Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla menü yazıcam da ortağım belli olsun diye bekliyorum kaptanım🤣🤣uyuyup kalmasam bi de menğ yazamadım diye dertlenmesem🤣🤣
Yaz yaz ben ortak isteyen istemeyen şekillensin diye bekleyeceğim daha yarın paylaşırım ortakları :)
Ortaksız dön 🤭 çok mu kötü hissedersin kendini haahahah :-)

Ay ben bugün fazla duygusalımkesinlikle kaptanlık bana göre olmazdı herkeze alışır sonrada arkasından gitme diye ağlardım kesin ben çok alışıyorum nedense kızlar bazılarınızla yazışmasamda belki inanın nicklerinize çok alışıyorum he, hemen mezun olup izne ayrılıp nerdeee gittiniz ya

Ay ben bugün fazla duygusalımkesinlikle kaptanlık bana göre olmazdı herkeze alışır sonrada arkasından gitme diye ağlardım kesin ben çok alışıyorum nedense kızlar bazılarınızla yazışmasamda belki inanın nicklerinize çok alışıyorum he, hemen mezun olup izne ayrılıp nerdeee gittiniz ya
Oy canım :KK74: geri çağırayım mı üzülme yaaa 🤗🤗🤗 bazen bazı üyeler mezun olunca uzun uzun yazıyorum bildiğin veda ediyorum Çünkü insan az çok anlıyorki bu üye uzunca süre dönmez geri :/ vedalaş ama ben bugün hiç biriyle gördüğün gibi vedalaşmıyorum ki en çok sevdiklerim listeden çıkanlar ama dönecekler biliyorum sende hiç tasa etme ❤️

Dönmezseniz saçınızı başınızı :KK4:
Begonya2 Begonya2 belmayne belmayne S Suskunhanim Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol

Oy canım :KK74: geri çağırayım mı üzülme yaaa 🤗🤗🤗 bazen bazı üyeler mezun olunca uzun uzun yazıyorum bildiğin veda ediyorum Çünkü insan az çok anlıyorki bu üye uzunca süre dönmez geri :/ vedalaş ama ben bugün hiç biriyle gördüğün gibi vedalaşmıyorum ki en çok sevdiklerim listeden çıkanlar ama dönecekler biliyorum sende hiç tasa etme ❤️

Dönmezseniz saçınızı başınızı :KK4:
Begonya2 Begonya2 belmayne belmayne S Suskunhanim Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Valla yolalım kaptanım saçlarını,

Bu hafta kimin işii gücü çişi :-) var ortaklara eklemeyeceğim :KK53: adam giibi ortaklar istiyorum veee ortak sonuncularına yeni kural (ceza) getirdim o yüzden listede olacaksınız iyi karar verin sonunculuk sizi bulabilir :KK59:

@SanSebastianCheesecake
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@muhursuzpusula
ummhnisa ummhnisa
@monarosaa
@olvidos
hzlsel hzlsel
pacman pacman
@Cagrihilal1
@melita09
@seyrulsefer
@Mathildablue
yarimuhendis yarimuhendis
@Chernoglazyy
@redsonja87
Kaptanım yıkılmadım ayaktayım sen beni kovalayıncaya kadar da gitmşycem Bi orti de ben isterim 😂😂

Seni şimdiden özledim..................

Slmmm herkese iyi gecelerrrr🥰🥰
Uzun zamandir buralara giremedim cok yogun gunlerdi sonunda covit olduk ve bugun karantinamizin 7. Gunu ramazan bittiginde kendimi topladigimda solugu burda alicam insallah kizlarrr sizde ne var ne yok bakalim 😉
Kaptanim Cherry Mom Cherry Mom :KK52:
Geçmiş olsun canım nasıl durumunuz inşallah iyidir
Biz bıraktığın gibi alırken hiç düşünmediğimiz kilolarımızı vermeye çalışıyoruz hâlâ

Bu hafta kimin işii gücü çişi :-) var ortaklara eklemeyeceğim :KK53: adam giibi ortaklar istiyorum veee ortak sonuncularına yeni kural (ceza) getirdim o yüzden listede olacaksınız iyi karar verin sonunculuk sizi bulabilir :KK59:

@SanSebastianCheesecake
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@muhursuzpusula
ummhnisa ummhnisa
@monarosaa
@olvidos
hzlsel hzlsel
pacman pacman
@Cagrihilal1
@melita09
@seyrulsefer
@Mathildablue
yarimuhendis yarimuhendis
@Chernoglazyy
@redsonja87
Kaptanım ortak güzel oluyor iki haftadır ortilerim sayesinde spor yaptım😅 menümü de ortaklar belli olunca yazarım demiştim ama hemen yazıyorum😍

Slmmm herkese iyi gecelerrrr🥰🥰
Uzun zamandir buralara giremedim cok yogun gunlerdi sonunda covit olduk ve bugun karantinamizin 7. Gunu ramazan bittiginde kendimi topladigimda solugu burda alicam insallah kizlarrr sizde ne var ne yok bakalim 😉
Kaptanim Cherry Mom Cherry Mom :KK52:
Geçmiş olsun canım

Back
X