Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haydi son bir gayret 🙏🏻tamamla hızlıca ortim🤩 ben de ip sipariş ettim yürüyüş ve leslie ye ilave/alternatif olur en azından. Bir de hassas tartı sipariş ettim 😂
Yaptım😂😂iyi yapmışsın ben ip atlayarak bacaklarımı inceltmiştim zaten çok etkili oluyor ip atlamak😂
Ohh köyler fitness antrenörü kuzenler iyisin 😂😂 hem canın sıkılmaz hem disiplinli çalışırsınız 🤩 fıstık ezmesini çok yeme ama 😂😂
Az önce tadına baktım sadece azcuk😂😂evet ya birisiyle daha motive oluyor spor. Öğlen gibi yaparız dedi sonrasında halim kalırsa leslie yaparım belki😂
Ohhh ne kuzenler var ya 🤣🤣
Vallahi öyle şanslıyım😂spor salonuna gideceğim zaman onun salonuna gitmeyi tercih ediyorum hem ilgileniyor hem diğer hocalar da kuzeni olduğumu öğrenince onlar da el atıyorlar😂😂

Sağol ortim bugün karbonhidratı daha dengeli tükettim🤣 soda iyi gelebilir canım ben hamilelik dönemimde doktor bana sürekli magnezyum içiriyordu bir de maden suyu içebilirsin demişti şimdilik dene maden suyunu etkisi oluyor mu bir bak sonra değerlerini ölçtürürsün
Tamam deniyim bi öyle yarın çıkıp maden suyu alim:d

Biliyorum biliyorum🤗yarın yapalım bakalım leslie bi yandan tv izlerim artık çok sıkılıyorım leslie yaparken çünkü😂😂
Kız hareketi değiştirirken kaçırırsın 😂😂😂

Ben sana her gün yazıyorum ama süper, mükemmelden başka diyecek bi şey bulamıyorum bebiş. :KK70: Bana seni övecek yeni kelimeler üretmeme yardım ett. :KK70: :KK70:
Pörrfektoooo 😆😆😆😆😆

Kahvaltı: 40 gr lor peyniri, 20 gr siyah zeytin, domates, salatalık, maydanoz, 1 form etimek, yeşil çay

Öğle: 82 gr (Evet tamı tamına 82 :KK70:) gr tavuk ızgara, 1 bardak az tuzlu ayran, 3 tane zeytinyağlı sarma (1 dilim ekmek hakkımı böyle kullandım. Hatta sırf burada yedim diye akşamdan da çorba hakkımı kıstım, nolur nolmaz :KK70:)

Akşam: 5-6 yk zeytinyağlı pırasa, bol salata

Spor: Sınavdan sonra roman okudum ödül olarak, uyuyakalmışım. Akşam da kendimde o gücü bulamadım. :KK70: Ama yarın yapıcam söz.

Su: 2400 ml

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ummhnisa ummhnisa
Canım çok güzel ;) ama 1 gün sporun oldu yanlış hatırlamıyosam daha 😂 2 gün daha yap benim için cumaya kadar ;)

10 mayıs
Sahur
Lorlu dereotlu omlet, domates ,salatalık, 1 kare şekersiz bitter çikolata
İftar
1,5 servis kasıgı Pazı kavurması , kuşkonmaz kavurması, salata, 1 kase yayla corbasi
Ara
Sütlü kahve , 10 erik, 2 çilek
Su: 1 lt suan sahura kadar içebilirim kadar
Spor: 10bin adım
hzlsel hzlsel Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ummhnisa ummhnisa
Su biraz az olmuş ama onun dışında çok iyi ortim yeşil çay da içebilirsin iftardan sonra onun da olumlu etkisi oluyor🥰

Sabah
1 türk kahvesi

Öğlen
4 yemek kaşığı yeşil mercimekle hazırlanmış salata
1 kase yoğurt

Ara
1 türk kahvesi

Akşam
6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği
2 yemek kaşığı dövme pilavı
1 kase yoğurt
1 kase salata

2 litre su
30 dakka cardio
ummhnisa ummhnisa
C Cagrihilal1
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cherry Mom Cherry Mom
Menu cok iyi ortim sporda super 😍😍 sen tartildin mi bugun nasil durum benim ki bi arti bi eksi kafam karisti sabit olarak goruyorum

Mezuniyet kilom 74.0
Bu gün kilom 73.7
Fark - 300

Cherry Mom Cherry Mom
Şovv yapıyorsunnn 😍😍
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cuma 56.7
Güncel 56.5
Fark -200 gr cık
Hedefime 56 demiştim Cuma ya kadar olacak sanırım. Tabi kaçamak olmazsa😩
1 saat 10 dk sporumu yaptım akşama menüyle beraber yazıcam. 🥰❤️
Çok iyi canım kaçamak isteklerimizi cuma cumartesiye öteleyelimmm
+500 var bende haftasonu da hareketsiz değildim aslında ama cumaya kadar bu gidecek eksiye geçilecek inşallah Cherry Mom Cherry Mom S seyrulsefer
İnşallah canım 🖐️
Selam kızlar. Kontrol tartısı bana +500 gr gösterdi. Düzenli wc cıkamıyorum ona bağlıyorum. Cunku sporuma da beslenmeme de dikkat ettim. Bakalım hafta ici belli olur durum :)
hzlsel hzlsel Cherry Mom Cherry Mom
Kabızlık çok etkiliyor Canım :/ umarım çözersin
Az önce tartıldım. 56.8 olmuşum🤭 Cumadan bu yana 600 gram gitmiş. İnşallah Cumaya kadar en azından bir 400 gram daha verebilirim de 1 kilo daha gitmiş olur. Esra kaptancım orticanımla bizi asıl takıma alana kadar biz hedef kilomuza ulaşacağız sanki bu gidişle😜
Cherry Mom Cherry Mom kollontai kollontai
Şunu da şuraya koyayım da, her baktığımda vicdan azabım gibi “tut boğazını” desin bana.
Hu huuu harikasınnnn canım 😍😍
Bu arada kollontai kollontai de sende eski mezun olduğunuz için deneme süreniz cuma günü büyük ihtimalle seni listeye alırız canım 💃💃
kollontai kollontai de bu cuma bildirimi yeni kurala göre yaparsa ( fotoğraflı / nick'li ve tarihli ) sonraki cumada onu alırız 😍🤗
Ilki sabah 9 bucuk
Digeri saat 1 sonra 1.5 oburude 2 dir heralde ama biz ilk tarti hep doğrudur tezinden yola cikarak beni kayitlara +400 olarak gecelim
Doğru normal zmAnlarda böyledir ama gece sahur yaptıysan sabah 9 buçukta onun şişkinliği kalmıştır muhtemelen sabit olabilirsin bence kaybımız yok 😍

Afiyet olsun tatlım, Çok az yemişsin bugün, cumaya epey kilo vereceksin sen anlaşıldı 🙊
Valla karantina bitene kadar 52 olmaktı hedefim hızlı başladım umarım pat diye duvara toslamam bi yerde hani olmadı değil.😂😂😂 işin esprisi bi yana erkek arkadaşımla kavga ettik tüm gün iştahım kaçtı akşama zorla yedirdi onları 🌻olmadı perşembe bi kavga daha Cuma’ya -500 daha 😂😂😂
Şovv yapıyorsunnn 😍😍

Çok iyi canım kaçamak isteklerimizi cuma cumartesiye öteleyelimmm

İnşallah canım 🖐️

Kabızlık çok etkiliyor Canım :/ umarım çözersin

Hu huuu harikasınnnn canım 😍😍
Bu arada kollontai kollontai de sende eski mezun olduğunuz için deneme süreniz cuma günü büyük ihtimalle seni listeye alırız canım 💃💃
kollontai kollontai de bu cuma bildirimi yeni kurala göre yaparsa ( fotoğraflı / nick'li ve tarihli ) sonraki cumada onu alırız 😍🤗

Doğru normal zmAnlarda böyledir ama gece sahur yaptıysan sabah 9 buçukta onun şişkinliği kalmıştır muhtemelen sabit olabilirsin bence kaybımız yok 😍
Kaptanım çok teşekkürler, ben ana listedeymiş gibi dikkat etmeye çalışıyorum lakin kendimi hazır hissedene kadar alt listede kalmayı tercih ediyorum. Çünkü 52 kilodan sonra çok zorlamam kendimi💕 o zaman da bi faydam olmuyor takıma, duruma göre beraber karar veririz sonrasında isterseniz😍 ama listeye girme düşüncesi bile heyecanlandırıp mutlu etti valla 🔥

l P
10 mayıs
Sahur
2kk pide
2kk süzme peynir
Domates

İftar
2yk barbunya pilaki
1 tane karnıyarık
Küçük Bi tabak yoğurtlu tavuklu salata

Su:2lt
Spor: 40dk cardio
3500 adım
Cherry Mom Cherry Mom S seyrulsefer Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ortim menün çok iyiymiş spor da var😍
10 Mayıs
Sahur
1 küçük kase leblebi 2 günkurusu 3 kuru erik 1 bardak yy tarçınlı süt
İftar
1 adet lahmacun 1 bardak ayran
2 lt su 30 dk Leslie 3 mil 40 dk cardio
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Akşam evde yemek yoktu canım.telafi edicem inşallah 😞

Benşm kuzenim fitness antrenörü bugğn köye geldiler yarın başlıyoruz dedi bana😂😂dumbel halter ağırlık step tahtası spor salonunu buraya taşımış😂😂bi de bana frambuazlı fıstık ezmesi almış gelmiş😍😍böyle kuzeni ne yapmalı şimdi😂
muscle cheff inki mi cnm 😍 merak ediyordum tadarsan haber ver 😘
çok garip bişey kuzenin yaa 😂

kızlar bu arada henüz onay gelmedi ama kaza olmaması için ileteteyim bayram sebebiyle perşembe günü çekilen tartı fotoğraflarıda kabul olacak ama sanmıyorum ki bizim takımda buna ihtiyaç olsun değilmi 👀🤣🤣
perşembe günkü dualar da kabul olacak demiş gibi :D

Valla karantina bitene kadar 52 olmaktı hedefim hızlı başladım umarım pat diye duvara toslamam bi yerde hani olmadı değil.😂😂😂 işin esprisi bi yana erkek arkadaşımla kavga ettik tüm gün iştahım kaçtı akşama zorla yedirdi onları 🌻olmadı perşembe bi kavga daha Cuma’ya -500 daha 😂😂😂

Kaptanım çok teşekkürler, ben ana listedeymiş gibi dikkat etmeye çalışıyorum lakin kendimi hazır hissedene kadar alt listede kalmayı tercih ediyorum. Çünkü 52 kilodan sonra çok zorlamam kendimi💕 o zaman da bi faydam olmuyor takıma, duruma göre beraber karar veririz sonrasında isterseniz😍 ama listeye girme düşüncesi bile heyecanlandırıp mutlu etti valla 🔥
Hahahahahah ben de keyfi kaçınca yemeden içmeden kesilenlerdenim. Keyfimiz yerinde olsun da kilo bir şekilde veriliyor nasıl olsa 🧡

Ayrıca bence listeye girmelisin. Kilolarımız az olduğu için verdiğimiz kilonun yüzdesi de çok oluyor ve hem takımlar arası yarışmada takıma desteğimiz artıyor hem de bireysel yarışmada şansımız artıyor. Ben geçen sene hiç beklemediğim bir şekilde takımlar arası yarışmada şampiyon olmuştum ve ister istemez motive ediyor insanı bu. Yani aksine takıma girince daha çok motive olursun kaldı ki iyi kilo veriyorsun sana şampiyonluk bile gelebilir. Kaçırma fırsatı 🙊

Ayy bende ne güzel uyanıyordum ara vermem gerekti her şeye birsüre ama toparlancam inşallah ❤️❤️ ayy giyersin ya yeterki keyfimiz yerinde olsun
Tabii keyfimiz yerinde olsun. 🥰 Azıcık da fit olup düşman çatlatsak fena da olmaz ama. 😈😈
İnsallah tutturursun ortim 🙏

Harika canım menu spor su hic bir sıkıntı yok 🌸

Yok hic baktırmadım onla alakası olduğunu bilmiyordum. Ya şimdi yasaklar varken gitmedim öyle zorunlu durum dısında hastaneye. Bakalım gidersem baktırırım. Dahiliye mi bakıyor? Birde sade soda felan içsem denesem ordan anlaşılır mı🤣
Evet evet işin yoksa gitme tabii hastaneye. Biz ders için mecbur gittik birkaç defa. O ara baktıralım dedik. Biraz keyfi oldu. 🤓😂
Kız hareketi değiştirirken kaçırırsın 😂😂😂

Pörrfektoooo 😆😆😆😆😆

Canım çok güzel :KK66: ama 1 gün sporun oldu yanlış hatırlamıyosam daha 😂 2 gün daha yap benim için cumaya kadar :KK66:
Pörfekto diyeyim bugün o zaman hahahaha.
Bebeğim senin için sabahın köründe 47 dk pilates yaptım bugün. 💕🥰

Hahahahahah ben de keyfi kaçınca yemeden içmeden kesilenlerdenim. Keyfimiz yerinde olsun da kilo bir şekilde veriliyor nasıl olsa 🧡

Ayrıca bence listeye girmelisin. Kilolarımız az olduğu için verdiğimiz kilonun yüzdesi de çok oluyor ve hem takımlar arası yarışmada takıma desteğimiz artıyor hem de bireysel yarışmada şansımız artıyor. Ben geçen sene hiç beklemediğim bir şekilde takımlar arası yarışmada şampiyon olmuştum ve ister istemez motive ediyor insanı bu. Yani aksine takıma girince daha çok motive olursun kaldı ki iyi kilo veriyorsun sana şampiyonluk bile gelebilir. Kaçırma fırsatı 🙊
Haklısın aslında liste bi şekilde motive ediyor, düzen tutturamazsam diye çekiniyorum biraz bakalım iyi gidersem böyle senin sözünü dinlerim 💕
Keyfim azicik bozuk şu sıralar, ayrıldık gibi bişey bakalım 🔥

Back
X