki parçayı peçeteye silmek yerine yalamış olabilirim.![]()
Su: 2400 ml (1 litresi dukan birası)
Cherry Mom @Mehfam
Deniz ve Kum
Canım karabiberim, çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben tartıyı ilk diyetisyenim istediğinde almıştım. Sonra alışkanlık oldu, diyet yaparken ne kadar kalori aldığımı bilmek güzel hissettiriyor. O yüzden tartıyorum. Ama koruma döneminde yapmam. O kadar kafayı yemedim.Senin menğne hiç birşey diyemiyorum herşey çi okadar güzel ölçülü yemişsin ki, benim kızımda her yediğini tartarak yiyor kilosu da yok ama
Güzel menü olmuş aslında orticim. Sadece gün içine böldüğünde dengeli olsa da ekmekle çorbayı aynı anda tüketmezdim sanırım ben.
hamburgercide tarttığını ve bu 1000 kalori değil 1020 kalori fazlasını alın lütfen dediğini hayal ettim deCanım karabiberim, çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben tartıyı ilk diyetisyenim istediğinde almıştım. Sonra alışkanlık oldu, diyet yaparken ne kadar kalori aldığımı bilmek güzel hissettiriyor. O yüzden tartıyorum. Ama koruma döneminde yapmam. O kadar kafayı yemedim.![]()
![]()
ricalar gittikçe sertleşiyor mu neGüzel menü olmuş aslında orticim. Sadece gün içine böldüğünde dengeli olsa da ekmekle çorbayı aynı anda tüketmezdim sanırım ben.Ama ama çok rica ediyorum. Yarın ne kadar su içtiğini lütfen lütfen hatırlayıp yaz. Ben de göreyiiim.
![]()
Afiyet olsun ortim güzel menü olmuşbugün menüm
sahur 2 dilim beyaz peynir,ceviz söğüş yeşillik şekersiz kahvaltılık ezme yeşil çay
iftar baharatlı tavuk ızgara,yeşil salata
ara küçük kase sütlaç
2.5 lt su
spor yok
Cherry Mom @Mehfam M monarosaa
afiyet olsun canım protein az mı olmuş?Sahur
1 bardak süt
İftar
3 köfte, 3 yk yoğurtlu pancar, 1 kase sebze çorbası, 1 sade türk kahvesi, şekersiz çay, 1 top dondurma
1 litre su
3 mil leslie 45dk
Cherry Mom , @Mehfam,
Hedef60kgolmak
BurdayımCherry Mom kaptanm nerelerdesiinn
Canım karabiberim, çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben tartıyı ilk diyetisyenim istediğinde almıştım. Sonra alışkanlık oldu, diyet yaparken ne kadar kalori aldığımı bilmek güzel hissettiriyor. O yüzden tartıyorum. Ama koruma döneminde yapmam. O kadar kafayı yemedim.![]()
![]()
Sağolun kızlar inşallah iyi olacak onay alınmış ilaç tedavisine başlanmış umarım fayda görür diyoruz bekliyoruzÇok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştım![]()
Eskiden sanal bebeklerimiz vardı ya onun giibi birşey canlandı gözümdeAaa telefonunla oynayacağına ders çalış![]()
![]()
![]()
![]()
Sağol canım amin inşallahCanım çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda şifa versin ailesine bağışlasın
![]()
Eline sağlık burcum19-25 nisan tablo spor listesi :)
UYE 19 Nisan 21 Nisan 24 Nisan Sonuç blonde ambition
------- ------ ------ @balpamuk ------- ------- ------ @Suskunhanim 1 1 @melita09 ------- ------- ------- yarimuhendis
5 1+6 6 ![]()
Hedef60kgolmak
1+4+6 1+2 1+2 ![]()
@Kendinin en iyi hali ol ------ 1 ------- 1 Begonya2
2+4 5 ------- 2 @olvidos 1 1 1 ![]()
Deniz ve Kum
1 1 ------ 2 M monarosaa 2 ------- ------- 1 @Mathildablue ------- 1 1 2 @ummhnisa ------- 1+2+7 ------ 1 C Cagrihilal1 1+4+6 4+6 4+6 ![]()
Cherry Mom
5 ------- 1 hzlsel
2+4 1+2 1+2 ![]()
@seyrulsefer 2+6 2 ------ 2 pacman
4 ------- ------- 1 @Namaria 1 1+6 ------- 2
3 gün de spor yapanyarimuhendis
Hedef60kgolmak @olvidos C Cagrihilal1
hzlsel tebrik ediyoruzz
![]()
Selam gencler
Kardio aşkıyla geldim. Kardio yapmak cok zor hele ramazanda gecenin bir yari kan ter ölüyorum ramazandan sonra mi yapsam 1 hafta deneyeyim derken 1 hafta oldu. Onceki 3 hafta bolgesel ve yürüyüş agirlikli spor yapmistim 3 haftada 7 cm incelmem olmustu. Kardioya basladim 1 haftada 5 cm incelmem oldu bu gazla kardioya devam hilal dedim![]()
Maşallah canım maşallahVay beee geçen sene bu zamanlar 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum21 kg gitmiş
İnşallah canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım inşallah atlatır
Teşekkürler kaptanımSağolun kızlar inşallah iyi olacak onay alınmış ilaç tedavisine başlanmış umarım fayda görür diyoruz bekliyoruz
Eskiden sanal bebeklerimiz vardı ya onun giibi birşey canlandı gözümde
Sağol canım amin inşallah
Eline sağlık burcum
Kızlar harikasınızyarimuhendis
Hedef60kgolmak @olvidos C Cagrihilal1
hzlsel
Bende utancımdan şuralarda saklanayımyarın spor garanti doktorcum
E yani sonuç bağırmış resmen hilal üzgünüm yorulmaya devam
Maşallah canım maşallah
İnşallah canım çok sağol
Gecenin bu saati saçımı boyadm![]()
Açık kumralkolay gelsin canım be renge boyadın
Güle güle kullan canım güzel bir renkAçık kumral![]()