- 23 Mart 2016
- 29.845
- 90.306
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.001
Çok mu belli ettim yaaGelemiyor diye nasıl üzülmüşsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu belli ettim yaaGelemiyor diye nasıl üzülmüşsün
Ay bahaneyle mesafe iyi olduUcuz atlatmışsın kaptanım birkaç günlebenim kv bana yarım saat uzaklıkta oturuyor ama o kadar korkuyorlarki ne biz gidiyoruz ne onlar geliyor
işime de gelmiyor değil en son 3-4 ay önce kapıdan görmüşümdür
![]()
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınAy sabah çok neşeliydim. Şu an nasıl başık ağrıyor... Dolunaydan mı cidden skdkskdksks Hemen bi parol aldım. Bana parol çok iyi geliyor neyse ki. Çoğu kişi etkisiz bulur ama parol benim bebeğim.![]()
Daha iyiyim kaptancım. İlaçtan biraz sonra uyumuşum. O da iyi geldi. Şimdi de yemek falan derken iyice enerjimi topladım.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın![]()
Evet 2gündür makarna vardı sarma sadece kıymayla bulgur pirinç yoktu içinde evet su tutnuş olabilir ama Motive olamıyorum ramazandan dolayı uyku düzeni de etkiliyor tabi. Sanki ramazan sonrası devam etsem çok daha iyi olacak gibi geliyor duruma göre cuma günü izne ayrılsam olur muCuma günü ancak canım
Dünden bugüne fark olmasına neden şaşırdın ki dün menüde baklava var makarna var bulgurluda olsa sarma var bunlar kilo ve ödem yapacak şeyler çok çok normal bence
Makarnayı hemen hemen her gün tüketiyorsun zaten ramazanda ister istemez az su içiyoruz bence dengemizin şaşması bundan birde üstüne su tutacak şeyler yersek kilo katlanıyor yoksa yenilen şeyleirn kalori bakımından pek hükmü yok
Ay hamsi mi27 nisan
Sahur
Menemen
1 dilimnkepekli ekmek
Zeytin peynir
1 litre su
Iftar
Hamsi tava
Yeşil salata
Lahana turşusu
3 litreye yakin su içtim şimdilik tursu susatti
Sabah 07.30 dan 08.30 1 saat koşu
Öğleden sonra karin egzersizi
20 dk zumba iftari beklerken
Cherry Mom @Mehfam
yarimuhendis
Ay bana da babam gülüyor hepHayırlı aksamlar cümleten nasilsiniz takim arkadaşlarım bugün evde spor yaparken eşim dalga geçti utandım 21 gün de eve kapandik ne olacak halimiz ya hep sıkıntı stres![]()
Benimde kaynanam Trabzonlu ama hiç bir yöresel yemeği bilmiyor 6 senelik bir Trabzonlu arkadasim var annesi çok güzel yemekler pişiriyorAy hamsi miortin trabzonlu biliyon mu
bi dee menü ve spor şahaneee
![]()
Kafayı yemiş gibi göründüğümü düşündümAy bana da babam gülüyor hep![]()
Aaaa gerçekten mi hiç yaşamamış mı trabzondaBenimde kaynanam Trabzonlu ama hiç bir yöresel yemeği bilmiyor 6 senelik bir Trabzonlu arkadasim var annesi çok güzel yemekler pişiriyor![]()
Yok yok o herkese olan bir şey rahat olKafayı yemiş gibi göründüğümü düşündüm
20 yasinda evlenmiş bisey öğrenememişAaaa gerçekten mi hiç yaşamamış mı trabzonda![]()
Başladı biizm kız
Uyudum gitmedi
İftara gitmedii
İşedim gitmedi![]()
He anladım canım20 yasinda evlenmiş bisey öğrenememiş
Iyi gidiyor ortak devam et böyle27 nisan
Sahur: tb tost,20gr peynir,salatalık domates
İftar : çeyrek kepçe çorba,3yk bulgur,4yk taze fasülye 1 dilim ekmek salata
Ara : 1 küçük armut ve 3 yudum kefir
Spor : 23dk cardio= 115p,1000zıp=200p
Cherry Mom @Mehfam @Chernoglazyy
UYE | 26 Nisan |
@fitblonde | ------ |
![]() | ------ |
S Suskunhanim | 1 |
![]() | ------ |
![]() | 2+5+7 |
![]() | 1+2 |
![]() | ------- |
![]() | ------- |
@olvidos | ------- |
![]() | 1 |
M monarosaa | 6 |
![]() | 1 |
![]() | 6+7 |
C Cagrihilal1 | 1+4+6 |
![]() | 2 |
![]() | 1+2 |
S seyrulsefer | 1 |
![]() | ------ |
![]() | 6 |
@Chernoglazyy | 1+4+7 |
![]() | 1 |
![]() | 2 |
Canım afiyet olsun dünden daha hafif bir menü olmuşSahur
1 haşlanmış yumurta, yarım dilim tb ekmeği, 1 çeri domates, 1 kk ezine peynir, 5badem 4 fındık
İftar
1 kase sebze çorbası, 1 küçük kase yoğurtlu pancar, 1 yk kıyma kavurması, 2 çatal enginar, 2 parmak pide, 1 sade türk kahvesi, 2 kare çikolata, şekersiz çay
1.5 litre su
3 mil leslie 45dk 15 dk bölgesel
Cherry Mom , @Mehfam,
Hedef60kgolmak
Kuzumm, ben menopoza girdim göya tekrardan olmaya başladım değerlerim 60dı, 3 ayda bir okuyordum şimdi geri düzeldiReglim başladı ama iftara son dakikalarbugün de tuttuk şükür
Cok iyi ortim şu cuma bir an once gelsinKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates-salatalık, peynir, çeyrek simit
Ara
Armut, kivi, yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 küçük biber dolması, 3 yk yoğurt, salata
Su 2.5 lt
2 mil Leslie/ 40 dk bölgesel
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1