- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.041
Maşallah annene çok geç girmiş ne güzel benimde 40 yaşından beri düzensiz aslındaannem de 54 yaşında girdi 3 yıl sürdüçok zor yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah annene çok geç girmiş ne güzel benimde 40 yaşından beri düzensiz aslındaannem de 54 yaşında girdi 3 yıl sürdüçok zor yaa
Ramazan elbet normal zamanlarımıza göre zor geçiyor canım ama kaldı şurada bildirm yapacağımız 2 cuma bunuda azda olsa bir eksiyle kapatmamız bence imkansız değil ..Evet 2gündür makarna vardı sarma sadece kıymayla bulgur pirinç yoktu içinde evet su tutnuş olabilir ama Motive olamıyorum ramazandan dolayı uyku düzeni de etkiliyor tabi. Sanki ramazan sonrası devam etsem çok daha iyi olacak gibi geliyor duruma göre cuma günü izne ayrılsam olur mu
Aaaaa Yo yooo depresyon mod devammİftarda gördüm eksiyi şükür
Teşekkür ederiz burcum26 isan- 2 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 26 Nisan blonde ambition
------ balpamuk
------ S Suskunhanim 1 melita09
------ yarimuhendis
2+5+7 Hedef60kgolmak
1+2 Kendinin en iyi hali ol
------- Begonya2
------- @olvidos ------- Deniz ve Kum
1 M monarosaa 6 Mathildablue
1 ummhnisa
6+7 C Cagrihilal1 1+4+6 Cherry Mom
2 hzlsel
1+2 S seyrulsefer 1 pacman
------ muhursuzpusula
6 @Chernoglazyy 1+4+7 ohbb
1 Samara96
2
Evet diyetisyeni bırakmak kötü olmuş edacımHep aynıyız canım yoksa benim diyet çok güzel gidiyordu 15 günde bir diyetisyene gidiyordum yürüyüşlere hatta evde spor yapıyordum, ramazanda diyetisyende bıraktım birde keşke bırakmasaydım
Çok geçmiş olsun canım neyin varBiraz hastayım kaptancım bu hafta pek olamayacağım ama kaçamak falan yok oruç devam sdce spor yapamıyorum![]()
Kargoya verilmiş umarım cumaya yetişir. Sabırsızlanıyorum bende bakalım fark kilo olacak mı
Aman aman ders yaparken insan ölçüyüde bilemez hele birde geç saatlerde yiyorsan canım dikkat edelim olur muOrti sen bu menüyle Cuma çoşarsınDarısı başıma. Ders çalışıyorum diye bende Çerez’e vurdum kendimi
![]()
Kaptanım ben mazeretimi bildirmiştim vizelerim var
Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım
ekibin yarısı üst liste dahil firarda
Ekibe gelinip yazılmadığı gibi menülerde yazılmıyor.
Ramazan sebebiyle sporların hafiflemesine / azalmasını zaten normal karşılıyor ve farkındaysanız bu konuda baskı yapmıyorum spor günlerini dahi bu sebeple hatırlatmıyorum. Gücü olan yapar diyorum..
Ama 2 3 gün takıma uğramamak üstüne menü yazmamayı kabul etmiyorum bence bunun ramazan ile bir ilgisi olamaz. Takım kurallarına uymayacak olanların cuma günü varsa izinn taleplerini alabilirim.
deneme süresinde olup aktif olmayan kızlar ise deneme sürelerinin uzadığını hatırlatırım.
Ramazan'ın içinde kaldı bildirim yapacağımız 2 cuma sıkalım dişimizi takımımıza sahip çıkalım. Güya en kalabalık listeli takım biziz ama içi boş mu olduk yani. Valla hiç sevmediğim / kabul etmediğim şeyler hafta içi yazma yazma cuma günü gel kilo bildir
Buranın başarısı istikrar - düzenli katılım- düzenli menü bildirimi - takım arkadaşlarıyla her anlamda iyi anlaşmadan geçiyor bunları lütfen unutmayalım
Mehfam
Namaria
Nikinik ahh 3.kaptan yardımcım ahh sen bile yoksun takımda olmz tabi
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
@Chernoglazyy
ohbb
Kaptanim cok ozur dilerim cok actim arayi.
Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım
Ramazan sebebiyle sporların hafiflemesine / azalmasını zaten normal karşılıyor ve farkındaysanız bu konuda baskı yapmıyorum spor günlerini dahi bu sebeple hatırlatmıyorum. Gücü olan yapar diyorum..
Ama 2 3 gün takıma uğramamak üstüne menü yazmamayı kabul etmiyorum bence bunun ramazan ile bir ilgisi olamaz. Takım kurallarına uymayacak olanların cuma günü varsa izinn taleplerini alabilirim.
deneme süresinde olup aktif olmayan kızlar ise deneme sürelerinin uzadığını hatırlatırım.
Ramazan'ın içinde kaldı bildirim yapacağımız 2 cuma sıkalım dişimizi takımımıza sahip çıkalım. Güya en kalabalık listeli takım biziz ama içi boş mu olduk yani. Valla hiç sevmediğim / kabul etmediğim şeyler hafta içi yazma yazma cuma günü gel kilo bildir
Buranın başarısı istikrar - düzenli katılım- düzenli menü bildirimi - takım arkadaşlarıyla her anlamda iyi anlaşmadan geçiyor bunları lütfen unutmayalım
Mehfam
Namaria
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
@Chernoglazyy
ohbb
Ayy kahve kırmızı çizgim valla öyle çoook severimVaktiniz hayr olsun canlardün en yoğun günümdü, önce canlı ders sonra okul sonra iftar ve ben pert
bugün de 3 saat uyutabildim ve gün içinde uyuma imkanım olmayacak.Bu hafta böyle olacak gibi, kapanma öncesi annemleri bir iki dağ tepe bari gezdireyim.Bayramdan sonra hemen dönecekler gezemeyecegiz
Olur muyum ki acaba
Türk kahvesioruçta en çok özlediğim şey doya doya kahve içmek oldu
Canım uyku ödemi olma ihtimali yüksek ama hafta sonu menulerim de çok temiz değildi +400![]()
Pazartesi menüsü
Sahur Filitre kahve, 1,5 h yumurta, 5 zeytin, 1 tel peynir(ve bitirdim), 1 dilim tb ekmeği
İftar
1kase mercimek çorbası, salata,mercimek köftesi
Çok zaman lkalmiyor su 1 lt olmadı
Okula gelip giderken yürüdüm,biraz da yolu uzatıp 10000 adımı tamamladımHedef60kgolmak
Cherry Mom
Mehfam
muhursuzpusula
Afiyet olsun ortimnasıl gidiyor ders çalışma
Tempo yoğun olunca bı umitlendim bakalım![]()
Benden memnunmusn örtmenim
Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım
Mehfam
Namaria
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
@Chernoglazyy
ohbb
İnşaAllah kaptanım yarın ve perşembe yapmaya çalışacğm, bu haftam çok yoğun geçti
Aaaaa Yo yooo depresyon mod devamm
Yok hala aciklanmadi kuzum ya bekliyorum
Hadi yaaa baya olduYok hala aciklanmadi kuzum ya bekliyorum![]()
Ay insallah nasip olur guzel haberi vermekHadi yaaa baya oldubirde bu pandemi vs sebebiyle belki de böyle uzamıştır. İnşallah en güzel şekilde sonuçlanır valla bende bekliyorum güzel haberlerini
![]()
Evet ramazanın gelmesiyle saldık kendimizi bende sanki sahurda az yersem sabah zorlanocam diye düşünürüm akşamda aynı şekildeHep aynıyız canım yoksa benim diyet çok güzel gidiyordu 15 günde bir diyetisyene gidiyordum yürüyüşlere hatta evde spor yapıyordum, ramazanda diyetisyende bıraktım birde keşke bırakmasaydım
Sahursuz iyi dayanmışsın canım birde misafir hazırlığı yaptın. Ben sahur yapmasam psikolojik olarak acıkırım düşüncesi geliyor. Su az mı içtin bugün yazmamışsın da onun dışında abartı bişey yok canım menündeSahur yok
İftar
5 6 yk kuzu tava
2 3 yk pilav
Salata
Ayran
Tatlımdan yedm azckmagnolia
2 avuç patlamış mısır
Cherry Mom
Mehfam
ummhnisa
Şu 3 gün dikkat edicem canım inşallah dediğin gibi olur. Bu ayı kilo almadan kapatmalıyım. Ben çoook uzun yıllar 68le 70 arasındaydım o yüzden bu aralıktan hemen kurtulmak istiyordum ama zamanı var demek ki yavaş gidecek bu kilolar.Ramazan elbet normal zamanlarımıza göre zor geçiyor canım ama kaldı şurada bildirm yapacağımız 2 cuma bunuda azda olsa bir eksiyle kapatmamız bence imkansız değil ..
Bu yüzden kafanda ramazandan çok şeyler bekleyip büyük motivasonlara erişmeye odaklanma, madem bünyen ramazanda zorlandı sende Ramazan boyunca kilo almayacağım takım içinde cuma günleri 200 300 gram eksi gelmeye çalışacağım de oldu bitti.Ben halledeceğine inanıyorum sadece menülerinde 1 2 lokma dahi olsa artık karbonhidrat sıfırlanmalı
Tşkler canım yeşil çay unuttum içmedim ama bugün içicem.. Öyle bir alışkanlığım yok oyüzden unuttum.. alışkanlıklıklar değişecekCanım afiyet olsun dünden daha hafif bir menü olmuşsporun da çok güzel
yeşil çay içiyor musun?
Akşam yemeği iyi yemişsem sahura ihtiyaç duymuyorm ortimSahursuz iyi dayanmışsın canım birde misafir hazırlığı yaptın. Ben sahur yapmasam psikolojik olarak acıkırım düşüncesi geliyor. Su az mı içtin bugün yazmamışsın da onun dışında abartı bişey yok canım menünde
Çok güzel menü ortim,27 Nisan
Sahur
1çatal sucuklu yumurta
1dlm ekmek
1kk süzme peynir
İftar
1kaşık çorba
Dünden kalan sarma 5 6 tane
2 tane çifköfte
1 bardak ayran
Yeşillik
Su:2lt yi geçti
Cherry Mom
Begonya2
Mehfam
Aklımda planlar var ama uygulayabilir miyim bilmiyorum ama iftarı biraz daha azaltabilirim biraz da sahurda yediklerime dikkat etsem iyi olacak normalde cuma günü regli olmam lazım ama geçen ay baya gecikti bu ay nasıl olur bilmiyorum biraz ağrılarım da başladı yaa cuma ya kalmadan olursam şişim de iner diye düşünüyorumAkşam yemeği iyi yemişsem sahura ihtiyaç duymuyorm ortim
Suda sahurla 2 ye yaklaşmltır anca ama 2 olmamıştır
Ben gideyim istersen
Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım
Mehfam
Namaria
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos