Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende öyle günde 1 oda temizliyorum ince ayrıntılı sonra ilk oda batmış oluyor
Evet yaa hele ki şu pandemi de sağolsun yavrular da evde okul olunca Bi yer kalmıyor
Hadi ya ☹️ +1 çokmuş ortim inşaAllah iner
Ben aynı ya hala - 400üm
İnşallah canım regli oldum onun etkisi de vardır diye düşünüyorum
- 400 olsam cumaya öpüp başıma koyacağım
Ay masallah bu sporlari yaparsan helal sana. Adetken normal canim ama cumaya inmis olabilir sen gonlunu ferah tut
Ayy inşallah canım
bu ara gümledim biraz ama toparlıycam inşallah
40 dk normal tempo yürüyüş yaptm çocuklarla markete gittim şimdi parka geldik
İyi yapmışsın canım sana da spor olmuş
Kızlar yarın memlekete gidebilirim 🤭 eşim sizi bırakıp dönim dedi bakalım
Anneme süpriz yapcm 🤭
Annemlerde baskul var ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum kaptanım
Yarın erken çıkarız büyük ihtimalle ödemli olablr im yinede tartılıp ataym mı?
Bugün den kabul olmaz mı 🤣 şuan - 900üm
Yaa ne güzel canım sağlıcakla gidin
Bu arada -900 harikasın ortim

Yaani Nikinik Nikinik kuşun yeri dolmaz tabi ama elimden geldiğince bişeyler şettiriyodum :KK14:

😍😘😘😘

Geldin mi sahiden :rolleyes:

Ayneen gitmek yok :KK74:

Kız listeden çıkart dedin coştun mu sonra karar ver :KK70:
Geldim free takilma sartiyla 🤣🤣 kilo bildirimi yapmayacagim ama burdayım 🤗🤗
Unutur muyum kuzu🤗😍 ama ben de koptum biraz burdan. İngilizce kursuna başladım iyice yoğunlaştım. Bu cuma izne ayrılıyorum. Azıcık hafifleteyim işleri geri döneceğim.
Sen ne yapıyorsun bakim. Belli oldu mu sonuçlar ❤️
Aaa tuh yaa ben geldimsen gidiyorsun olmadi boyle 😑
Yok canim ya bekliyorum hala stresli beklemek ara ara mideme sancilar bile giriyor dusundukce😒😒
Yavrum ben o anlamda demedim ki ne ilgisi var kaptan yardımcısı ve piyasada yok ondan bahsettim senle ilgili bir mevzu değil aşkolsun 💕 yoksa Allah raZı olsun sendn liste işini aldın ama ben ondan hiç bahsetmedim🙈
Tamam kaptanim yaaa geldim soz birakmak yok takimi. Sana degil kuzum taslar bana 🤭🤭 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Evet yaa hele ki şu pandemi de sağolsun yavrular da evde okul olunca Bi yer kalmıyor

İnşallah canım regli oldum onun etkisi de vardır diye düşünüyorum
- 400 olsam cumaya öpüp başıma koyacağım

Ayy inşallah canım
bu ara gümledim biraz ama toparlıycam inşallah

İyi yapmışsın canım sana da spor olmuş

Yaa ne güzel canım sağlıcakla gidin
Bu arada -900 harikasın ortim
İnşaAllah canım sağol 😍

Ben bugün spora başlayacakken bi üşümeyle uyumuşum🤣🤣iftara yakın uyandım şimdi hiç mecalim yok ya zıp yaparım sadece herhalde ya😑😑

Geldim free takilma sartiyla 🤣🤣 kilo bildirimi yapmayacagim ama burdayım 🤗🤗

Aaa tuh yaa ben geldimsen gidiyorsun olmadi boyle 😑
Yok canim ya bekliyorum hala stresli beklemek ara ara mideme sancilar bile giriyor dusundukce😒😒

Tamam kaptanim yaaa geldim soz birakmak yok takimi. Sana degil kuzum taslar bana 🤭🤭 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
hoşgeldin bebeğimmmm :rolleyes:
Tamam :D

Yorulduğumu hissediyorm ama diyeti boşlamakta istemiyorum 😓
En az 70 görmem lazm koruma için
Ama yol çok uzun geliyor 😓
Motivem düştü

Ben yoruldum hayat...
Ne oluyorda motiven dusuyor ne yollar yurumussun 70 e kalmis 5 kilo cok olsa mayis sonunu bulur. Ucuna kadar gelmissin motivasyon kaybedecek degil gaza basacak yerdesin su an yapma boyle seyler bizi strese sokma vallaha sen birakirsan bende birakirim 🤣🤣3 ay sonra .+10 ile geri geliriz 🙈🙈

Ne oluyorda motiven dusuyor ne yollar yurumussun 70 e kalmis 5 kilo cok olsa mayis sonunu bulur. Ucuna kadar gelmissin motivasyon kaybedecek degil gaza basacak yerdesin su an yapma boyle seyler bizi strese sokma vallaha sen birakirsan bende birakirim 🤣🤣3 ay sonra .+10 ile geri geliriz 🙈🙈
Tööööööbbbeeee estağfurullah sen niye bırakıyosun 🤣🤣🤣🤣🤣
Sanırm mezun olcm çünkü memlekete gideceğim inşaAllah yarın 🤭

Süpersin canım harika menü ve spor afiyet olsun 😘 😘
Sağol cnm 😘
Sahur
1 günkurusu, 1 haşlanmış yumurta, 2 tk lor, az maydonoz, 2 çeri domates, 2 lokma pide, 1 küçücük dilim ananas
İftar
1 kase sebze çorbası, 1 küçük kabak dolması, 2 servis kaşığı enginar 1 kase yoğurt, 1 sade türk kahvesi 1 şekersiz çay 1 yeşil çay
1 litre su
Malesef spor yok..
Cherry Mom Cherry Mom , @Mehfam, Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Bugün tatlı yok bak dayanmışsın cnm 🤗 yeşil çay da var çok iyi
Ricam benim için gece 12den diğer gece 12ye böyle durup durup yerinde 250-500 adım atman eline telefon alıp 😘😘😘
Bakalım kaç adım olcak kuzum 😉
Iyi iyi sevindim. Stres işini dusunme sen ben butun takimi strese sokarim ben 🤣🤣
Eyvaaaahhhh sen de başlarsın kiraz yedim +200 geldim ama karpuz yedim +500 geldim o zaman su içmemeliyimmm :skandal:

Back
X