Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur kaptanım elimden geldiğince yaparım sen bana detayları müsait olduğunda anlatırsın

Bomba bi kız olaraktan kabulümdür kaptanım😂😂😂sıkıntı değil her hafta değiştirirsek bile sorun olmaz benim için sen bana nasıl olması gerektiğini anlatırsın özelden o işi alırım ben😂😂zaten ne yalan söyliyeyim ortaklar listesini almayı düşünmüştüm ben de😆😆
🤩🤩🤩 Harikasın canım dönüyorum birazdan özelden teşekkür ederim ♥️
Cherry Mom Cherry Mom bugün ortakları sen mi açıklayacaksın kaptanım öyle yazmışsın da☺☺
Birlikte yaparız 🤭
Depresyon işide bende kaptanım merak etme 👍 :KK59:
+ gelenlere aboowwww napacan nasıl yollican bu artıyı cumaya ne kaldı şurda nasıl verecen vs + stres yükleme iştahtan kesme, sonra gelsin eksikler :rapci:
Hah tammdır hahahaha 🙈🤭
Olur tabi kaptanım 🥰
🤩🤩😘😘
Kaptanım ellerinize saglık o ne güzel cıvıl cıvıl ismimizi yazmışsınız 🥰 teşekkür ederiz
Rica ederim canım sizin emeğiniz olduktan sonra süsleme bizde 🤗
Tamamdır kaptanım, bugün paylaşıcam zaten hedef listelerini :KK66:
Sağol kuzum ❤️
+1 çıktım uf puf :olamaz:
Çok değil canım toparlarsın bu hafta içinde 😘

Birlikte yaparız 🤭

Hah tammdır hahahaha 🙈🤭

🤩🤩😘😘

Sağol kuzum ❤️

Tamamdır kaptanım bekliyorum😘😘

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(7 Mayıs-14 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Gelelim cezamıza 😈😈😈😈Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır 🤭🤭 ör: emnis 7mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(7 Nisan-14 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Gelelim cezamıza 😈😈😈😈Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır 🤭🤭 ör: emnis 7mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Eline sağlık canım ♥️♥️ Hayırlı olsun yeni ortaklarımız 🤩

Birlikte yaparız 🤭

Hah tammdır hahahaha 🙈🤭

🤩🤩😘😘

Sağol kuzum ❤️

İnşallah kaptancım bende o yüzden gelecek hafta dönmek istiyorum ❤️

Cherry Mom Cherry Mom bugün ortakları sen mi açıklayacaksın kaptanım öyle yazmışsın da☺☺

Hemen hızlıca görevi devralmış :KK70::KK70:

Depresyon işide bende kaptanım merak etme 👍 :KK59:
+ gelenlere aboowwww napacan nasıl yollican bu artıyı cumaya ne kaldı şurda nasıl verecen vs + stres yükleme iştahtan kesme, sonra gelsin eksikler :rapci:
Kızlar hepiniz harikasınız ya lol senin görevde harika canım

Back
X