• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur kaptanım elimden geldiğince yaparım sen bana detayları müsait olduğunda anlatırsın

Bomba bi kız olaraktan kabulümdür kaptanım😂😂😂sıkıntı değil her hafta değiştirirsek bile sorun olmaz benim için sen bana nasıl olması gerektiğini anlatırsın özelden o işi alırım ben😂😂zaten ne yalan söyliyeyim ortaklar listesini almayı düşünmüştüm ben de😆😆
🤩🤩🤩 Harikasın canım dönüyorum birazdan özelden teşekkür ederim ♥️
Cherry Mom Cherry Mom bugün ortakları sen mi açıklayacaksın kaptanım öyle yazmışsın da☺☺
Birlikte yaparız 🤭
Depresyon işide bende kaptanım merak etme 👍 :KK59:
+ gelenlere aboowwww napacan nasıl yollican bu artıyı cumaya ne kaldı şurda nasıl verecen vs + stres yükleme iştahtan kesme, sonra gelsin eksikler :rapci:
Hah tammdır hahahaha 🙈🤭
Olur tabi kaptanım 🥰
🤩🤩😘😘
Kaptanım ellerinize saglık o ne güzel cıvıl cıvıl ismimizi yazmışsınız 🥰 teşekkür ederiz
Rica ederim canım sizin emeğiniz olduktan sonra süsleme bizde 🤗
Tamamdır kaptanım, bugün paylaşıcam zaten hedef listelerini :KK66:
Sağol kuzum ❤️
+1 çıktım uf puf :olamaz:
Çok değil canım toparlarsın bu hafta içinde 😘

Birlikte yaparız 🤭

Hah tammdır hahahaha 🙈🤭

🤩🤩😘😘

Sağol kuzum ❤️

Tamamdır kaptanım bekliyorum😘😘

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(7 Mayıs-14 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Gelelim cezamıza 😈😈😈😈Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır 🤭🤭 ör: emnis 7mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(7 Nisan-14 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Gelelim cezamıza 😈😈😈😈Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır 🤭🤭 ör: emnis 7mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Eline sağlık canım ♥️♥️ Hayırlı olsun yeni ortaklarımız 🤩

Birlikte yaparız 🤭

Hah tammdır hahahaha 🙈🤭

🤩🤩😘😘

Sağol kuzum ❤️

İnşallah kaptancım bende o yüzden gelecek hafta dönmek istiyorum ❤️

Ay evet geçen aklıma geldi bak iyi yaşa ben unuttum sen etiket yaptın
İyidir umarız gerçi kızın şansına bahtına bak tam kapanmaya denk geldi 😭
Aynen kaptanım kapanmada oldu diyet yapmasana arada yorum yazsa yine yeterli

Canım onun içinde rezene var benim rezeneye alerjim var :KK43: alernatif olarak ne yapabilirim acaba ki
Kuru kayısı ılık suya ısla beklet canım, sahurda da iç kayısıyıda ye oda yarar inşaAllah
Oruç değilsen gece yatarken iç inşaAllah

Cherry Mom Cherry Mom bugün ortakları sen mi açıklayacaksın kaptanım öyle yazmışsın da☺☺

Hemen hızlıca görevi devralmış :KK70::KK70:

Depresyon işide bende kaptanım merak etme 👍 :KK59:
+ gelenlere aboowwww napacan nasıl yollican bu artıyı cumaya ne kaldı şurda nasıl verecen vs + stres yükleme iştahtan kesme, sonra gelsin eksikler :rapci:
Kızlar hepiniz harikasınız ya lol senin görevde harika canım

Back
X