- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.245
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.641
babam da baklava almış kokladım hemen oruçkenBayrama şerbetli tatlı yapasım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam da baklava almış kokladım hemen oruçkenBayrama şerbetli tatlı yapasım var
güzel olmuştur eminim, ben de bir öğle deneyeyim bunuBen çiğ koydum canım ama inan hiç kabak tadı yok gelmiyor yoksa ben de yiyemezdim
Ayy şaşırtalım vallahi neden olmasın bugün vücudum şişmişti hissettim dünden fazla geldim ama şimdi bir yeşil çay sahurda da yeşil çay içerim bol limonlu gider inşallah![]()
annem kesin yapardı şerbetli tatlıbabam da baklava almış kokladım hemen oruçkenneyse sonra canım çekmedi
![]()
yarimuhendis bir de elmalı kurabiye kokladım koklayarak da insan doyuyor eheheh
menüye yazmalı mı acaba şunu şunu kokladım diye
![]()
![]()
Evet canım kontrol tartısı var pazartesi günü hafta sonu kaçamak yapanları ve artı çıkanları cumaya gazlamak içingüzel olmuştur eminim, ben de bir öğle deneyeyim bunu
ben de yarın daha fazla dikkat edicem pazartesi tartı varmış![]()
şeker yerine ne koydun tat vermesi içinBen bugün supange fln yaptım şekersizyoksa dolaptaki 1 kilo baklava beni yiyecek
Ahahaha dimi bence de koklayınca geçiyor ben de evde baklava varken kokluyorım ama anneme denk gelirsem kızıyor ye diyor o yüzden iyi denk getirmem gerekiyorbabam da baklava almış kokladım hemen oruçkenneyse sonra canım çekmedi
![]()
yarimuhendis bir de elmalı kurabiye kokladım koklayarak da insan doyuyor eheheh
menüye yazmalı mı acaba şunu şunu kokladım diye
![]()
![]()
Çok çok mantıklı bir kural, haftasonu uzun kalorili kahvaltı çok severim. Pazartesi tartı korkusundan bişeyler atıştırıp kalktımEvet canım kontrol tartısı var pazartesi günü hafta sonu kaçamak yapanları ve artı çıkanları cumaya gazlamak için![]()
Ben de fit güllaç yapıyorum ya güzel oluyorBen bugün supange fln yaptım şekersizyoksa dolaptaki 1 kilo baklava beni yiyecek
Aynen öyle cuma günleri küçük kaçamaklar oluyor illaki ama büyük olmayınca sıkıntı da olmuyor. Ama pazartesine baya artı gelip cumaya kadar eksi görenler de oluyorÇok çok mantıklı bir kural, haftasonu uzun kalorili kahvaltı çok severim. Pazartesi tartı korkusundan bişeyler atıştırıp kalktımKural olmasaydı aman daha 5 gün var diyip kaytarabilirdim
![]()
Canım aslında şekeri çok az tuttuğumuz sürece sütlü tatlılarda çok korkulacak bir şey yokBen de fit güllaç yapıyorum ya güzel oluyor![]()
Bitter çikolata var canım içinde 25 gr kadar 1 tk da bal koydum çok tatsızdı ama bence çok güzeldi tarif verebilirimşeker yerine ne koydun tat vermesi için![]()
Şu anlık tatlısız gidiyorum bir sıkıntı yok aşırı düşkün değilim zaten, ama tarifi yazarsan güzel olur tatlı krizim gelirse yaparım hemenBitter çikolata var canım içinde 25 gr kadar 1 tk da bal koydum çok tatsızdı ama bence çok güzeldi tarif verebilirim![]()
Ya ben denemek için yapmıştım güzel olunca bir kere daha yaptımCanım aslında şekeri çok az tuttuğumuz sürece sütlü tatlılarda çok korkulacak bir şey yok![]()
tam buğday unlu mu yaptın cnm? bitter çoklıtla bal da koymuşsunBen bugün supange fln yaptım şekersizyoksa dolaptaki 1 kilo baklava beni yiyecek
iyi o zamanannem kesin yapardı şerbetli tatlıben baklava sevmem ama şekerpareye bayılırım. Neyse ki kısıtlamadan dolayı görüşemeyeceğiz, en azından bayramda kaytarmam olmaz
![]()
bana da ye diyorlardı kaçtımAhahaha dimi bence de koklayınca geçiyor ben de evde baklava varken kokluyorım ama anneme denk gelirsem kızıyor ye diyor o yüzden iyi denk getirmem gerekiyorhaftaya da babamın en sevdiği tatlıdan yapacağım bayram gününe kadayıflı muhallebi
onu da koklayıp cumaya saklayacağım
![]()
Evliyim, eşimi tembihliycem benim sevmediğim tatlılardan alsıntam buğday unlu mu yaptın cnm? bitter çoklıtla bal da koymuşsun
iyi o zamanevli misin cnm eşin alır belki
bana da ye diyorlardı kaçtımayy o da güzel oluur sakızlı muhallebiyle de olur cnm
![]()
İnşallah canım yaSelam yeni ortimminşallah bu hafta beraber güzel eksiler görürüz
tesekkür ederim canım
insallah bu hafta da birinci biz oluruz
![]()
Elimden geldiğince dengelemeye çalıştım ama yine de biraz kaçırdımGüzel menü orticimgayet dengeli olmus
canım 3 mil leslie kac adıma tekabül ediyor adımsayarla ölcüyormusun?
Ben dümdüz muhallebi yapıyorum ya hiç değişik versiyonlarını denemedimbana da ye diyorlardı kaçtımayy o da güzel oluur sakızlı muhallebiyle de olur cnm
![]()
Benim geçen gün doğum günüm vardı bir hafta önceden tembihledim pasta yok diyeEvliyim, eşimi tembihliycem benim sevmediğim tatlılardan alsın![]()
İyi yapmışsın pasta bi de büyük olur bitirmeden rahat edemez insanBenim geçen gün doğum günüm vardı bir hafta önceden tembihledim pasta yok diyeAllahtan eşimin tatlıya düşkünlüğü yok dün dondurma aldık ben hemen bitiriverdim
onunki hala dolapta duruyor gidip çaktırmadan yiyesim geliyor
![]()