Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun balım🥰 dün yani carsamba😅 mezuniyet kilomu görür gibi oldum🤭 ama öyle bı yorulmusum ki anlatamam😵ilk kez dilim damagim kurudusen nasılsın, çalışmaların nasıl gidiyor?

Ramazan olmasa adım başı su içtim derdim🤪🤪
:KK70:1 adım 1 fırt :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ayy cuma 23.55de teslim edilecek 2 ödevim var birini yolladım ama diğeri hala ellerimden öper biraz tembelim galiba son güne bıraktım resmen :KK75: İnşallah pazar günü son sınavım var, sonra 12 mayısta yine bir ödev. Son ödevde herhalde 30 mayıstı galiba yine yandı benim beyinler :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sen nasılsın ortim ? Yarına parti var mı :KK59:

Çarşamba menüsü
iftar
Bı kepçe çorba, 3-4 mercimek köftesi , marul, su su şu🤭

7000 adım

Sahur
1 h yumurta, 5 zeytin, 1 dlm peynir, lorlu biber kavurması, 3 ceviz,1,5 dlm ekmek tb ve tabi Filitre kahve
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak şu an fark ettim dün spor günü olduğunu🙈 7000 adım attım ama bana 15 bin gibi geldi🤭 şelale var 1 saat uzaklıkta orada dağ tepe gezince🙈🙈
Ortim ayıpsın ya bugün attığım 8000 adımdan sana vereyim 3000de 10000 olsun :KK70::KK70:

Selam kızlar
Arkadaşımın anne ve babası trafik kazasında vefat ettmiş 1 haftadır da konuşmamıştık arkadaşımla haberlerde görünce şok oldum MOBESE kamerası çekmiş direksiyonda uyumuş sanırım çok üzüldüm çok.. öbür covid amcamız hâlâ entübe yeni bir ilaç denenmişti o da işe yaramamış maalesef :( devamlı okuyoruz dua ediyoruz bu aralar hayat bana biraz ağır geliyor burasına bakacak sizleri motive edecek kafamı buraya verecek durumum yok. O yüzden seyrek giriyorum özür dilerim.

Selam kızlar
Arkadaşımın anne ve babası trafik kazasında vefat ettmiş 1 haftadır da konuşmamıştık arkadaşımla haberlerde görünce şok oldum MOBESE kamerası çekmiş direksiyonda uyumuş sanırım çok üzüldüm çok.. öbür covid amcamız hâlâ entübe yeni bir ilaç denenmişti o da işe yaramamış maalesef :KK43: devamlı okuyoruz dua ediyoruz bu aralar hayat bana biraz ağır geliyor burasına bakacak sizleri motive edecek kafamı buraya verecek durumum yok. O yüzden seyrek giriyorum özür dilerim.
Başınız sağolsun çok zordur kesinlikle :( Amcanızda inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla atlatır :(

Sen dert etme kaptanım, her insanın hayatında böyle inişli çıkışlı dönemler olabiliyor. Yarın istersen bende elimden geldiğince yardımcı olurum takımla alakalı :KK74::KK60:

Selam kızlar
Arkadaşımın anne ve babası trafik kazasında vefat ettmiş 1 haftadır da konuşmamıştık arkadaşımla haberlerde görünce şok oldum MOBESE kamerası çekmiş direksiyonda uyumuş sanırım çok üzüldüm çok.. öbür covid amcamız hâlâ entübe yeni bir ilaç denenmişti o da işe yaramamış maalesef :KK43: devamlı okuyoruz dua ediyoruz bu aralar hayat bana biraz ağır geliyor burasına bakacak sizleri motive edecek kafamı buraya verecek durumum yok. O yüzden seyrek giriyorum özür dilerim.
Ölüm kendini hatırlatınca ne kadar zor geliyor insana amcanızı rabbim ailesine bağışlasın inşallah bir an önce iyileşir

Selam kızlar
Başınız sağ olsun kaptanım 😓

Allah'tan ümit kesilmez inşaAllah Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin amcaya da inşaAllah 🤲🤲

İnsan kötü haber alınca çöküş hissediyor, çabucak toparlarsn inşaAllah 🤲

:KK70:1 adım 1 fırt :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ayy cuma 23.55de teslim edilecek 2 ödevim var birini yolladım ama diğeri hala ellerimden öper biraz tembelim galiba son güne bıraktım resmen :KK75: İnşallah pazar günü son sınavım var, sonra 12 mayısta yine bir ödev. Son ödevde herhalde 30 mayıstı galiba yine yandı benim beyinler :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sen nasılsın ortim ? Yarına parti var mı :KK59:
Tam kapanıp yaparsın artık🤭 Allah kolaylık versin ortim ama sen halledersin hiç şüphem yok💜💜
Var var inşallah 52.2 idim bugün ama dün daha fazla eksik vardı, vücutta Gr su kalmamıştı çünkü🙈
Ortim ayıpsın ya bugün attığım 8000 adımdan sana vereyim 3000de 10000 olsun :KK70::KK70:
Orti ortinin adımına muhtaçtır🤪🤭💜💜
29.04.2021

Sabah
4 kaşık menemen
1 dilim tb ekmeği
Domates,salatalık
Yeşillik
1,5 dilim peynir

Ara
1 sade türk kahvesi
3 ceviz

Akşam
Yoğurtlu kabak ızgara
Salata

Su
2 lt

Spor
8000 adım

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam S Suskunhanim
Menülerin çok çok iyi,güzel bı eksi gelecek gibi hissediyorum😍😍
Selam kızlar
Başınız sağ olsun canım, rabbim sabırlar versin arkadaşına da🤲🤲
Amcanızdan şifa haberleri alırsınız inşallah🤲Rabbim korktuklarinizdan emin eylesin🤲🤲

Ayy bugün kalktım kahvaltı yaptım derken eyvaah bugün cumaydı diye telaşa girdim ama sonra hatırladım sakinledim. Akşamda yine eyvahlar olsun takıma kiloyu yazmadım off ne olacak şimdi dedim ama yine hatırladım cuma değil benim kafa da gitti :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Dünde bana oldu eyvah cumartesi kilo bildirimi yapmadım diye uyandım

Gecen cuma 66.400
Simdi elimde telefon ile net 65.000
Kilo verdiğim için çok mutluyum bütün kilom karnimdaymis aniden sarktı resmen kremler ve sporla çabuk toparlarım umarım 🥰🥰
Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis Mehfam Mehfam
Umarım doğru yerde paylasmisimdir..

Eklentiler

• 20210430_074642.webp
    20210430_074642.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 21
Selam kızlar
Allah rahmet eylesin ölüm çok zor özellikle geride kalanlar için ama her serde vardır bir hayır diyelim inşallah amcaniz Iglesir Allah sabir versin size

Selam kızlar
Başınız sağ olsun kaptanız çok zor gerçekten ne desek olmayacak😔 amcanızdan da inşallah iyi haberler alırsınız🙏

Selam kızlar
Allah rahmet eylesin kaptanım. Geride kalanları sabır versin. Çok zor olmalı. Diğer amcaya da acil şifalar dilerim. Bir an önce iyileşir umarım. Sen buraları hiç düşünme. Biz hallederiz. 💕

Selam kızlar
Kaptanım başın sağolun. Rabbim kalanlara sabır versin. Arkadaşına hayırlı ömürler versin.
Amcanızada rabbim şifa versin... İnşallah tez zamanda atlatır. 😔

23-30 Nisan Menü Paylaşım Listesi

balpamuk balpamuk ☑️☑️❌❌☑️❌❌
S Suskunhanim ❌❌☑️☑️☑️☑️☑️
muhursuzpusula muhursuzpusula ❌☑️☑️☑️☑️☑️☑️
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ❌☑️☑️☑️☑️☑️☑️
Begonya2 Begonya2 ☑️☑️☑️☑️☑️☑️❌
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ☑️☑️❌❌❌❌❌
Deniz ve Kum Deniz ve Kum ☑️☑️☑️☑️☑️☑️❌
@olvidos ❌☑️☑️☑️☑️☑️☑️
M monarosaa ☑️☑️☑️☑️☑️☑️☑️
Mathildablue Mathildablue ☑️☑️❌☑️❌☑️☑️
yarimuhendis yarimuhendis ☑️☑️☑️☑️☑️❌☑️
blonde ambition blonde ambition ☑️☑️❌❌❌❌❌
melita09 melita09 ❌❌❌☑️☑️☑️☑️
C Cagrihilal1 ☑️☑️☑️☑️☑️☑️☑️
ummhnisa ummhnisa ☑️☑️☑️☑️☑️☑️❌
hzlsel hzlsel ☑️☑️☑️☑️☑️☑️☑️
S seyrulsefer ☑️☑️☑️☑️☑️☑️❌
pacman pacman ☑️☑️☑️☑️☑️❌☑️
Samara96 Samara96 ☑️☑️☑️☑️☑️☑️❌
ohbb ohbb ☑️☑️❌☑️❌❌❌
@Chernoglazyy ☑️❌☑️☑️☑️☑️☑️

Cherry Mom Cherry Mom

Israrla menü yazmayan arkadaşlar hastalık vs durumları yok ise gün içinde dönerlerse sevinirim listeden çıkaralım mehfam boşa takip etmesin sizleri
Yani habersiz bir şekilde menü yazmıyorsunuz bu kız gözleri mi yoruldu vakti mi var yok mu hasta mı demeden 20 kişiye tek tek menü yazdı mı yazmadı mı takip ediyor kusura bakmayın ama bu haksızlık değil mi

Back
X