Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnn. Ben şükür eksideyim. 600 gram gitmiş şimdiden. Cuma gününe kadar sabredebilirim bu şekilde umarım. Oruçluyken iftarda nefse hakim olmak zor oluyor çünkü. Şunu şuraya koyalım ;

Eklentiler

• 3D5CD0FB-35A1-45B8-9E11-D901A2B546C4.webp
    3D5CD0FB-35A1-45B8-9E11-D901A2B546C4.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 28
Günaydınnn. Ben şükür eksideyim. 600 gram gitmiş şimdiden. Cuma gününe kadar sabredebilirim bu şekilde umarım. Oruçluyken iftarda nefse hakim olmak zor oluyor çünkü. Şunu şuraya koyalım ;
Çok iyi canım cuma gününe kadar artarak gider o yüzden sabret mutlaka😍😍

Çok iyi canım cumaya kadar bunu korusan bile güzel olur
Günaydın herkese🌺 bende kalkar kalkmaz tartıldım 57,6 sadece 400 gr azalmış umarım cuma ya 57 olur 😢ortim sende durumlar nasıl Mathildablue Mathildablue Cherry Mom Cherry Mom
Canım 400 gr çok güzel daha cumaya çok var 600 gr mı da verirsin merak etme

Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue 9 gündür regl olmak nedir ya bu işte ters giden bir şeyler var hayırolsun😥 ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bugün spor yaparken çok zorlandım. Demin belki sahur yaparım diye kalktım ama yine yok😥elimin ayağımın şişmeside artısı. Sizce neden böyle olmuş olabilir bir fikriniz var mı kızlar?
Benimde regli çok uzun sürer ama spiral sonrası olan bir durum maalesef 🤦 10 gün 11 gün 😭😭
Bazen stres sıkıntı sebebiyle uzuyor / kısalıyor 9 gün normal kabul edilen bir gün aralığı aslında bugün yarın bitecektir sen sıkılma sıcaklarda başladı iiyce zor geliyor artık regli bize 🤦🏻‍♀️
Şişkinlik için içtiğin su miktarını arttır istersen canım tuz alımına dikkat et yeşil çay içebilrsen iyi gelir

Günaydın herkese🥰
Uykusuz bir gecenin ardından hiç umudum olmadan tartıldım🤣 ama neyse sabit çıktım aynıyım 89,7 😅 Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Güzel canım tebrikler ✌️
Tartıldım sabitim
✌️ Tebriklerr canım
Çok iyi canım 🤩
Günaydın herkese🌺 bende kalkar kalkmaz tartıldım 57,6 sadece 400 gr azalmış umarım cuma ya 57 olur 😢ortim sende durumlar nasıl Mathildablue Mathildablue Cherry Mom Cherry Mom
Sadece 400 gram mı üzüldük mü 🤗 tebrik ederim canım 2 günde -400 çok iiy başarı 🤩

Ben de sabitim cnm :KK66: 58.0 kg
Cherry Mom Cherry Mom
Tebriklerr canım ✌️

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(30 Nisan-7 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Gelelim cezamıza 😈😈😈😈Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır 🤭🤭 ör: emnis 1mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Sevgili arkadaşlar 💕

Haftanın ilk günü bir hatırlatma yapayım istedim 🤗

Lütfen ortaklarınızın menülerini takip etmeyi yazdı / yazmadı unutmayın
Yazdıklarında mutlaya karşılıklı yorumlayalım

Ortağımızdan desteğimizi esirgemeyelim 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Back
X