Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Burdayım ortim giremedim koştur mada... Dün geceye kadar ev temizliği. Sabah kalktım devam. Öğlen sonu işe gittim. Maaş ödemeleri vardı. Öyle bir zorladımki bitsin diye... Eğer çağırmazlarsa şimdilik evdeyim.. Yasaklarda dışarı çıkmak çok güzel.... Bir poliste durdursun görev belgemi sorsun... Biri sormadı...Sen wn neler yapıyorsun ortim
Ya eşimde öyle diyor gidiyorm geliyorum kimse durdurup sormuyor arabayla yavaşlayana kızıyorlar 🤣 menü yazmayı unutma canımcım 💕

3 mayıs menü

Sahur
Bir haşlanmış yumurta
2-3 çatal tulum peyniri
Su

İftar
2 tane kuru kayısı( üzerine bir bardak su içiyorum hemen)
Bir kase domates çorbası
1 tane köfte
Yoğurtlanmış fırın kabak
Köz patlıcan (4-5 tatlı kaşığı kadar)
4 bardak su (içmeye devam ediyorum)

spor
3.7 km yürüyüş(4785 adım) 1 saat

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam yarimuhendis yarimuhendis
Canım menün çok güzel. Bugün spor da eklenmiş çok sevindim💕💕😘

Canım menün çok güzel. Bugün spor da eklenmiş çok sevindim💕💕😘
Spordan sonra tekrar tartıldım, bir miktar daha gitmiş çok sevindim. böyle devam edip kaçamak yapmazsam cuma günü en azından 1 kilo vermiş olurum diye tahmin ediyorum.

Senin menün de güzel, kilon 53 olduğu ve zaten zayıf olduğun için artık senden gram gram minnacık minnacık gidiyordur. En zor dönemeçtesin aslında ama böyle devam edersen hedefine ulaşırsın.52 de mi bırakacaksın?

Spordan sonra tekrar tartıldım, bir miktar daha gitmiş çok sevindim. böyle devam edip kaçamak yapmazsam cuma günü en azından 1 kilo vermiş olurum diye tahmin ediyorum.

Senin menün de güzel, kilon 53 olduğu ve zaten zayıf olduğun için artık senden gram gram minnacık minnacık gidiyordur. En zor dönemeçtesin aslında ama böyle devam edersen hedefine ulaşırsın.52 de mi bırakacaksın?
Canım ben 57 kiloyum şu anda🤣🤣ağır depresyon atlattığım dönemde aldım geri izine falan çıkmıştım burdan uzaklaşmak iyi gelmedi bana 🤣🤣ama cumaya kadar 56 ları görmeyi hedefledim inşallah göreceğim🤗🤗52 en çok istediğim kilo ama buraya geldiğimde 51 hedef koydum mezun da olamadım 52.9da izine çıktım şimdi 4 kg fazlamla beraber bir yola girdim🤣🤣

Canım ben 57 kiloyum şu anda🤣🤣ağır depresyon atlattığım dönemde aldım geri izine falan çıkmıştım burdan uzaklaşmak iyi gelmedi bana 🤣🤣ama cumaya kadar 56 ları görmeyi hedefledim inşallah göreceğim🤗🤗52 en çok istediğim kilo ama buraya geldiğimde 51 hedef koydum mezun da olamadım 52.9da izine çıktım şimdi 4 kg fazlamla beraber bir yola girdim🤣🤣
Ben depresyonda aldığın kiloları geri vermek için döndün ve verdin şu an 53 sün sandım. Olsun daha önce verdiysen yine verirsin bir şey olmaz. Şimdi kilo vermek kolay da 53 lere inince çok zor gidiyor artık, zayıflanmıyor bir türlü. O noktada ben katı sıvı detoksuna başlamayı planlıyorum. Sporla da desteklersek oldu bu iş 🐤

hzlsel hzlsel Bebiş şimdi gördüm. Doğum günün kutlu olsuun. Nice mutlu sağlıklı ve fit yıllara inşallah. :KK70:
Çok sağol canım amin inşallah🤲🏻 Şimdi düşündüm de en son 2011 yılını fit geçirmişim🤣🤣
hzlsel hzlsel canim nice guzel yaslarin olsun insallah seneye bugun dogum gunu pastani korkmadan yiyeceğin kilolarda ol insallah 🌷🌷😍
Ay inşallah inşallah canım çok sağ ol😍 ilk pastasız doğum günüm bende gelişme var seneye yiyebilirim umarım😅🤣

Ben depresyonda aldığın kiloları geri vermek için döndün ve verdin şu an 53 sün sandım. Olsun daha önce verdiysen yine verirsin bir şey olmaz. Şimdi kilo vermek kolay da 53 lere inince çok zor gidiyor artık, zayıflanmıyor bir türlü. O noktada ben katı sıvı detoksuna başlamayı planlıyorum. Sporla da desteklersek oldu bu iş 🐤
Yok yaklaşık 1 aydır 57lerde gayet güzel koruyorum kilomu amacım vermek ama yapamadım olmadı🤣ama bir kere yaptım yine yaparım. Ve evet ben 53lerdeydim 2 senedir ve 52.9 dahi görmemiştim çok zorluyor beni o kilolar. Ama burda gördüm hemen kayboldu🤣🤣ve benim refl düzensizliğim var doktor bugğn bana 50li kilolar normal ama 40lı kilolara yaklaşmamaya bak yoksa düzensizliğin kalıcı olabilir dedi o yüzden 53lerde kalmayı planlıyorum daha fazla düzeni bozmamak için☺☺ama sen de öyle bi sıkıntı yoksa allah ne verdiyse dene bence önemli olan kendini hangi kiloda iyi hissettiğin😘

ay inanmıyorum 🤣 ama o da bir zevk ve rahatlıyodur evde sakindir 😘

canım sade mi yapıyorsun kokusunu alacak şeyler eklesen yiyebilirsin 😘 dur birkaç tarif bakayım sana fikir olsun 😍 bana da babam sevdirdi çocukken 🤗 özellikle fırında kaşarlı mantarlı defne yapraklı levreğine hastayım 😘

çok tebrik ederim kuzum 😍 neden ödem tutasın ki :KK66:

Ayyy ortimin doğumgünü müymüüş :KK74: nice musmutlu güzel yıllara sevdiklerinle canım benim:KK200::KK60:🥳 🎁
ayy resme çok güldüm 🤣 sen de karnabaharı bütün haşlayıp salça sosu akıt üstüne mum dik kuzum 😘

ooo canım süper 👏
Eşime Herzaman derim birdaha dünyaya gelirsem balık tutmayı yemeyi sevmeyen biriyle evleneceğim diye adam tutuyor balığı ama temizlemiyor saten çok yoruluyorum diyor, gitme ozaman dediğimde bir eğlencem o var denizin ortasında huzur buluyorum diyor sessiz sakinmiş çarşıda kavşakta trafik sesinden bıkıyormuş, lol sen bilirsin yumurtalığa gidiyor balık için

Back
X