- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.981
Haha, gelir yakında eksilerİşte o sürekli tartılmamayı yapamıyorum ben her gün fix tartırılımolsun aç kalıp başka şeylere saldıracağına yemek yemek mantıklı bi hareket olmuş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha, gelir yakında eksilerİşte o sürekli tartılmamayı yapamıyorum ben her gün fix tartırılımolsun aç kalıp başka şeylere saldıracağına yemek yemek mantıklı bi hareket olmuş
![]()
Ohooooo aklımızdan geçenlerin dur durağı yokHaha, gelir yakında eksileraynen aklımdan makarnalar pizzalar geçerken mercimek çorbası içtim daha ne olsun
![]()
Sizin kahvaltı da gerçekten ne kahvaltı olur şimdiOhooooo aklımızdan geçenlerin dur durağı yokmesela bayram sabahı tartılıp foti çekicem çünkü bayram sabahı kahvaltısı var köyde olduğumuz için amcamlar kuzenler falan burda onu düşünmeden edemiyorum ya o gün tek öğün kahvaltı yapıcam ya da bu kahvaltı sevdasından vazgeçip oturup herkes keyif yaparken ben haşlanmıl yumurta yicem
![]()
Uzaklaş oralardanBen de buzluktaki magnumu yememek için zor tutuyorum kendimikarnım aslında çok aç değil ama şeytanım rahat bırakmıyor beni
![]()
Benim fifty fiftySizin kahvaltı da gerçekten ne kahvaltı olur şimdibüyük bir ikilem ben olsam ne yapacağım çok belli ama seni etkilemeyim şimdi
![]()
Off çok zor gerçektenOhooooo aklımızdan geçenlerin dur durağı yokmesela bayram sabahı tartılıp foti çekicem çünkü bayram sabahı kahvaltısı var köyde olduğumuz için amcamlar kuzenler falan burda onu düşünmeden edemiyorum ya o gün tek öğün kahvaltı yapıcam ya da bu kahvaltı sevdasından vazgeçip oturup herkes keyif yaparken ben haşlanmıl yumurta yicem
![]()
Eşime ben görmeden ye şunu dedimUzaklaş oralardan![]()
İnşallah seni kandırmaz masa o günBenim fifty fiftyo gün o masanın bana hissettirdiklerine bağlı tamamen
![]()
Allahtan ne gelenim gidenim olacak ne biz gideceğiz sıradan bir gün olacak yoksa insan dayanamaz yer gibime geliyorOff çok zor gerçektenBize de misafir gelebilir kek poğaça vs yapmam gerekecek sanırım . Senin gibi tek öğün yapıp ikramlardan yesem mi yoksa yemesem mi diye ikilemdeyim
![]()
Ne kadar uyumlu bir orti olduk biz bu hafta yaOff çok zor gerçektenBize de misafir gelebilir kek poğaça vs yapmam gerekecek sanırım . Senin gibi tek öğün yapıp ikramlardan yesem mi yoksa yemesem mi diye ikilemdeyim
![]()
İyi demişsinEşime ben görmeden ye şunu dedim
İnşallah seni kandırmaz masa o günsen yine de hem perşembe hem cuma çek tartının resmini
Allahtan ne gelenim gidenim olacak ne biz gideceğiz sıradan bir gün olacak yoksa insan dayanamaz yer gibime geliyorama yine de yemeyin siz kızlar
![]()
Yaa o bende de var canım karnım aç değil ama şundan da Bi lokma alsam bundan da yesem olayı beni mahvediyor. Hepsi pis boğazlığımdan bunlarınBen de buzluktaki magnumu yememek için zor tutuyorum kendimikarnım aslında çok aç değil ama şeytanım rahat bırakmıyor beni
![]()
Benimki de gizli gizli mutfakta yiyor, diyorum nolur yanımda yemeEşime ben görmeden ye şunu dedim
İnşallah seni kandırmaz masa o günsen yine de hem perşembe hem cuma çek tartının resmini
Allahtan ne gelenim gidenim olacak ne biz gideceğiz sıradan bir gün olacak yoksa insan dayanamaz yer gibime geliyorama yine de yemeyin siz kızlar
![]()
Öyle oldu ortim ne güzelNe kadar uyumlu bir orti olduk biz bu hafta ya![]()
Neler var içinde çok merak ettimYaa kızlar memleketten kargo geldi hepsi de diyet bozdurur bunların![]()
Orticim menü , spor , su hersey güzel11 Mayıs
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, beyaz peynir, çeyrek simit
Ara
Yeşil çay, 9 adet çilek, 1 tam ceviz, 1 avuç leblebi
Akşam
2 küçük Karnıyarık(fırında, az zeytinyağı ile pişirdim),4 yk makarna(yağsız, tuzsuz), salata
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
2 LT su
3 mil Leslie
Cherry Mom
ummhnisa
Mathildablue
Bayramı ne güzel aileyle beraber geçiriyorsunuz canım sadece aile olacağı için bir şey olmaz inşallahİyi demişsin
Valla o gün yersem abartmadan tek öğün yerim ve aynen cumayı da düşünerek abanmam zaten her gün tartılan birisi olarak o gün de tartılırım
Keşke sıradan olsaydı bizim de ama allaha şükür kendi aramızda olmak bile bayram gibi hissettirecek ona seviniyorum hepimiz de bir süredir burda olduğumuz için başka kimseler de gelmeyeceği için korkmuyorum çok![]()
Gözüm doymuyor gerçekten ya aç gözlülüğüme yapıyorum her gece olmuyor ama bu gece zor geçiyor sabaha kadar da oturuyorum önümde zor bir 4-5 saat varYaa o bende de var canım karnım aç değil ama şundan da Bi lokma alsam bundan da yesem olayı beni mahvediyor. Hepsi pis boğazlığımdan bunların
İyi bari mutfakta yiyor yanında yese daha zorBenimki de gizli gizli mutfakta yiyor, diyorum nolur yanımda yeme
Öyle oldu ortim ne güzel![]()
Yaa buzlukta oluyor geneldeOrticim menü , spor , su hersey güzelfarkettimde sen hergün simit yiyosun baya seviyosun sanki canım
afiyet olsun minicik porsiyon yediğin icin tebrik ediyorum ben öyle şeylerde cok kontrollü olamıyorum ondan yemiyorum ekmek bu süreçte :)
Ahahahah kayınvalidenlerin adı çıkmış genel olarak iyi birine denk gelsek bile inanamıyoruz vardır bi kaynanalığı diyoruzBayramı ne güzel aileyle beraber geçiriyorsunuz canım sadece aile olacağı için bir şey olmaz inşallahbenim annem şehir dışında babamla kardeşim yurt dışında
kayınvalidemler de korktukları için kimseyi kapıya koymuyorlar
işime geliyor tabi
Gözüm doymuyor gerçekten ya aç gözlülüğüme yapıyorum her gece olmuyor ama bu gece zor geçiyor sabaha kadar da oturuyorum önümde zor bir 4-5 saat var
İyi bari mutfakta yiyor yanında yese daha zorBenimki gece boyu acıktım meyve getirsene, acıktım kuruyemiş nerede
benim sınavım bu adam
![]()
Gayet güzel ortim menünSahur
4 kaşık yoğurt içine 1 armut, 1 çilek, 1 kare şekersiz bitter çikolata
İftar
1 baget tavuk , 200 gr fırında patates kabak sogan karışımı, salata, şekersiz komposto
Ara
1 avuc cig kuruyemis, kahve
Su: 2lt
Spor: 40 dk kardiyo, 10.000 adım(chloe 8. Gün)
Cherry Mom
ummhnisa
hzlsel
Aslında iyi anlaşıyoruz severiz birbirimizi ona göre hep oğlu haksiz hep ben haklıyımdır o yüzden aramız misAhahahah kayınvalidenlerin adı çıkmış genel olarak iyi birine denk gelsek bile inanamıyoruz vardır bi kaynanalığı diyoruzsenin aran nasıl kayınvalidenle
Ben de sahuru dar bekliyorum gelsin de yiyetim diye![]()