- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.505
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi canım cuma gününe kadar artarak gider o yüzden sabret mutlakaGünaydınnn. Ben şükür eksideyim. 600 gram gitmiş şimdiden. Cuma gününe kadar sabredebilirim bu şekilde umarım. Oruçluyken iftarda nefse hakim olmak zor oluyor çünkü. Şunu şuraya koyalım ;
Ben gelmeye başladı yazdım telefon gelmemeye yazmışBenimde 8nci gün oldu bitti diye banyo yaptım oruç tutum birgün ama akşam yine gelmemeye başladı bende şimdi tutmuyorum
Sporu etkisi olabilir birde hastalanma ın şişliğide gittiGünaydın herkeseeee
Ohh pazartesiyi sabit karşılamakta süper ben sahurda çok su içmiştim bekliyeyim de o suyu Bi atayım tartılıcam bende
Çok iyi canım cumaya kadar bunu korusan bile güzel olurGünaydınnn. Ben şükür eksideyim. 600 gram gitmiş şimdiden. Cuma gününe kadar sabredebilirim bu şekilde umarım. Oruçluyken iftarda nefse hakim olmak zor oluyor çünkü. Şunu şuraya koyalım ;
Canım 400 gr çok güzel daha cumaya çok var 600 gr mı da verirsin merak etmeGünaydın herkesebende kalkar kalkmaz tartıldım 57,6 sadece 400 gr azalmış umarım cuma ya 57 olur
ortim sende durumlar nasıl
Mathildablue
Cherry Mom
Ben de sabitim cnmGünaydın herkese
Uykusuz bir gecenin ardından hiç umudum olmadan tartıldımama neyse sabit çıktım aynıyım 89,7
![]()
Cherry Mom
Hedef60kgolmak
Pazartesiye sabit başlamak süper canım
Cuma gününe kadar eksiye geçeceğiz inşallah canım
Bu cuma herkes eksi görecek inşallahAy kızlar artı gelen yok şu ana kadar bildirim yapanlardan bu muhteşemmben de birkaç saate tartılırım arada bi spor da patlatırım inşallah oh oh
![]()
Benimde regli çok uzun sürer ama spiral sonrası olan bir durum maalesefCherry Mom
Mathildablue 9 gündür regl olmak nedir ya bu işte ters giden bir şeyler var hayırolsun
ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bugün spor yaparken çok zorlandım. Demin belki sahur yaparım diye kalktım ama yine yok
elimin ayağımın şişmeside artısı. Sizce neden böyle olmuş olabilir bir fikriniz var mı kızlar?
Güzel canım tebriklerGünaydın herkese
Uykusuz bir gecenin ardından hiç umudum olmadan tartıldımama neyse sabit çıktım aynıyım 89,7
![]()
Cherry Mom
Hedef60kgolmak
Tartıldım sabitim
Çok iyi canımGünaydınnn. Ben şükür eksideyim. 600 gram gitmiş şimdiden. Cuma gününe kadar sabredebilirim bu şekilde umarım. Oruçluyken iftarda nefse hakim olmak zor oluyor çünkü. Şunu şuraya koyalım ;
Sadece 400 gram mı üzüldük müGünaydın herkesebende kalkar kalkmaz tartıldım 57,6 sadece 400 gr azalmış umarım cuma ya 57 olur
ortim sende durumlar nasıl
Mathildablue
Cherry Mom
Tebriklerr canım
![]() | C Cagrihilal1 |
![]() |
![]() |
![]() | M monarosaa |
![]() |
![]() |
![]() | @olvidos |
![]() | S seyrulsefer |
![]() | @Chernoglazyy |
![]() |
![]() |
Deniz ve Kum canım bugün bu videoyu yapıcam gel beraber bunu yapalım bunu ilk geldiğimde
Hedef60kgolmak ciğim önermişti.
Deniz ve Kum canım bugün bu videoyu yapıcam gel beraber bunu yapalım bunu ilk geldiğimde
Hedef60kgolmak ciğim önermişti.
Çok sağol canım?Pazartesiye sabit başlamak süper canım
İnşallah kuzuCuma gününe kadar eksiye geçeceğiz inşallah canım![]()
Harika kızlarartımız yok şimdilik hadi bakalım cuma günü bombeeeeeeeee
![]()