- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.821
Yok kuzum önemli değilEvet yaa hakikaten öyle ilk cümle yazıldı mı devamı geliyo ama problem olan o ilk cümle
Ayy kuzum kusura bakma, uyku sersemliğimin azizliğine uğramışsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum önemli değilEvet yaa hakikaten öyle ilk cümle yazıldı mı devamı geliyo ama problem olan o ilk cümle
Ayy kuzum kusura bakma, uyku sersemliğimin azizliğine uğramışsın![]()
Allah kabul etsinAma ama benim hedefim tutmuştucuma günü 56.7 görmüştüm ben
Vaaayyy çok iyi sonuç canım tebrik ederim
Ortim sen ne yaptın böyle yaaa muhteşem muhteşem
Ben oruçluyum o yüzden saat 4 gibi falan tartılacağım canım![]()
Tartı fotosu sadece cuma gerekliymiş canımEksiler gelmeye başlamış, şahanesiz hanımlarBu seneki üyeler geçen sene benim dönemimdekilere nazaran daha azimli sanki. Bayıldım ekibe. Eksileri gördükçe insan daha da çok motive oluyor çünkü. Ben de akşama doğru tartılacağım, biraz da yürüyüş yapmayı planlıyorum bugün. Muhtemelen eve girmem 6 ya da 7’i bulur. O saatlerde kilo bildirimi yapabilirim değil mi? Bir de kontrol tartısı için de foto yüklüyor muyuz? Yoksa sadece Cuma günü foto yüklememiz yeterli olur mu?
Valla bnde almamamı oruca bağlıyorum bi yandan da , ağzım açık olursa yine böyle olurmu bilmiyorumNe güzel canım bende 3 hafta izinde annemlerde kilo almamıştım yiyeceğimi sabah öğle yiyip akşamı hafif geçiriyordum bide kalabalıkta benim aklıma yemek gelmez pek evde durmadan beynimin içinde bilet yiyeyim modundayim
Keşke 10 tane beğen tuşu olsaydı hepsine asardım lolTavsiye ederim ama türüne dikkat edin, mesela eşle kavga edilip girilen depresyon yemeye meyil ettiriyor,
Ama kilo alacam korkusuna yada artı gelecem korkusuna girilen depresyon iştahtan kesiyor![]()
bakın bu tüyoları hiçbi diyetisyende bulamazsınz kıymetimi bilin
![]()
Sağol canım benim inşallah olur canım 2 gündür yürüyüş den başka spor yapamadım bugün başlayacağım birazdan
Ellerine sağlık canım bundan sonra seni etiketliyeyim menülerde
Yaa severim seni beeenKeşke 10 tane beğen tuşu olsaydı hepsine asardım lol
Ellerine sağlık canım benim3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 3 mayıs 5 mayıs 8 mayıs @melita09 ------- ------- ------- yarimuhendis
5 5+6+7 1 Hedef60kgolmak
1+2 1+2 1+4+6 @olvidos ------- 6 ------ Deniz ve Kum
1+4 +6 1 1 M monarosaa 2 ------ ------- @Mathildablue 1 6 6 @ummhnisa 6 6+7 ------- @Cagrihilal1 4+6 4+6 4+6 hzlsel
2+4 2+4 2 @seyrulsefer 2 ------ ------- @pacman ------- 4 4 muhursuzpusula
1 1 ----- Samara96
------- ------ ------ redsonja87
------ ------ ------
3 gün de spor yapanyarimuhendis
Hedef60kgolmak
Deniz ve Kum @Mathildablue @Cagrihilal1
hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr
@kollontaimatteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye
![]()
hoşgeldiniz takımımıza
![]()
Dün çok yedim bugün evdeki bütün abur cubur ne varsa komsuya verdim eşimle çok sıkı diyete başlıyoruzTeşekkür ederiz kuzum
Kendinin en iyi hali ol bekliyoruz tatlım menüleri
Samara96
Samara diye diye dilimde tüy bitti
![]()
![]()
Teşekkürler canım benim senin menüne birazdan bakacağım geçmişi okumakla meşgulüm arada oğlan yanıma geliyor dikkatimi dağıtıyorGuzel menu ortim sporda iyi![]()
Öğlen de ben yaptım yeşil mercimekli salata ve yoğurt yedimHee ben visual studio kullanıyorum python görmedik
Bu akşam ben de lorlu yeşil mercimek yiyeceğim ayran salatayla beraber
Sporunu yapmışsım müthiş ben de 6ya kadar bitirirsem ödevimi az biraz dinlenip bir şeyler yaparım inşallah![]()
Teşekkür ederiz kuzum
Kendinin en iyi hali ol bekliyoruz tatlım menüleri
Samara96
Samara diye diye dilimde tüy bitti
![]()
![]()
AyyyyCuma: 67.3
Güncel: 66.6
-700
İnş geçen haftaki gibi pazartesi vermiş olup cuma almam. Amin.Hedef daha da vermek!!
Hedef60kgolmak
Ellerine sağlık canım benim