Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eksiler gelmeye başlamış, şahanesiz hanımlar🧡Bu seneki üyeler geçen sene benim dönemimdekilere nazaran daha azimli sanki. Bayıldım ekibe. Eksileri gördükçe insan daha da çok motive oluyor çünkü. Ben de akşama doğru tartılacağım, biraz da yürüyüş yapmayı planlıyorum bugün. Muhtemelen eve girmem 6 ya da 7’i bulur. O saatlerde kilo bildirimi yapabilirim değil mi? Bir de kontrol tartısı için de foto yüklüyor muyuz? Yoksa sadece Cuma günü foto yüklememiz yeterli olur mu?

Eksiler gelmeye başlamış, şahanesiz hanımlar🧡Bu seneki üyeler geçen sene benim dönemimdekilere nazaran daha azimli sanki. Bayıldım ekibe. Eksileri gördükçe insan daha da çok motive oluyor çünkü. Ben de akşama doğru tartılacağım, biraz da yürüyüş yapmayı planlıyorum bugün. Muhtemelen eve girmem 6 ya da 7’i bulur. O saatlerde kilo bildirimi yapabilirim değil mi? Bir de kontrol tartısı için de foto yüklüyor muyuz? Yoksa sadece Cuma günü foto yüklememiz yeterli olur mu?
Tartı fotosu sadece cuma gerekliymiş canım ☺️

Ne güzel canım bende 3 hafta izinde annemlerde kilo almamıştım yiyeceğimi sabah öğle yiyip akşamı hafif geçiriyordum bide kalabalıkta benim aklıma yemek gelmez pek evde durmadan beynimin içinde bilet yiyeyim modundayim
Valla bnde almamamı oruca bağlıyorum bi yandan da , ağzım açık olursa yine böyle olurmu bilmiyorum
Bende tam tersi kalabalık ortamda yemeyi çok severim

🤣🤣🤣 Tavsiye ederim ama türüne dikkat edin, mesela eşle kavga edilip girilen depresyon yemeye meyil ettiriyor,
Ama kilo alacam korkusuna yada artı gelecem korkusuna girilen depresyon iştahtan kesiyor :KK70: :KK70: bakın bu tüyoları hiçbi diyetisyende bulamazsınz kıymetimi bilin 😎
Keşke 10 tane beğen tuşu olsaydı hepsine asardım lol

3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
UYE3 mayıs5 mayıs8 mayıs
@melita09---------------------
yarimuhendis yarimuhendis 55+6+71
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+21+4+6
@olvidos-------6------
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 1+4 +611
M monarosaa 2-------------
@Mathildablue166
@ummhnisa66+7-------
@Cagrihilal14+64+64+6
hzlsel hzlsel 2+42+42
@seyrulsefer2-------------
@pacman-------44
muhursuzpusula muhursuzpusula 11-----
Samara96 Samara96 -------------------
redsonja87 redsonja87 ------------------

3 gün de spor yapan yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Deniz ve Kum Deniz ve Kum @Mathildablue @Cagrihilal1 hzlsel hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr :KK9::sampiyon::21:

@kollontai matteroftime matteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye ;) ❤️ hoşgeldiniz takımımıza 🤗
Ellerine sağlık canım benim

Hee ben visual studio kullanıyorum python görmedik😂
Bu akşam ben de lorlu yeşil mercimek yiyeceğim ayran salatayla beraber😂
Sporunu yapmışsım müthiş ben de 6ya kadar bitirirsem ödevimi az biraz dinlenip bir şeyler yaparım inşallah😂😂
Öğlen de ben yaptım yeşil mercimekli salata ve yoğurt yedim

Aa kaptanim ben paylaşım yapmamışim iki gündür internet çok kötü mesajım gitmemiş menüyü paylaşıp çıkmışım paylastigimi zannetmiştim daha doğrusu şimdi etketledigunizi gördüm ben
Teşekkür ederiz kuzum ❤️
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol bekliyoruz tatlım menüleri 🖐️
Samara96 Samara96 👀 Samara diye diye dilimde tüy bitti 😶💃💃💃 🤭

Canlar destek olmak isteyenler varsa inşaAllah Kelimei Tevhid çekiyoruz 🌹

Back
X