Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet 2gündür makarna vardı sarma sadece kıymayla bulgur pirinç yoktu içinde evet su tutnuş olabilir ama Motive olamıyorum ramazandan dolayı uyku düzeni de etkiliyor tabi. Sanki ramazan sonrası devam etsem çok daha iyi olacak gibi geliyor duruma göre cuma günü izne ayrılsam olur mu
Ramazan elbet normal zamanlarımıza göre zor geçiyor canım ama kaldı şurada bildirm yapacağımız 2 cuma bunuda azda olsa bir eksiyle kapatmamız bence imkansız değil ..
Bu yüzden kafanda ramazandan çok şeyler bekleyip büyük motivasonlara erişmeye odaklanma, madem bünyen ramazanda zorlandı sende Ramazan boyunca kilo almayacağım takım içinde cuma günleri 200 300 gram eksi gelmeye çalışacağım de oldu bitti. 😘 Ben halledeceğine inanıyorum sadece menülerinde 1 2 lokma dahi olsa artık karbonhidrat sıfırlanmalı
🤣🤣 İftarda gördüm eksiyi şükür
Aaaaa Yo yooo depresyon mod devamm :rapci:
Teşekkür ederiz burcum 💕

blonde ambition blonde ambition yine kayıplardasın 👀
Begonya2 Begonya2 @olvidos sporlarını bekliyoruz kızlar
Hep aynıyız canım yoksa benim diyet çok güzel gidiyordu 15 günde bir diyetisyene gidiyordum yürüyüşlere hatta evde spor yapıyordum, ramazanda diyetisyende bıraktım birde keşke bırakmasaydım
Evet diyetisyeni bırakmak kötü olmuş edacım 😔
Biraz hastayım kaptancım bu hafta pek olamayacağım ama kaçamak falan yok oruç devam sdce spor yapamıyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun canım neyin var
Kargoya verilmiş umarım cumaya yetişir. Sabırsızlanıyorum bende bakalım fark kilo olacak mı
😍 Yetişir yetişir
Canım geldiğinde ikisiylede aynı anda tartılıp foto paylaşmayı unutma yine üstünde tarih not olsun
Arada fark olsada bu şekilde aradaki farkı bulup ekleyip çıkartacağız yine aynı olmuş olacaksın yani bir kayıp yada kazanç olmayacak tartı değişikliği
Orti sen bu menüyle Cuma çoşarsın👍 Darısı başıma. Ders çalışıyorum diye bende Çerez’e vurdum kendimi😞
Aman aman ders yaparken insan ölçüyüde bilemez hele birde geç saatlerde yiyorsan canım dikkat edelim olur mu 😘

Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım
ekibin yarısı üst liste dahil firarda
Ekibe gelinip yazılmadığı gibi menülerde yazılmıyor.

Ramazan sebebiyle sporların hafiflemesine / azalmasını zaten normal karşılıyor ve farkındaysanız bu konuda baskı yapmıyorum spor günlerini dahi bu sebeple hatırlatmıyorum. Gücü olan yapar diyorum..

Ama 2 3 gün takıma uğramamak üstüne menü yazmamayı kabul etmiyorum bence bunun ramazan ile bir ilgisi olamaz. Takım kurallarına uymayacak olanların cuma günü varsa izinn taleplerini alabilirim.
deneme süresinde olup aktif olmayan kızlar ise deneme sürelerinin uzadığını hatırlatırım.

Ramazan'ın içinde kaldı bildirim yapacağımız 2 cuma sıkalım dişimizi takımımıza sahip çıkalım. Güya en kalabalık listeli takım biziz ama içi boş mu olduk yani. Valla hiç sevmediğim / kabul etmediğim şeyler hafta içi yazma yazma cuma günü gel kilo bildir 🙈

Buranın başarısı istikrar - düzenli katılım- düzenli menü bildirimi - takım arkadaşlarıyla her anlamda iyi anlaşmadan geçiyor bunları lütfen unutmayalım 💕

Mehfam Mehfam
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik ahh 3.kaptan yardımcım ahh sen bile yoksun takımda olmz tabi 😭😭😭

belmayne belmayne
balpamuk balpamuk
S Suskunhanim
muhursuzpusula muhursuzpusula
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Begonya2 Begonya2
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue Mathildablue
yarimuhendis yarimuhendis
blonde ambition blonde ambition
melita09 melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa ummhnisa
hzlsel hzlsel
S seyrulsefer
pacman pacman
Samara96 Samara96

redsonja87 redsonja87
@Chernoglazyy
ohbb ohbb

Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım

Ramazan sebebiyle sporların hafiflemesine / azalmasını zaten normal karşılıyor ve farkındaysanız bu konuda baskı yapmıyorum spor günlerini dahi bu sebeple hatırlatmıyorum. Gücü olan yapar diyorum..

Ama 2 3 gün takıma uğramamak üstüne menü yazmamayı kabul etmiyorum bence bunun ramazan ile bir ilgisi olamaz. Takım kurallarına uymayacak olanların cuma günü varsa izinn taleplerini alabilirim.
deneme süresinde olup aktif olmayan kızlar ise deneme sürelerinin uzadığını hatırlatırım.

Ramazan'ın içinde kaldı bildirim yapacağımız 2 cuma sıkalım dişimizi takımımıza sahip çıkalım. Güya en kalabalık listeli takım biziz ama içi boş mu olduk yani. Valla hiç sevmediğim / kabul etmediğim şeyler hafta içi yazma yazma cuma günü gel kilo bildir 🙈

Buranın başarısı istikrar - düzenli katılım- düzenli menü bildirimi - takım arkadaşlarıyla her anlamda iyi anlaşmadan geçiyor bunları lütfen unutmayalım 💕

Mehfam Mehfam
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik ahh 3.kaptan yardımcım ahh sen bile yoksun takımda olmz tabi 😭😭😭

belmayne belmayne
balpamuk balpamuk
S Suskunhanim
Begonya2 Begonya2
@olvidos
M monarosaa
melita09 melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa ummhnisa
hzlsel hzlsel
S seyrulsefer
pacman pacman
Samara96 Samara96

redsonja87 redsonja87
@Chernoglazyy
ohbb ohbb
Kaptanım ben mazeretimi bildirmiştim vizelerim var :( ama 2 mayısta son sınavım var ondan sonra daha rahatım inşallah ;)

Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım

Mehfam Mehfam
Namaria Namaria

belmayne belmayne
balpamuk balpamuk
S Suskunhanim
Begonya2 Begonya2
@olvidos
M monarosaa
melita09 melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa ummhnisa
hzlsel hzlsel
S seyrulsefer
pacman pacman
Samara96 Samara96

redsonja87 redsonja87
@Chernoglazyy
ohbb ohbb
Kaptanim cok ozur dilerim cok actim arayi. :olamaz: Ama cok az kaldi gelecegim. Gelince de elim gözüm takimda olacak söz:KK68:

Vaktiniz hayr olsun canlar🌺 dün en yoğun günümdü, önce canlı ders sonra okul sonra iftar ve ben pert🥴 bugün de 3 saat uyutabildim ve gün içinde uyuma imkanım olmayacak.Bu hafta böyle olacak gibi, kapanma öncesi annemleri bir iki dağ tepe bari gezdireyim.Bayramdan sonra hemen dönecekler gezemeyecegiz

Olur muyum ki acaba🤩🤩

Türk kahvesi💜💜 oruçta en çok özlediğim şey doya doya kahve içmek oldu🙈

Canım uyku ödemi olma ihtimali yüksek ama hafta sonu menulerim de çok temiz değildi +400🥴😵
Ayy kahve kırmızı çizgim valla öyle çoook severim :KK60::KK60::KK60:

Pazartesi menüsü
Sahur Filitre kahve, 1,5 h yumurta, 5 zeytin, 1 tel peynir(ve bitirdim), 1 dilim tb ekmeği

İftar
1kase mercimek çorbası, salata,mercimek köftesi

Çok zaman lkalmiyor su 1 lt olmadı😏
Okula gelip giderken yürüdüm,biraz da yolu uzatıp 10000 adımı tamamladım Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula

Ortim bu menüyle mezun olamazsan hiç olamazsın valla tabii su da artarsa :p

Afiyet olsun ortim🤗 nasıl gidiyor ders çalışma🥰

Tempo yoğun olunca bı umitlendim bakalım😅

Ben ümitliyim senden, jübile yapıyosun benimle :KK60:

Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım

Mehfam Mehfam
Namaria Namaria

belmayne belmayne
balpamuk balpamuk
S Suskunhanim
Begonya2 Begonya2
@olvidos
M monarosaa
melita09 melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa ummhnisa
hzlsel hzlsel
S seyrulsefer
pacman pacman
Samara96 Samara96

redsonja87 redsonja87
@Chernoglazyy
ohbb ohbb
Benden memnunmusn örtmenim :KK69::süslü: :oops: :KK45:

Son düzenleme:
Hadi yaaa baya oldu :KK43: birde bu pandemi vs sebebiyle belki de böyle uzamıştır. İnşallah en güzel şekilde sonuçlanır valla bende bekliyorum güzel haberlerini :KK60:
Ay insallah nasip olur guzel haberi vermek🤩
Yok canim normalde 4 ayi buluyor mulakat sonuçları ama bakanin dediğine gore bizimkinin aciklanmasi eli kulaginda bugun yarin bekliyorum bakalim diken ustunde 😁

Hep aynıyız canım yoksa benim diyet çok güzel gidiyordu 15 günde bir diyetisyene gidiyordum yürüyüşlere hatta evde spor yapıyordum, ramazanda diyetisyende bıraktım birde keşke bırakmasaydım
Evet ramazanın gelmesiyle saldık kendimizi bende sanki sahurda az yersem sabah zorlanocam diye düşünürüm akşamda aynı şekilde
Sahur yok

İftar
5 6 yk kuzu tava
2 3 yk pilav
Salata
Ayran

Tatlımdan yedm azck 😶 magnolia
2 avuç patlamış mısır

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam ummhnisa ummhnisa
Sahursuz iyi dayanmışsın canım birde misafir hazırlığı yaptın. Ben sahur yapmasam psikolojik olarak acıkırım düşüncesi geliyor. Su az mı içtin bugün yazmamışsın da onun dışında abartı bişey yok canım menünde
Ramazan elbet normal zamanlarımıza göre zor geçiyor canım ama kaldı şurada bildirm yapacağımız 2 cuma bunuda azda olsa bir eksiyle kapatmamız bence imkansız değil ..
Bu yüzden kafanda ramazandan çok şeyler bekleyip büyük motivasonlara erişmeye odaklanma, madem bünyen ramazanda zorlandı sende Ramazan boyunca kilo almayacağım takım içinde cuma günleri 200 300 gram eksi gelmeye çalışacağım de oldu bitti. 😘 Ben halledeceğine inanıyorum sadece menülerinde 1 2 lokma dahi olsa artık karbonhidrat sıfırlanmalı
Şu 3 gün dikkat edicem canım inşallah dediğin gibi olur. Bu ayı kilo almadan kapatmalıyım. Ben çoook uzun yıllar 68le 70 arasındaydım o yüzden bu aralıktan hemen kurtulmak istiyordum ama zamanı var demek ki yavaş gidecek bu kilolar.

Sahursuz iyi dayanmışsın canım birde misafir hazırlığı yaptın. Ben sahur yapmasam psikolojik olarak acıkırım düşüncesi geliyor. Su az mı içtin bugün yazmamışsın da onun dışında abartı bişey yok canım menünde
Akşam yemeği iyi yemişsem sahura ihtiyaç duymuyorm ortim
Suda sahurla 2 ye yaklaşmltır anca ama 2 olmamıştır

27 Nisan
Sahur
1çatal sucuklu yumurta
1dlm ekmek
1kk süzme peynir

İftar
1kaşık çorba
Dünden kalan sarma 5 6 tane
2 tane çifköfte
1 bardak ayran
Yeşillik

Su:2lt yi geçti
Cherry Mom Cherry Mom Begonya2 Begonya2 Mehfam Mehfam
Çok güzel menü ortim,
Ama sende bende çarşamba perşembe karbonu keselim bence, her gün yedik

Akşam yemeği iyi yemişsem sahura ihtiyaç duymuyorm ortim
Suda sahurla 2 ye yaklaşmltır anca ama 2 olmamıştır
Aklımda planlar var ama uygulayabilir miyim bilmiyorum ama iftarı biraz daha azaltabilirim biraz da sahurda yediklerime dikkat etsem iyi olacak normalde cuma günü regli olmam lazım ama geçen ay baya gecikti bu ay nasıl olur bilmiyorum biraz ağrılarım da başladı yaa cuma ya kalmadan olursam şişim de iner diye düşünüyorum

Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım

Mehfam Mehfam
Namaria Namaria

belmayne belmayne
balpamuk balpamuk
S Suskunhanim
Begonya2 Begonya2
@olvidos
M monarosaa