Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kızlar Allah affetsin de bugün oruç beni çok zorladı, çok acıktım. Sabah erkenden duruşmam vardı güne erken başladığım için mi böyle oldu bilmiyorum ancak yarının tartı günü olduğunu bilmesem, akşam sofrada ne var ne yoksa silip süpürürdüm herhalde. Bu vesileyle birkez daha iyi ki varsın beşinci takım. Buranın verdiği psikolojik baskı olmasa tövbe zayıflayamazdım ben Ramazanda.
Ay çok iyi süper süper🤩🤩ben de iftarda çok yemedim sporumu da yaptım bence yarın güzel bi sonuç bizi bekliyor💃💃

Merhaba herkese, ben de katılmak isterim aranıza :)

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 60
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ: FİNANS
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : YOK
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: KARANTİNA & EVLİLİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kıyafetlere sığamıyorum, kendimi kötü hissediyorum :)
Hoş geldin canım aramıza🤗🤗

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kıyafetlere sığamıyorum, kendimi kötü hissediyorum :)
Hoş geldin canım hangimiz karantinada almadık ki kilo🤣 kiloların iyice artmadan ne güzel karar vermişsin bir an önce verirsin inşallah🥰

Bugün ben de spor yapmayacağım ne olacaksa olsun dedim🤣 hedefimi tutturamayacağım büyük ihtimalle🤣🤣
Bende yapmayacaktım ama düne göre baya artıdayım o yüzden yemekten sonra 1 mil olsun leslie yapayım diyorum sende eşlik et bana hadi
Kardio yapilmis supersin bugünde dua edecez artik 🤣🤣
Evet yaptım biraz alıştım ama bugün düne göre artı geldim anlamadım ben bu işi
Selam kızlar nasılsınızz🌸
Bugün dışarı market niyetiyle cıktım 6500 adım atmışım bile bari 10bine tamamlıyım 😄 daha bide chloe 3. Gün var ama bilmiyorum iftardan sonraya mı kalsa siz hitt anteremanları ne zaman yapıyosunuz?
Tamamla tamamla 10bine
Ben sabah yaparsam daha rahat oluyorum yemekten sonra zumba leslie falan yapıyorm

Hoşgeldin aramıza sağlıcakla ideal kilomuza birlikte ulaşalım
Ay kızlar Allah affetsin de bugün oruç beni çok zorladı, çok acıktım. Sabah erkenden duruşmam vardı güne erken başladığım için mi böyle oldu bilmiyorum ancak yarının tartı günü olduğunu bilmesem, akşam sofrada ne var ne yoksa silip süpürürdüm herhalde. Bu vesileyle birkez daha iyi ki varsın beşinci takım. Buranın verdiği psikolojik baskı olmasa tövbe zayıflayamazdım ben Ramazanda.
Takım sorumluluğu böyle bişey işte 😎😎

Bende yapmayacaktım ama düne göre baya artıdayım o yüzden yemekten sonra 1 mil olsun leslie yapayım diyorum sende eşlik et bana hadi

Tamamla tamamla 10bine
Ben sabah yaparsam daha rahat oluyorum yemekten sonra zumba leslie falan yapıyorm

Yemekten sonra zaten biraz vicdan yaptım 2 mil Leslie yapacağım saat 9 gibi🤣

Hoş geldin canım aramıza🤗🤗

Hoş geldin canım hangimiz karantinada almadık ki kilo🤣 kiloların iyice artmadan ne güzel karar vermişsin bir an önce verirsin inşallah🥰

Tamamla tamamla 10bine

Hoşbuldum :) Evlendikten sonra 7 kilo aldım ama ilk etapta 5 kilo vermeyi hedefledim. Umarım kısa zamanda hepimiz hedeflerimize kavuşuruz :KK68:

Teşekkür ederim kaptanım 😍❤️ başta sana olmak üzere hepinize tek tek teşekkür ederim 😍 depresyonumu nazımı çektiniz 🙈😂 iyiki 5.ci takımı tercih etmişim 😍
canım renk kattın takımımıza iyi de güldürdün hee :KK48:Allah da seni güldürsün cnm özletme 😘 tebrikler tekrardan.

Tamamla tamamla 10bine

Bugun spor yapma kardiodan olabilir kaslar sisiyor bi de yufka yemistin su tutmustur oda. Bende bugun spor yapmayacagim insallah 7 leri geri de birakirim bu hafta 🙈🙈

Yemekten sonra zaten biraz vicdan yaptım 2 mil Leslie yapacağım saat 9 gibi🤣
Bende mi 2 mil yapsam acaba kendimde o gücü bulursam bugün çok halsizim
Bugun spor yapma kardiodan olabilir kaslar sisiyor bi de yufka yemistin su tutmustur oda. Bende bugun spor yapmayacagim insallah 7 leri geri de birakirim bu hafta 🙈🙈
Yufka su mu tutuyor ayy bilmiyorum beni de sahurda o iyi tutuyor diye yiyordum.
Yapabilirsem çok değil azcık leslie yapayım diyorum yarın sabahta yaparım yine leslie dün güzeldi eksim bugün şok oldum tartıda

Gece yapiyorum ben sporlari gunduz yapamiyorum yemekten 2 3 saat sonra

Tamamla tamamla 10bine

Bende bir kısmını yaptım 1 videom kaldı karın hareketleri o da iftardan sonraya kaldı böle 2 parca yapabilirim:)zaten az bişey kaldı ramazan sonra tekrar yeme spor düzene girer😊

Bugün menüm
Kahvaltı acıbiberli soğanlı menemen, 2 dilim tb ekmeği, söğüş yeşillik 5 zeytin,şekersiz siyah çay
ara 1 yeşil elma,yeşil çay
öğlen 5 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara türk kahvesi 3 ceviz
akşam et ızgara,yeşil salata

10.000 adım ,30 dk cardio,30 dk pilates

@Mehfam Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel
Yarına güzel bi eksi gelecek gibi he😉😉
Sahur
2 dilim ekmek
1 yk labne
1 elma

Iftar
1 kase sehriyeli tavuk corbasi.
Salata

Su 2 lt gecer

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam ummhnisa ummhnisa
Senden de güzel bi eksi geliyor heeee😆😆

pacman pacman fırın makarna yapılır mı hiç ya iradenin önünde saygıyla eğiliyorum kuzum🤣 ay ilk atandığım zamanlar kendime yapar bir tepsiyi tek başıma bitirirdim hey gidi günler🤣 benim de eşim sağ olsun bugün bir pideyi gözümün içine baka baka tek başına bitirdi ben ne yaptım haşlama tavuğumu yedim🤣🤣
canım tebrikler :)

Şahanee olmuş kuzum, hayırlı olsun yeni nickin :KK200:

Olsun canım ertesi gün yorum yapıyosun zaten, benim dersler akşam var o yüzden gece anca yazıyorum :)) bugün tavuk kıymasını alıverdim valla yapıcam en kısa zamanda afiyetle yicem :dondurma:
sağol kuşum 😘 herkes de rahat artık 🤣 tahrik unsuru kalmadı :D :D :D

Sağ ol kaptanım.

VAlla orti bu aralar annem sağ olsun o pişiriyor ben yiyorum😊 teşekkür ederim canım. Amin.

Çok motive edici bir nick olmuş😉hayırlı olsun 😘
sağol kuşum 😘

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak nickin hayırlı olsun canım ❤️ 🤭 şahane olmuş 🤩🤩

yarimuhendis yarimuhendis profil fotoğrafın şahane 😎
sağol kaptancım 🤗

Bugün ben de spor yapmayacağım ne olacaksa olsun dedim🤣 hedefimi tutturamayacağım büyük ihtimalle🤣🤣
ama ama neden gülüyorsun :KK61:

inşallah görürsün canım 🤗

hzlsel hzlsel nasılsın ortim :KK66: yarına bomba gibi geliyor muyuz :KK66:
İnşallah ortim ama bu hafta pek umudum yok az uyuduğum için herhalde ödemim oluyor sabahları -600 ün üzerine çıkamadım inşallah yarın biraz daha gider Leslie yapayım diyorum 2 mil başlayacağım birazdan sen de durumlar nasıl

canım tebrikler :)

sağol kuşum 😘 herkes de rahat artık 🤣 tahrik unsuru kalmadı :KK70: :KK70: :KK70:

sağol kuşum 😘

sağol kaptancım 🤗

ama ama neden gülüyorsun :KK61:

inşallah görürsün canım 🤗
Ortim çok sinirlerim bozuldu bu hafta bu kiloya artık bende taktım huniyi aman boşver modundayım😅

İnşallah ortim ama bu hafta pek umudum yok az uyuduğum için herhalde ödemim oluyor sabahları -600 ün üzerine çıkamadım inşallah yarın biraz daha gider Leslie yapayım diyorum 2 mil başlayacağım birazdan sen de durumlar nasıl
-600 az mı ;) hedefi tutturamıcam deyince korktum :KK48: ceza büyük bu hafta
1 kiloya yakın gelecek gibi eksim canım ;)

Back
X