Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı (9.30): 1 kapya biberli omlet, yarım çiğ kapya, 20 gr lor, 25 gr tb ekmek, salatalık, 1 kiraz domates, maydonoz, yeşil çay

Öğle (12.30): 120 gr tavuk tantuni (babam evde yaptı, çok yağlı değil ama çok yağsız da diyemem. Akşamında yine de dengeledim nolur nolmaz diye :KK66:), 1 bardak ayran

Ara: 1 hurma, sade türk kahvesi

Akşam: 1 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası, bol roka salatası, 1 lokma pide (anniş evde yaptı, çok ısrar etti tadına baktım sadece)

**Kaçamak sayılır mı bilmiyorum ama akşam için eve magnolia yaptım. Elime bulaşan minik bir iki parçayı peçeteye silmek yerine yalamış olabilirim. :KK70: :KK70:

Su: 2400 ml (1 litresi dukan birası)

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Senin menğne hiç birşey diyemiyorum herşey çi okadar güzel ölçülü yemişsin ki, benim kızımda her yediğini tartarak yiyor kilosu da yok ama

Senin menğne hiç birşey diyemiyorum herşey çi okadar güzel ölçülü yemişsin ki, benim kızımda her yediğini tartarak yiyor kilosu da yok ama
Canım karabiberim, çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben tartıyı ilk diyetisyenim istediğinde almıştım. Sonra alışkanlık oldu, diyet yaparken ne kadar kalori aldığımı bilmek güzel hissettiriyor. O yüzden tartıyorum. Ama koruma döneminde yapmam. O kadar kafayı yemedim. :D :D

Sabah 10.00
1 türk kahvesi şekersiz

Öğlen 13. 00
3 yemek kaşığı yulaf lapası muzlu

Ara 14.00
1 türk kahvesi

Akşam 18.00
1 kase dövme çorbası
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı pırasa
Su hatırlamıyorum ne kadar içtim
@Mehfam

pacman pacman
Güzel menü olmuş aslında orticim. Sadece gün içine böldüğünde dengeli olsa da ekmekle çorbayı aynı anda tüketmezdim sanırım ben. :KK66: Ama ama çok rica ediyorum. Yarın ne kadar su içtiğini lütfen lütfen hatırlayıp yaz. Ben de göreyiiim. :KK60:

Canım karabiberim, çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben tartıyı ilk diyetisyenim istediğinde almıştım. Sonra alışkanlık oldu, diyet yaparken ne kadar kalori aldığımı bilmek güzel hissettiriyor. O yüzden tartıyorum. Ama koruma döneminde yapmam. O kadar kafayı yemedim. :KK70: :KK70:
hamburgercide tarttığını ve bu 1000 kalori değil 1020 kalori fazlasını alın lütfen dediğini hayal ettim de :D :D :D

Güzel menü olmuş aslında orticim. Sadece gün içine böldüğünde dengeli olsa da ekmekle çorbayı aynı anda tüketmezdim sanırım ben. :KK66: Ama ama çok rica ediyorum. Yarın ne kadar su içtiğini lütfen lütfen hatırlayıp yaz. Ben de göreyiiim. :KK60:
ricalar gittikçe sertleşiyor mu ne :D :D

Canım karabiberim, çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben tartıyı ilk diyetisyenim istediğinde almıştım. Sonra alışkanlık oldu, diyet yaparken ne kadar kalori aldığımı bilmek güzel hissettiriyor. O yüzden tartıyorum. Ama koruma döneminde yapmam. O kadar kafayı yemedim. :KK70: :KK70:

Ayyy herşeyi nasıl tartıyorsun yaaa, gençlik tabii ahh ahh :KK70: :KK70: :KK70:

Cherry Mom Cherry Mom çok çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin, sağlığına kavuşur insallah🤲🤲🤲

Çok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştım :KK43:
Sağolun kızlar inşallah iyi olacak onay alınmış ilaç tedavisine başlanmış umarım fayda görür diyoruz bekliyoruz
Aaa telefonunla oynayacağına ders çalış :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Eskiden sanal bebeklerimiz vardı ya onun giibi birşey canlandı gözümde 🤣
Canım çok geçmiş olsun. 😔 Rabbim tez zamanda şifa versin ailesine bağışlasın 😔🙏
Sağol canım amin inşallah ♥️
19-25 nisan tablo spor listesi :)
UYE19 Nisan21 Nisan24 NisanSonuç
blonde ambition blonde ambition -------------------🥬
@balpamuk--------------------🥬
@Suskunhanim1🆓🆓1 🧁
@melita09---------------------🥬
yarimuhendis yarimuhendis 51+66🏆 ❤️
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+4+61+21+2🏆 ❤️
@Kendinin en iyi hali ol------1-------1 🧁
Begonya2 Begonya2 2+45-------2 🧁
@olvidos111🏆 ❤️
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 11------2 🧁
M monarosaa 2--------------1 🧁
@Mathildablue-------112 🧁
@ummhnisa-------1+2+7------1 🧁
C Cagrihilal1 1+4+64+64+6🏆 ❤️
Cherry Mom Cherry Mom 5-------🆓1 🧁
hzlsel hzlsel 2+41+21+2🏆 ❤️
@seyrulsefer2+62------2 🧁
pacman pacman 4--------------1 🧁
@Namaria11+6-------2 🧁

3 gün de spor yapan yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @olvidos C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel tebrik ediyoruzz :sampiyon:
Eline sağlık burcum
Kızlar harikasınız yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @olvidos C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel 🤩🤩🤩🤩

Bende utancımdan şuralarda saklanayım 🙈🙈 yarın spor garanti doktorcum 😍
Selam gencler
Kardio aşkıyla geldim. Kardio yapmak cok zor hele ramazanda gecenin bir yari kan ter ölüyorum ramazandan sonra mi yapsam 1 hafta deneyeyim derken 1 hafta oldu. Onceki 3 hafta bolgesel ve yürüyüş agirlikli spor yapmistim 3 haftada 7 cm incelmem olmustu. Kardioya basladim 1 haftada 5 cm incelmem oldu bu gazla kardioya devam hilal dedim 🙈🙈🤣🤣
🤣 E yani sonuç bağırmış resmen hilal üzgünüm yorulmaya devam 🤩🤩🤩
Vay beee geçen sene bu zamanlar 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum 😍 21 kg gitmiş
Maşallah canım maşallah 👏👏👏👏
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır
İnşallah canım çok sağol

Sağolun kızlar inşallah iyi olacak onay alınmış ilaç tedavisine başlanmış umarım fayda görür diyoruz bekliyoruz

Eskiden sanal bebeklerimiz vardı ya onun giibi birşey canlandı gözümde 🤣

Sağol canım amin inşallah ♥️

Eline sağlık burcum
Kızlar harikasınız yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @olvidos C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel 🤩🤩🤩🤩

Bende utancımdan şuralarda saklanayım 🙈🙈 yarın spor garanti doktorcum 😍

🤣 E yani sonuç bağırmış resmen hilal üzgünüm yorulmaya devam 🤩🤩🤩

Maşallah canım maşallah 👏👏👏👏

İnşallah canım çok sağol
Teşekkürler kaptanım 😍 diğer kızlar kadar yoğun olmasa da her gün bir şeyler yapmaya çalışıyorum😅

Back
X