Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben de bir sürü güzel elbiseler bependim işte bi huyum var üzerimde görmeden rahat edemiyorum😂

Aynen cumaya umutluyum inşallah yeşil çaya abanıcam bu hafta 😂

Sen yiyip yedikten sonra pişman oluyormuşsun ben yerken o çikolatayı bisküviyi çipnerken ağlıyordum😂😂
ahaahah, yok ben yerken çok mutlu oluyorum acayip mutlu hem de :KK53::rolleyes:

Koklaadıklarımızı yazsakkk oooo neler var neler

Birde soğuk baklava çıkmış çok merak ediyorum tadını

Bende diyorum en azından bu bayramda gezme olmayacağı için fazla bozmayabiliriz

Hangi tatlıyı okusam canım çekmeye başladı şerbetli tatlılara bayılırım

Mesela hangisi

Sağol canım benim

Sporun çok güzel, canım bölgesel hareketler için hangi videoyu yapıyorsun
Benim bacaklarim kalin oldugu icin bolgeselde bacak calisiyorum genelde belli yaptigim bisey yok youtube dan bakiyorum bir suru video var degisik degisik yapiyorum onlardan.

Menülerin sporun gayet iyiydi canım ama wc durumu etkiliyor gerçekten benim geçen hafta öyleydi Çarşamba günü kayısı çayı içtim iki günde -700 gördüm bu hafta da sabahları kayısı yiyeceğim artık benim de sabitti inşallah cuma gününe toparlayacağız
Bende deniyim ama kayısı cayı yok kayısı yesem onun yerine . İnsallah cumaya kadar toparlarız. Zaten hedefi yüksek tutmadım böyle olcagını bildigim icin

Bende deniyim ama kayısı cayı yok kayısı yesem onun yerine . İnsallah cumaya kadar toparlarız. Zaten hedefi yüksek tutmadım böyle olcagını bildigim icin
İyi yapmışsın ortim ben de kayısı yiyeceğim sabahları etkisini görürüz inşallah ben bir de Demir ilacı kullanıyorum o daha da kötü yapıyor😔 benim hedefe 900 gram var neredeyse 1 kilo inşallah tuttururum geçen hafta da sabit ile başlayıp 1 kilo verdim ona güveniyorum😅

Peki son 15 günlük yediklerini not almama ne demeli😂😂

Ay kuzum çok iyi oluyor ya benim bi tane pantolonum var belden hafif bol durmasını istiyorum onun için çabalıyorum🤣🤣ce tatil için bir sürü elbise bakıyorum ama netten sipariş vermicem sanırım yasaklar bitsin gidip bizzat gmrerek alacağım😍😍
Eline sağlık :21: hayırlı olsun bakalım :))

Evet +1 kiloyla günü selamlıyorum ❤️ bu akşam spor yapıcam bu hafta regl haftam inşallah ondan ödem falan tutmuştur vucudum 🥰 pacman pacman canım yaptım tibet 5 hareketini niyet ettim Allah ım şifalanmaya vucudumu bedenimi dinçleştirmeye dedim3 er kez yaptım bilmem iyi geldi gibi biraz motive oldum. Gittim derse oturdum 😂
Valla bana da iyi geliyor. :D Düzenli bir şey olmadığı için buraya yazmıyorum ama 2 gündür sabahları yarım saat kadar dans bile ediyorum. Normalde hiçbir güç beni yataktan kaldıramazdı. :D

10 mayıs

Geç Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim eski kaşar
6 adet siyah zeytin
Domates, salatalık
1 çay bardağı şekersiz çay

Ara:
Minik bir nektarin

Öğle: yok

Akşam:
2 servis kaşığı et sote
yoğurtlu havuçlu brokoli salatası

Ara:
1 çay bardağı şekersiz çay
2 adet kuru kayısı
1 büyük kupa yeşil çay

Bol su, yatana kadar devam edeceğim
Spor Ortaya Karışık: 5600 adım yürüyüş, 1 mil leslie, 500 zıp (hayali iple :KK70:)
Çok güzel canım tebrik ederim😍😍sporların da çok güzel. Ben şimdi sana spor listesini atacağım o listeden en az birini tamamla ki ekstra puan alabil😘😘

5.TAKIM MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor:
  • Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız.
  • Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız.
Güzel menü ve şahane sporlarınızı bekliyoruz kızlar :)) hayırlı olsunnnn

Menulerdeki kaçamaklar ve ceza puanları bunlara karşılık gelen sporlarimiz aşağıdadır :)

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡30 p

Aktivite adıDakika/AdetPuan
Yürüyüşdakika1 puan
Adım sayısı100 adet1 puan
Lesliedakika1.5 puan
Koşudakika4 puan
Eliptikdakika3 puan
İp atlama5 adet1 puan
Jumping Jacks5 adet1 puan
Zumbadakika3 puan
Cardiodakika5 puan
Jilliandakika3 puan
Yüzmedakika3 puan
Bölgesel egzersizlerdakika2.5 puan
Bölgesel egzersizler10 adet1 puan
Mat pilatesdakika2 puan
Reformer pilatesdakika3 puan
Yogadakika1.5 puan
Bisiklet / stepperdakika3 puan
Jessica Smithdakika2.5 puan
Kangoo jumpsdakika3 puan
Fitness Blenderdakika3 puan
chloe cardiodakika5 puan
aletli egzersiz (salon)dakika3 puan
direnç egzersiz dambıldakika4 puan
Squat5 adet1 puan
Tabata - cardiodakika5 puan
Bak bu alıntının en altında spor günlerinde yapılacakların min süreleri var mesela sen 5600 adım atmışsın 10000 olsaydı ekstra 100 puan daha alırdın veya 500 zıpın var 1000 olsa ekstra puan alırdın öyle yani ama sporların iyi yani yanlış anlaşılma olmasın🤗🤗😘 matteroftime matteroftime

Bak bu alıntının en altında spor günlerinde yapılacakların min süreleri var mesela sen 5600 adım atmışsın 10000 olsaydı ekstra 100 puan daha alırdın veya 500 zıpın var 1000 olsa ekstra puan alırdın öyle yani ama sporların iyi yani yanlış anlaşılma olmasın🤗🤗😘 matteroftime matteroftime
Ben yarım yarım yapınca 1 e tamamlanır diye düşünmüştüm :rolleyes: Neyse artık sağlık olsun sonraki sefere 1 ini tam yaparım, çok sağol :KK68:

Back
X