Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz sanırım geçen yıl aynı dönemdeydik, hatırladım :) düşünüyorum da evde neler yapılabilir ki mesela? Tavsiye edeceğiniz bir training programı varsa youtubedan açıp bakayım.

Nike training program var telefona yükleyebilirsin canım ben yapmadım ama takımda yanlış hatırlamıyorsam Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol yapıyordu oradan aklımda kalmış içeriği baya kapsamlıydı bir göz at istersen

Ben diyetisyenimle konuştum bugün regl olduğumu belirttim. Eğer seni zorlamayacaksa sahur iftar şeklinde gün içinde sadece su içerek geçir ya da görüşmemizi erkene çekelim bugğn yeni bi liste hazırlayayım dedi☺ama ben açıkçası görüşmenin erkene çekilmesini istemedim bi de düzenimi bozup tekrardan oturtması var dedim yaparım sıkıntı değil🤣🤣

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(23-30 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Emoticons

&

Emoticons

TEBRİKLERR KIZLAR ❤️❤️

Biz sanırım geçen yıl aynı dönemdeydik, hatırladım :) düşünüyorum da evde neler yapılabilir ki mesela? Tavsiye edeceğiniz bir training programı varsa youtubedan açıp bakayım.
Ben haftanin 6 gunu tk 500 yapiyorum arkasindanda en az yarim saat bolgesel yapiyorum bacaklarim kalin oldugu icin bacak agirlikli calisiyorum. Vücudun spora alisik degilse pilatesle baslayabilirsin hem bastan cok yormaz hem vucudun esner. Daha sonra baska seyler ekleyebilirsin. Birde leslie 2 mil ile baslayip alistikca artirabilirsin

Bu hafta takım derecemiz yok 5.olduk yani sondan 2. :bicak::bicak:

Takımımızı gururlandıran Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak harikasın canım :nazar::nazar::nazar:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 724. ETAP En Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> % 1,310
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9. TAKIM) ==> %1,165
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (10.TAKIM) ==> %1,029
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. chikolatagozlum ==> %3,664==>6.TAKIM :nazar:

2. Beyaz leylak ==> % 3,529==>9.TAKIM :nazar:

3. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ==> % 3,333==> 5. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Bravequeen==> -%1,602==> 13. TAKIM
Yuzdeler cok yuksekti diger takimlarin 👍

Hayırlı olsun canım mezuniyetin çok güzel bir kilo😘
Teşekkür ederim 🥰🥰
Aynı durumdan müzdaribim. Verdiklerimi 1 yılda geri aldım. 58 oldum yine 🐤 hedefim 52 benim de. Seni yürüyüş rekorlarından hatırlıyorum, bu 2 haftalık karantina sürecinde yürüyebilecek misin? Ben iftardan önce 1 saat ve yaklaşık 5 km yürüyordum ancak artık mümkün değil maalesef. Evde hareket yapsam mı diye de düşünüyorum ancak oturduğum yerden hareket yapmak hiç bana göre olmadı. Ne yapsam bilemedim..
Karantinaya zor ne yazık ki😔 bı kaç gün bakıp duruma göre bı b planı yaparım🙈
Çok da artmadan gelmişsin,en güzeli, yaza da az kaldı, hemen halledersin 🌺
Ballarım listelerinizden ay ballarım diyip etiket yapmamak 🤭🤣🤣 artık ballarım kendini biliyor 😜

Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak muhursuzpusula muhursuzpusula

blonde ambition blonde ambition
Begonya2 Begonya2
S Suskunhanim
belmayne belmayne
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
ohbb ohbb ı çıkarabilirsiniz ❤️

Kkızlar sizlerde daha sonra takip edilmek isterseniz biliyorsunuz kapımız açık
💜💜🥰💜🥰
1 haftada 6 üye mi gider beee zalımlar hemen yeni üye çağırmam lazım alışması 1 ay:skandal:
Pazartesiye kadar o 2-3 kiloyu alıp gelirim kaptanım üzülme sen🤪🤪🤪

Kızlar tartım geldiii😂 an itibariyle Eki Görüntüle 2838011
Hayırlı olsun tartın

Selam tekrardan hanımlar, ben geldim 🙃 Güncel kilom 58.5. Hedefim 52 kilo. 6.5 kilo fazlam var, geçen yıl 1.5 ay gibi kısa sürede vermiştim bakalım bu sefer beni neler bekliyor. Eskilerden tanıdık çok göremedim bir tek S Suskunhanim ‘ i gördüm ne güzel 52 kiloda kalmış o.

Bir de menü paylaşımı en son saat kaçta yapılıyor acaba? Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 61.9
Bu cuma: 61.5
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,646
Hedef: kilo koruma 🤭

Cherry Mom Cherry Mom

Selam 😍😍🌷🌷
Gecen cuma 72.3
Bugun 70.9
fark 1.4
Yuzde 1.936
Haftaya hedefim 70
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula hzlsel hzlsel

Eki Görüntüle 2838052

Eki Görüntüle 2838068
Geçen hafta 73.8
Bugün 72.7
Fark 1.1
Yüzde 1.490
Cherry Mom Cherry Mom

Tşkler canım 😘 senide tebrik ederim 😘 😘

Burdayım burda 🤭
Uyuduummmm 🤩🤩
Sağolsun anacım baktı çocuklara uyudum mis gibi

Geçen hafta 52.95
Güncel 52.1
Fark 0.85
Oran 1,57
Kaptanım yetiyor mu mezuniyete, yetmiyorsa ev falan supureyim 🤭spora gücüm yetmeyebilir🥴 Cherry Mom Cherry Mom
Kilo veren herkezi tekrardan tebrik ederim
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben mezun değilde izne mi ayrılsam?
Dönünce geri hemen listeye girerdim
Bayramdan sonra geri gel canım kimin depresyonlarını dinleyeceğiz biz

Son düzenleme:
Teşekkür ederim 🥰🥰

Karantinaya zor ne yazık ki😔 bı kaç gün bakıp duruma göre bı b planı yaparım🙈
Çok da artmadan gelmişsin,en güzeli, yaza da az kaldı, hemen halledersin 🌺

💜💜🥰💜🥰

Pazartesiye kadar o 2-3 kiloyu alıp gelirim kaptanım üzülme sen🤪🤪🤪
Ya evet ya alda geri gel ya

Back
X