Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben çiğ koydum canım ama inan hiç kabak tadı yok gelmiyor yoksa ben de yiyemezdim😂

Ayy şaşırtalım vallahi neden olmasın bugün vücudum şişmişti hissettim dünden fazla geldim ama şimdi bir yeşil çay sahurda da yeşil çay içerim bol limonlu gider inşallah🤗🤗
güzel olmuştur eminim, ben de bir öğle deneyeyim bunu 😋
ben de yarın daha fazla dikkat edicem pazartesi tartı varmış 😂😂

babam da baklava almış kokladım hemen oruçken :KK70: neyse sonra canım çekmedi :KK70: yarimuhendis yarimuhendis bir de elmalı kurabiye kokladım koklayarak da insan doyuyor eheheh :KK53: menüye yazmalı mı acaba şunu şunu kokladım diye :KK70: :KK70:
annem kesin yapardı şerbetli tatlı 😂 ben baklava sevmem ama şekerpareye bayılırım. Neyse ki kısıtlamadan dolayı görüşemeyeceğiz, en azından bayramda kaytarmam olmaz 😂

babam da baklava almış kokladım hemen oruçken :KK70: neyse sonra canım çekmedi :KK70: yarimuhendis yarimuhendis bir de elmalı kurabiye kokladım koklayarak da insan doyuyor eheheh :KK53: menüye yazmalı mı acaba şunu şunu kokladım diye :KK70: :KK70:
Ahahaha dimi bence de koklayınca geçiyor ben de evde baklava varken kokluyorım ama anneme denk gelirsem kızıyor ye diyor o yüzden iyi denk getirmem gerekiyor😂😂 haftaya da babamın en sevdiği tatlıdan yapacağım bayram gününe kadayıflı muhallebi😂😂onu da koklayıp cumaya saklayacağım😂😂

Evet canım kontrol tartısı var pazartesi günü hafta sonu kaçamak yapanları ve artı çıkanları cumaya gazlamak için😂😂
Çok çok mantıklı bir kural, haftasonu uzun kalorili kahvaltı çok severim. Pazartesi tartı korkusundan bişeyler atıştırıp kalktım😂😂 Kural olmasaydı aman daha 5 gün var diyip kaytarabilirdim😂

Çok çok mantıklı bir kural, haftasonu uzun kalorili kahvaltı çok severim. Pazartesi tartı korkusundan bişeyler atıştırıp kalktım😂😂 Kural olmasaydı aman daha 5 gün var diyip kaytarabilirdim😂
Aynen öyle cuma günleri küçük kaçamaklar oluyor illaki ama büyük olmayınca sıkıntı da olmuyor. Ama pazartesine baya artı gelip cumaya kadar eksi görenler de oluyor😂😂 Begonya2 Begonya2 umuz var depresyon kraliçesi depresyona girdiği gibi cumaya garanti eksi😂😂

Bitter çikolata var canım içinde 25 gr kadar 1 tk da bal koydum çok tatsızdı ama bence çok güzeldi tarif verebilirim 😂😂
Şu anlık tatlısız gidiyorum bir sıkıntı yok aşırı düşkün değilim zaten, ama tarifi yazarsan güzel olur tatlı krizim gelirse yaparım hemen :-)

Ben bugün supange fln yaptım şekersiz 😂😂 yoksa dolaptaki 1 kilo baklava beni yiyecek
tam buğday unlu mu yaptın cnm? bitter çoklıtla bal da koymuşsun 🤗

annem kesin yapardı şerbetli tatlı 😂 ben baklava sevmem ama şekerpareye bayılırım. Neyse ki kısıtlamadan dolayı görüşemeyeceğiz, en azından bayramda kaytarmam olmaz 😂
iyi o zaman ;) evli misin cnm eşin alır belki 🤣

Ahahaha dimi bence de koklayınca geçiyor ben de evde baklava varken kokluyorım ama anneme denk gelirsem kızıyor ye diyor o yüzden iyi denk getirmem gerekiyor😂😂 haftaya da babamın en sevdiği tatlıdan yapacağım bayram gününe kadayıflı muhallebi😂😂onu da koklayıp cumaya saklayacağım😂😂
bana da ye diyorlardı kaçtım :D ayy o da güzel oluur sakızlı muhallebiyle de olur cnm 😘

tam buğday unlu mu yaptın cnm? bitter çoklıtla bal da koymuşsun 🤗

iyi o zaman :KK66: evli misin cnm eşin alır belki 🤣

bana da ye diyorlardı kaçtım :KK70: ayy o da güzel oluur sakızlı muhallebiyle de olur cnm 😘
Evliyim, eşimi tembihliycem benim sevmediğim tatlılardan alsın 😂😂😂

Selam yeni ortimm 🥰 inşallah bu hafta beraber güzel eksiler görürüz😊 tesekkür ederim canım:KK36: insallah bu hafta da birinci biz oluruz😄
İnşallah canım ya😍
Güzel menü orticim 😊 gayet dengeli olmus👍 canım 3 mil leslie kac adıma tekabül ediyor adımsayarla ölcüyormusun?
Elimden geldiğince dengelemeye çalıştım ama yine de biraz kaçırdım🤣 internette 3 mil için 6bin diyor canım ama ben 5400 ölçtüm bu ayı da 3 mil Leslie ile bitirip önümüzdeki ay 4 mile geçeceğim her ay bir mil arttırmayı planlıyorum bugün yapamadım ama 30 dk bölgesel yapacağım bir de inşallah etkisi olur😅

Evliyim, eşimi tembihliycem benim sevmediğim tatlılardan alsın 😂😂😂
Benim geçen gün doğum günüm vardı bir hafta önceden tembihledim pasta yok diye🤣 Allahtan eşimin tatlıya düşkünlüğü yok dün dondurma aldık ben hemen bitiriverdim😋 onunki hala dolapta duruyor gidip çaktırmadan yiyesim geliyor🤣🤣

Benim geçen gün doğum günüm vardı bir hafta önceden tembihledim pasta yok diye🤣 Allahtan eşimin tatlıya düşkünlüğü yok dün dondurma aldık ben hemen bitiriverdim😋 onunki hala dolapta duruyor gidip çaktırmadan yiyesim geliyor🤣🤣
İyi yapmışsın pasta bi de büyük olur bitirmeden rahat edemez insan 😂 tatlıya düşkün olmaması çok iyiymiş. Benimki magnumları götürüyor her gün. Bademliler benim hakkımdı onları da yiyor 😂 Dedim bari mutfakta ye bana göstermeden, içim nasıl gidiyor anlatamam😂😂

Back
X