Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy inşallah canım bekliyor olacağız seni

Ohhh canım dinlen ne güzel

Evet kaptanım regliyim ama değerlerde yine oynama varmış doktora sordum dün normal diyor ama normal gelmiyor canım fena halde sıkıldı bu duruma inşallah önümüzdeki hafta kırıcam şeytanın bacağını olmadı artık beni takımdan mı atarsın kovalar mısın onu sana bırakıyorum
Estağfurullah sağlığın iyi olsun yetrki
Ama ağzımıza da laf düşürecek minik karbonhidratlar bile olmasın bu hafta bence

Ay bir an ben mi listeye yanlış geçtim zannettim listeleride paylaştım 🤣 kalbimi yine küçük bir oynatmayı becerdin 🤣
Giderayak yapmasam olmazdı 😂😂
Ya kaptancığım kısa süreli izin düşünüyorum ama yinede tüm emeklerine ve güzel takımımıza teşekkür ediyorum. Asıl teşekkür kısmı mezuniyette inşallah 😍

Giderayak yapmasam olmazdı 😂😂
Ya kaptancığım kısa süreli izin düşünüyorum ama yinede tüm emeklerine ve güzel takımımıza teşekkür ediyorum. Asıl teşekkür kısmı mezuniyette inşallah 😍
:KK74: biz teşekkür ederiz canım 🤗 döneceğini bildiğim için bende vedalaşmıyorum ❤️

Başlangıç kilom 80.600
Geçen haftaki kilom 76.600
Bu haftaki kilom 75.850
Giden kilo yüzdesi %0,979112272
Giden kilo 0.750 qram
Gelecek haftaya hedef 73leri görmek bu hafta az gitmis Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula Mehfam Mehfam
IMG_20210430_192934.webp

Hoşgeldin canım🌺🌺🤗 52 yi korumadim, 59dan indim🤭 galiba bugün mezun olacağım ama koruma için buralarda olurum yine yoksa yemeyi çok seven bı insan olarak cozutuyorum🙈 sen neler yaptın bakalım anlat hele

Regl haftandan sonra khidrati minimum tut birden gider cancağızım🤗🤗
Aynı durumdan müzdaribim. Verdiklerimi 1 yılda geri aldım. 58 oldum yine 🐤 hedefim 52 benim de. Seni yürüyüş rekorlarından hatırlıyorum, bu 2 haftalık karantina sürecinde yürüyebilecek misin? Ben iftardan önce 1 saat ve yaklaşık 5 km yürüyordum ancak artık mümkün değil maalesef. Evde hareket yapsam mı diye de düşünüyorum ancak oturduğum yerden hareket yapmak hiç bana göre olmadı. Ne yapsam bilemedim..

Cherry Mom Cherry Mom kaptiim bireysel 3.olmuşum yine 1.olamadık :KK70: :KK70: ve iştahım biraz arttı bu hafta o kadar veremem sanırım :KK70:

Mesajlara gece bakıcam canlar biraz işlerim vardı 🤗
Kutlayan herkese teşekkür ediyorum ben de herkesi tebrik ediyorum 😘
Cok iyi vermişsin ya helal olsun bu hafta benide cok yipratti istahim daha acikti zor tuttum kendimi bu hafta bakalim ne yapacagiz

Aynı durumdan müzdaribim. Verdiklerimi 1 yılda geri aldım. 58 oldum yine 🐤 hedefim 52 benim de. Seni yürüyüş rekorlarından hatırlıyorum, bu 2 haftalık karantina sürecinde yürüyebilecek misin? Ben iftardan önce 1 saat ve yaklaşık 5 km yürüyordum ancak artık mümkün değil maalesef. Evde hareket yapsam mı diye de düşünüyorum ancak oturduğum yerden hareket yapmak hiç bana göre olmadı. Ne yapsam bilemedim..
Hepimiz ayni durumdayiz bende gecen yil verdiklerimi geri alip geldjm yine veririz insallah. Disari cikamiyoruz mecbur evde spor yapiyoruz sende zorla biraz kendini ramazanda bitti bitiyor sonrasinda daha rahat olur spor simdi geceleri yapiyorum bende yorucu oluyor ama sonuclarin guzel olmasi devamini getiriyor 👍

Hepimiz ayni durumdayiz bende gecen yil verdiklerimi geri alip geldjm yine veririz insallah. Disari cikamiyoruz mecbur evde spor yapiyoruz sende zorla biraz kendini ramazanda bitti bitiyor sonrasinda daha rahat olur spor simdi geceleri yapiyorum bende yorucu oluyor ama sonuclarin guzel olmasi devamini getiriyor 👍
Biz sanırım geçen yıl aynı dönemdeydik, hatırladım :) düşünüyorum da evde neler yapılabilir ki mesela? Tavsiye edeceğiniz bir training programı varsa youtubedan açıp bakayım.

Bu hafta takım derecemiz yok 5.olduk yani sondan 2. :bicak::bicak:

Takımımızı gururlandıran Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak harikasın canım :nazar::nazar::nazar:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 724. ETAP En Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> % 1,310
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9. TAKIM) ==> %1,165
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (10.TAKIM) ==> %1,029
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. chikolatagozlum ==> %3,664==>6.TAKIM :nazar:

2. Beyaz leylak ==> % 3,529==>9.TAKIM :nazar:

3. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ==> % 3,333==> 5. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Bravequeen==> -%1,602==> 13. TAKIM

Cherry Mom Cherry Mom kaptiim bireysel 3.olmuşum yine 1.olamadık :KK70: :KK70: ve iştahım biraz arttı bu hafta o kadar veremem sanırım :KK70:

Mesajlara gece bakıcam canlar biraz işlerim vardı 🤗
Kutlayan herkese teşekkür ediyorum ben de herkesi tebrik ediyorum 😘

Canım bu hafta şansına çok iyi yüzdeler vardı yaa 🙈🤭 olsun tebrik ederiz bence bugünlük ödül olsun ama ölçüyü kaçırma canım yarın toplarsın sen eminim ❤️

Back
X