Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

-600 çok iyi valla kuzum dur menülerine bakayım tekrar :KK66: gördüğüm ekstra birşey varsa söyleyim :KK66:
Ben bu sabah kalktığımda 89,3 gördüm sonra kahvaltı edip 1 LT su içip iki saat uyudum kalktığımda 89,1 di geceleri beş saat uyuduğum için herhalde kaç gündür ödem var diye düşünüyorum yarına hayırlısı artık senin 1 kilo çok iyi ya inşallah haftaya daha iyi gider bayram filan güzelce uyurum🤣

6 mayıs
Sahur
1 muz , 1 h. Yumurta , 10 gr ceviz , maydonoz
İftar
60 gr dana köfte , 140 gr karnabahar yemegi, yeşillik salata , 100 gr bulgur çorbası
Su: 1.5 suan sahura kadar devam
Spor: 10 bin adım , 45 dk kardio
Annem köfte yanı patates kızartmıstı cok ta severim😍 ama ben ne yaptım yemedim :KK43: hemen aklıma yarın tartılma günü oldugu geldi tuttum kendimii
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @seyrulsefer
Çok güzel menün de sporun da canım🤗bizde de fırın sütlaç var yarını bekliyorum vallahi yarın akiam yiyeceğim😂
Sahur
Uyanamadım

İftar
1 kase Yayla çorbası
Yarım Tabak Nohut yemeği
Avuç içinin yarısı kadar tavuk göğsü(tatlı olan değil)
3-4 tane kuru kayısı
1 lt su (içmeye devam ediyorum)
Yarım dilim ekmeğin dışı

Ara=3 tane fındık

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis yarimuhendis
Çok güzel canım afiyet olsun😊😊

E bu sefer yakaladın beni o zaman🤣🤣
he vallaha mı :rolleyes: gız sen ne güzelmişsin gel bi yanak alayum :KK8: ;) 🤣

Ben bu sabah kalktığımda 89,3 gördüm sonra kahvaltı edip 1 LT su içip iki saat uyudum kalktığımda 89,1 di geceleri beş saat uyuduğum için herhalde kaç gündür ödem var diye düşünüyorum yarına hayırlısı artık senin 1 kilo çok iyi ya inşallah haftaya daha iyi gider bayram filan güzelce uyurum🤣
canım baktım tekrar, o cuma günkü menüde krufasülye pilav vs şişirmiş olabilir diye düşündüm çünkü kasın da yenileniyordu kullanmıştır hınzır hücreler ;)

4 Mayıs Kahvaltı Tam buğday ekmek kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 sb süt Ara 1 muz, 1 avuç kuruyemiş, Türk kahvesi Akşam 1 kepçe şehriye çorbası, 6 yk taze fasulye , 1 yk yoğurt, 2 yk makarna
canım burda da 2 öğünde tahıl var, kuruyemişte leblebi varsa etti sana 3 vakit ekmek grubu 🤗
ama düiğer günler 1 öğün gördüm kuzum gayet iyi ;) yeşilçaya dikkat etmedim yalnız ?

Gelir tabii. Takımımızın gurur kaynağısın. :KK60:
:rolleyes::KK60:ah canım yeseydin fırın makarna keşke birkaç çatal :(

Bende mi 2 mil yapsam acaba kendimde o gücü bulursam bugün çok halsizim

Yufka su mu tutuyor ayy bilmiyorum beni de sahurda o iyi tutuyor diye yiyordum.
Yapabilirsem çok değil azcık leslie yapayım diyorum yarın sabahta yaparım yine leslie dün güzeldi eksim bugün şok oldum tartıda
Karbonhidrat ya ondan ne kadar kucuk olsada yine gr mi fazladir. Ben ac karina spor yapamiyorum dukan birasi yapmistim dun onu iciyorum simdi odeme calisacagim bugun yarin 6 lari gormek icen sahurda da yesil cay icerim. Bugun spor yapmayacagim ya nasil rahatım nasil rahatim anlatamam 🤣🤣 hergun dus almaktan biktim resmen 🙈🙈

he vallaha mı :rolleyes: gız sen ne güzelmişsin gel bi yanak alayum :KK8: :KK66: 🤣

canım baktım tekrar, o cuma günkü menüde krufasülye pilav vs şişirmiş olabilir diye düşündüm çünkü kasın da yenileniyordu kullanmıştır hınzır hücreler :KK66:

4 Mayıs Kahvaltı Tam buğday ekmek kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 sb süt Ara 1 muz, 1 avuç kuruyemiş, Türk kahvesi Akşam 1 kepçe şehriye çorbası, 6 yk taze fasulye , 1 yk yoğurt, 2 yk makarna
canım burda da 2 öğünde tahıl var, kuruyemişte leblebi varsa etti sana 3 vakit ekmek grubu 🤗
ama düiğer günler 1 öğün gördüm kuzum gayet iyi :KK66: yeşilçaya dikkat etmedim yalnız ?

:rolleyes::KK60:ah canım yeseydin fırın makarna keşke birkaç çatal :KK43:
Her gün içtim yeşil çay canım geçen günde taze fasulye şişirdi beni iki gündür tavuk yiyorum bu hafta dikkat edeceğim karbonhidrata inşallah çözüm olur🥰

:rolleyes::KK60:ah canım yeseydin fırın makarna keşke birkaç çatal :KK43:
Çok düşündüm aslında azıcık yemeği de. Sonra dedim ki cumadan sonra yeterince eksi gelirsem dondurma yerim. :D Bununla avuttum kendimi. Geçti....
tartıda sürpriiiz yazıyomuş kilon yerine :KK70: :KK70:konfetiler yağıyomuş tavandan :KK66:
Hahahahahahaha benden beklenebilecek bi hareket olur. :D :D

Çok güzel menün de sporun da canım🤗bizde de fırın sütlaç var yarını bekliyorum vallahi yarın akiam yiyeceğim😂

Çok güzel canım afiyet olsun😊😊
Yiyeceğini bilince beklemesi güzel oluyor dimi 😄 bende yarın kendime küçük bir ödül verebilirim tartıdaki duruma göre 😊

Yiyeceğini bilince beklemesi güzel oluyor dimi 😄 bende yarın kendime küçük bir ödül verebilirim tartıdaki duruma göre 😊
Diyetisyenim haftafa 1 gün sütlü tatlı yeme hakkı vermişti ve o gün cuma günleei oluyor😂😂koklayıp koklayıp geri dönüyorum🤣

Diyetisyenim haftafa 1 gün sütlü tatlı yeme hakkı vermişti ve o gün cuma günleei oluyor😂😂koklayıp koklayıp geri dönüyorum🤣
Yarın bir ihtimal 88 rakamını görürsem bir sütlü tatlı da ben yiyeceğim dondurma sütlü tatlı sayılır mı🤣

He valla🤣🤣 çok teşekkür ederim😊dur dur veriyom bi yanak senindir😘😘
:KK60:

Her gün içtim yeşil çay canım geçen günde taze fasulye şişirdi beni iki gündür tavuk yiyorum bu hafta dikkat edeceğim karbonhidrata inşallah çözüm olur🥰
oo süper o zaman ;)

Çok düşündüm aslında azıcık yemeği de. Sonra dedim ki cumadan sonra yeterince eksi gelirsem dondurma yerim. :KK70: Bununla avuttum kendimi. Geçti....

Hahahahahahaha benden beklenebilecek bi hareket olur. :KK70: :KK70:
oyyy o çoklu noktalar ne kadar hüzün barındırıyor :KK61:

kız sütlü tatlı kokuyor mu :D

Yarın bir ihtimal 88 rakamını görürsem bir sütlü tatlı da ben yiyeceğim dondurma sütlü tatlı sayılır mı🤣
sayılır tabi ;) ben altına güllaç koyardım :KK48:

Back
X