Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşaAllah ortim iftardan sonra spor yaparm anca, gün içinde küçük kızım zaten oturmuyo spor yaparsam pert olurum

Çok geriliyorum ne yapsam diye düşünürken, yemeğin ismi belli olunca iyi oluyo ama ne pişirsem düşüncesi yoruyo
Ben daha sofradan kalkmadan yarını düşünüyorum millet doymadan yarına ne yapsam derim onlara

Of aynen ben çok sıkıldım her gün yemek yapmaktan ve hergün et tavuk türevi yapmaktan eşim sebze yemiyor çocukta yemiyor kendime ayrı çocuğa ayrı eşime ayrı olamayacağı için ben onlara uyuyorum 😭😭 sabah beri aklımdaki soru ne yapsam ne yapsammm 🤦
Biz bayanların aynı kaderi

Hayııır pes etmiyoruz canım bak arada o bana da geliyor ama bide şöyle düşünd0m şimdi ara versem sonra yaz geliyor falan ben diyete başlayamam yine o yüzden yaza kadar hedefime ulaşıp öyle gidicem tatile şurda en fazla 2 ay var yaza o yüzden bırakmıyoruz tamam mıııı ben şimdi leslie yapıcam 2 mil istersen birlikte yapalım bunu 2 kez yapıcam gel bana eşlik et

İnşaAllah ortim ya bende istemiyorm bırakmak,
Uykudan yeni uyandım kalkıp çişimi yapmayı zorsunuyorum sen leslie diyorsun 🤣

İnşaAllah ortim ya bende istemiyorm bırakmak,
Uykudan yeni uyandım kalkıp çişimi yapmayı zorsunuyorum sen leslie diyorsun 🤣
Üşenme ortimmm hadi kalk hareketlen biraz spor yapmasan da ben bugün regli oldum ve tartıya yansıdı tabi ki +1 olarak onları göndermem lazım acileeen 2 hafta üstüste artı gelmek istemiyorum 😥 leslimi yaptım şimdi de kendime yürüyüş olsun diye oğlumun öğretmenine gidicem akşamda Bi zumba yapasım var aslında ip atlayasım da var da geçen gün yaptığım cardio dan sonra hala bacaklarım ağrıyor

Akşam zor olmuyorsa öyle yap canım iftar sonrası bana hep zor geliyor kalıyorum öyle

Burda hava Bi açık Bi kapalı güzel olsa hemen başlıycam ama hava dengesiz olunca bende dengesiz oluyorum 😂

Yaa bizde de öyle kaptanım çocuklar hiç bişey beğenmiyor eşimde oruç olunca hergün Bi dünya şey istiyor ama et tarzı yemekten sıkıldık bugün kendime sadece çorba yapıcam ama ev ahalisine ne yapıcam bilemiyorum

Nankör zaten bu temizlik ben büyük temizlik yaparken oda oda yapıyorum tüm odaları bitirdiğimde ilk yaptığım o da eski haline dönüyor 😥😥
Bende öyle günde 1 oda temizliyorum ince ayrıntılı sonra ilk oda batmış oluyor

Üşenme ortimmm hadi kalk hareketlen biraz spor yapmasan da ben bugün regli oldum ve tartıya yansıdı tabi ki +1 olarak onları göndermem lazım acileeen 2 hafta üstüste artı gelmek istemiyorum 😥 leslimi yaptım şimdi de kendime yürüyüş olsun diye oğlumun öğretmenine gidicem akşamda Bi zumba yapasım var aslında ip atlayasım da var da geçen gün yaptığım cardio dan sonra hala bacaklarım ağrıyor
Hadi ya ☹️ +1 çokmuş ortim inşaAllah iner
Ben aynı ya hala - 400üm

Ay masallah bu sporlari yaparsan helal sana. Adetken normal canim ama cumaya inmis olabilir sen gonlunu ferah tut

Hayır kuzum aklıma sende geldin zaten
Tıp çok zor bir bölüm ve bu kız bile aktifliğini bozmuyor dedim yani sınav döneminde olabiliriz ama 7 24 de ders çalışmıyoruz ki değil 🤣 herkesin az uz vakti olmalı şuraya ayırabilecek bence şu araalr çoğu kişi boşladı tek tek işaret etmek istemedim tüm takımı etiket yaptım zan altında hissetmeyin menülerinde 2 denn fazla çarpı ve sıfır 0 ortağına selam yazmayanlar bahsettiğim arkadaşlar maalesef :KK43:
:D :D Tabii canım 7/24 çalışmak imkansız zaten. Beyin mi kalır hahahahah Ben burayı boşlarsam biliyorum ki kendim de diyeti aksatacağım. Herkes ben gibi olsa da takım kalmaz, haklısın kaptancım. Ramazan rehavetine veriyorum. İnşallah toparlanırız. :KK14:

Back
X