Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma günü ancak canım
Dünden bugüne fark olmasına neden şaşırdın ki dün menüde baklava var makarna var bulgurluda olsa sarma var bunlar kilo ve ödem yapacak şeyler çok çok normal bence
Makarnayı hemen hemen her gün tüketiyorsun zaten ramazanda ister istemez az su içiyoruz bence dengemizin şaşması bundan birde üstüne su tutacak şeyler yersek kilo katlanıyor yoksa yenilen şeyleirn kalori bakımından pek hükmü yok
Evet 2gündür makarna vardı sarma sadece kıymayla bulgur pirinç yoktu içinde evet su tutnuş olabilir ama Motive olamıyorum ramazandan dolayı uyku düzeni de etkiliyor tabi. Sanki ramazan sonrası devam etsem çok daha iyi olacak gibi geliyor duruma göre cuma günü izne ayrılsam olur mu

27 nisan
Sahur
Menemen
1 dilimnkepekli ekmek
Zeytin peynir
1 litre su

Iftar
Hamsi tava
Yeşil salata
Lahana turşusu
3 litreye yakin su içtim şimdilik tursu susatti
Sabah 07.30 dan 08.30 1 saat koşu
Öğleden sonra karin egzersizi
20 dk zumba iftari beklerken
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis yarimuhendis
Ay hamsi mi😍ortin trabzonlu biliyon mu🤣bi dee menü ve spor şahaneee😍😍

Sahur
1 haşlanmış yumurta, yarım dilim tb ekmeği, 1 çeri domates, 1 kk ezine peynir, 5badem 4 fındık
İftar
1 kase sebze çorbası, 1 küçük kase yoğurtlu pancar, 1 yk kıyma kavurması, 2 çatal enginar, 2 parmak pide, 1 sade türk kahvesi, 2 kare çikolata, şekersiz çay
1.5 litre su
3 mil leslie 45dk 15 dk bölgesel
Cherry Mom Cherry Mom , @Mehfam, Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Canım afiyet olsun dünden daha hafif bir menü olmuş 😘 sporun da çok güzel 👏
yeşil çay içiyor musun?

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates-salatalık, peynir, çeyrek simit

Ara
Armut, kivi, yeşil çay

Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 küçük biber dolması, 3 yk yoğurt, salata

Su 2.5 lt
2 mil Leslie/ 40 dk bölgesel

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
Cok iyi ortim şu cuma bir an once gelsin 🤗🤗 ortim simit bitti mi 🤣🤣🤣 ceyrek ceyrek 1 butun bitti 🤣🤣

Back
X