Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla karantina bitene kadar 52 olmaktı hedefim hızlı başladım umarım pat diye duvara toslamam bi yerde hani olmadı değil.😂😂😂 işin esprisi bi yana erkek arkadaşımla kavga ettik tüm gün iştahım kaçtı akşama zorla yedirdi onları 🌻olmadı perşembe bi kavga daha Cuma’ya -500 daha 😂😂😂

Kaptanım çok teşekkürler, ben ana listedeymiş gibi dikkat etmeye çalışıyorum lakin kendimi hazır hissedene kadar alt listede kalmayı tercih ediyorum. Çünkü 52 kilodan sonra çok zorlamam kendimi💕 o zaman da bi faydam olmuyor takıma, duruma göre beraber karar veririz sonrasında isterseniz😍 ama listeye girme düşüncesi bile heyecanlandırıp mutlu etti valla 🔥

Haklısın aslında liste bi şekilde motive ediyor, düzen tutturamazsam diye çekiniyorum biraz bakalım iyi gidersem böyle senin sözünü dinlerim 💕
Keyfim azicik bozuk şu sıralar, ayrıldık gibi bişey bakalım 🔥

Selam canım redsonja87 redsonja87 haklı ama zaten kural sebebiyle bu hafta değil öbür hafta alabileceğiz o zamana kadar kafanda netleşir belki durumlar 🤗

10 Mayıs
Sahur
1 küçük kase leblebi 2 günkurusu 3 kuru erik 1 bardak yy tarçınlı süt
İftar
1 adet lahmacun 1 bardak ayran
2 lt su 30 dk Leslie 3 mil 40 dk cardio
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Canım menün güzel bence sporda şahane yapılmış. Bugün de leslie yapalım birlikte benim aklımda 3mil var ama bakalım müsaitliğime göre yapıcam. Bayram temizliği yapıyorum oruçken hızlı da olmuyor ama 2 odayı bitirdim. En zor ve önemlisi mutfağı da bayram sonuna bıraktım

Şovv yapıyorsunnn 😍😍

Çok iyi canım kaçamak isteklerimizi cuma cumartesiye öteleyelimmm

İnşallah canım 🖐️

Kabızlık çok etkiliyor Canım :/ umarım çözersin

Hu huuu harikasınnnn canım 😍😍
Bu arada kollontai kollontai de sende eski mezun olduğunuz için deneme süreniz cuma günü büyük ihtimalle seni listeye alırız canım 💃💃
kollontai kollontai de bu cuma bildirimi yeni kurala göre yaparsa ( fotoğraflı / nick'li ve tarihli ) sonraki cumada onu alırız 😍🤗

Doğru normal zmAnlarda böyledir ama gece sahur yaptıysan sabah 9 buçukta onun şişkinliği kalmıştır muhtemelen sabit olabilirsin bence kaybımız yok 😍
Bu hafta listeye gireceğimi öğrendiğim iyi oldu 🤩Ona göre bayramda cozutmayayım da bari dünkü -600 gramın üzerine daha çok koymaya çalışayım. Bayramdan sonraki hafta yasaklar uzamazsa ilk pazartesinden itibaren de bir diyetisyen eşliğinde katı-sıvı detoksuna başlamayı düşünüyordum 5 günlük. İsabet oldu o halde 😋

M monarosaa çok haklısın nerde ortağın 👀

melita09 melita09 canım takımı ve ortağımızı aksatmayalım lütfen

@olvidos seninde pazartesi kilonu göremedik sanki değil mi nasıl durumlar :)
Kaptanım cuma günü binamızda bir kadın çocuklarını bahçeye gönderdi. Üstüne akşamda geldi yanımızda oturdu birkaç komşum vardı. Korona teması varmış. Olma ihtimalini bilmesine rağmen yinede bizi önemsemedi... Komşularla bekliyoruz oldukmu diye... Ne kandil kaldı ne ramazan. O günden beri ağzıma geleni söylüyorum. Bide dışarıdan yemek getirenler için 10 yaşındaki kızı asansörle alıp gelmiş. 45 daire yaşlısı hastası genci... Çoğunluk asansör kullanmıyorum.. 11 kat çık... Bunlarla uğraştım cumadan beri... Bekliyoruz yani... Kaç günde belli olur.. Ben biraz daha ey riskliyim. Çünkü eve çıkarken aynu asansörü kullandım

Herkese köyümden selamlar😍😍 pacman pacman hemşehrim sana gelsin😘😘 20210511_133356.webp20210511_133356.webp

Kaptanım cuma günü binamızda bir kadın çocuklarını bahçeye gönderdi. Üstüne akşamda geldi yanımızda oturdu birkaç komşum vardı. Korona teması varmış. Olma ihtimalini bilmesine rağmen yinede bizi önemsemedi... Komşularla bekliyoruz oldukmu diye... Ne kandil kaldı ne ramazan. O günden beri ağzıma geleni söylüyorum. Bide dışarıdan yemek getirenler için 10 yaşındaki kızı asansörle alıp gelmiş. 45 daire yaşlısı hastası genci... Çoğunluk asansör kullanmıyorum.. 11 kat çık... Bunlarla uğraştım cumadan beri... Bekliyoruz yani... Kaç günde belli olur.. Ben biraz daha ey riskliyim. Çünkü eve çıkarken aynu asansörü kullandım
Nasıl Bi düşüncesizlik bu yaa insan hayatıyla oynamak bu kadar kolay mı anlamıyorum bu insanları. İnşallah kimsede bişey çıkmaz canım bu bekleyiş yoruyor insanı
Ohhh miisss tertemiz havası ❤️❤️

kızlar bu arada henüz onay gelmedi ama kaza olmaması için ileteteyim bayram sebebiyle perşembe günü çekilen tartı fotoğraflarıda kabul olacak ama sanmıyorum ki bizim takımda buna ihtiyaç olsun değilmi 👀🤣🤣
Kesin mi peki persembe tartisi ona gore dikkatli gidelim

Ya.... Ben böyle laf arasında söylenip unutulmayan davranışlar görünce o kadar mutlu ve duygusal oluyorum ki... Hemşehrim, bu yüzden unutmayıp fotoğraf atman beni ne kadar mutlu etti bilemezsin. :KK60: Duygusal bir topum şu an. :D:D
Dün sporumu yaptım 1 ay ara verince nasıl kötü olmuş vucudum :KK43: off dedim resmen
Ben kim bilir kaç ay ara vermiştim... :D Kolaylaşmıyor ama alışıyorsun bebiş hahahahah

Ohhh miisss tertemiz havası ❤️❤️
Aynen öyle güzel güzel ip atladım o havada😍
Bu köy benimde köyüm olsun çok güzelmişşş 😍😍😍😍
Gel kuzum beklerim🤗🤗
Ya.... Ben böyle laf arasında söylenip unutulmayan davranışlar görünce o kadar mutlu ve duygusal oluyorum ki... Hemşehrim, bu yüzden unutmayıp fotoğraf atman beni ne kadar mutlu etti bilemezsin. :KK60: Duygusal bir topum şu an. :KK70::KK70:
Yaaaa canım🤗🤗ben de senin gibiyim aynı, buradaki kişileri tanımadan görmeden bu kadar sevmek konuşurken mutlu olmak falan garip geliyor ama çok iyi de geliyor😍😍ben unutmam kuzum ne zaman istersen göresin gelirse söyle bana😘😘

Aynen öyle güzel güzel ip atladım o havada😍

Gel kuzum beklerim🤗🤗

Yaaaa canım🤗🤗ben de senin gibiyim aynı, buradaki kişileri tanımadan görmeden bu kadar sevmek konuşurken mutlu olmak falan garip geliyor ama çok iyi de geliyor😍😍ben unutmam kuzum ne zaman istersen göresin gelirse söyle bana😘😘
Bana da başta daha garip geliyordu ama çok alıştım buraya. ;) Bir de baya ara vermiştim ben öncesinde. İnsan o zaman pek anlamıyor ama dönünce çok özlediğimi fark ettim. Garip bir yer azizim. İnsanı içine içine çekiyor. :D Tamam canımcım söylerim. Çok da güzel çekmişsin. Fotoğrafa yeteneğin var bence. Bol bol çek ve bana gönder. :D (Şaka tabii ki hahaha) İstersen ben de sana Ankara'dan fotoğraf atabilirim karantinadan sonra hahahaha Ne kadar ilgini çekere bilemiyorum ama... Tekrar çok teşekkür ederim bebiş. Lav yu. :KK200:

Bana da başta daha garip geliyordu ama çok alıştım buraya. :KK66: Bir de baya ara vermiştim ben öncesinde. İnsan o zaman pek anlamıyor ama dönünce çok özlediğimi fark ettim. Garip bir yer azizim. İnsanı içine içine çekiyor. :KK70: Tamam canımcım söylerim. Çok da güzel çekmişsin. Fotoğrafa yeteneğin var bence. Bol bol çek ve bana gönder. :KK70: (Şaka tabii ki hahaha) İstersen ben de sana Ankara'dan fotoğraf atabilirim karantinadan sonra hahahaha Ne kadar ilgini çekere bilemiyorum ama... Tekrar çok teşekkür ederim bebiş. Lav yu. :KK200:
Canımcım ne demek ne demek🧡🧡her zaman burdayımmm ne zaman istersen😂

Ankarayı da severim çok gelip gitmişliğim var çocukluk arkadaşım orda😊😊

Back
X