- Emoji Skoru
- 11.401
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #412.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel ortim çok ama çokkkk tebrik ederim yarına eksilerdesin13 mayıs:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilimden az tahıllı ekmekten tost (içinde azar azar çeşitli kahvaltılıklar var)
1 kupa yeşil çay
Ara: 6-7 yeşil erik
Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası (içinde patates havuç yok)
1 servis kaşığı et sote
birkaç kaşık yoğurt, minik parça pide
Ara:
1 sade türk kahvesi
2 kuru kayısı
Bol su
Spor: Leslie Fast Walking 30 min
Cherry Mom
yarimuhendis
Hedef60kgolmak @ummhnisa
Menün süper canım hele o ıvırık zıvırıklar ne acaba kafada deli sorularOy oy oy ben menümü yazıp nerelere gideyim nerelereeeeeeeeeeeee yarın sabah yulafa talimim![]()
ben anlatırım canımDaha ben yemedim çok merak ediyorum
Ahh ortim benim gibi sende kaçaklardasın yoksun buralarda, birlikte mi kaçtık naptık11 mayıs salı
Sahur yapmadım su içtim
İftar
1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası
1 tabak bamya yemeği salata
Birkaç parça haşlanmış tavuk
Su 2lt
Cherry Mom @ummhnisa
muhursuzpusula
Bugün tartılmayacağım canım kendimi biliyorum bak uyandım şu saatte midem hala şişMenün süper canım hele o ıvırık zıvırıklar ne acaba kafada deli sorularkuymak varken masada nasıl yemeyeceksin nasıl ekmeği bandırmayacaksın
afiyet bal şeker olsun kuzum belki vücudunu şaşırtmış olabilirsin o yüzden çok ümitsiz olma hiç belli olmaz
![]()
Hahahahahahaha güzel bir dörtlük oldujübilene beniii çağır sevgilimm istersen ortinn olurum seninn bu davşan kim diye soran olursaa eski bir tanıdık dersin sevgiliim![]()
![]()
gel gelll haziranda cnm![]()
haarika bir menü yine canım benimseninle gurur duyuyorum
ay dambıl da var mutluluktan ağlııciiim![]()
Bebiş sen ne ettin??13 mayıs
11.00 = 1 küçük pişi,8 9 dilim pattis kızartması,2 kaşık kuymak, ve yaklaşık 3 dilim kadar beyaz ekmek,salatalık domates
Aralarda = 3 dilim baklava(ev yapımı),çikiletalar bademler fıstıklar ıvırık zıvırıklar(sayanadığım çeşitler olunca böyle tabir ettim)
Akşam yemeği yok
Su : 2 lt
Spor : 7700 adım
Cherry Mom @ummhnisa
matteroftime
Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. TebriklerGeçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8
Cherry Mom
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
![]()
Ohh yarasın ortime, vitamin olsun kilo yapmasın13 mayıs
11.00 = 1 küçük pişi,8 9 dilim pattis kızartması,2 kaşık kuymak, ve yaklaşık 3 dilim kadar beyaz ekmek,salatalık domates
Aralarda = 3 dilim baklava(ev yapımı),çikiletalar bademler fıstıklar ıvırık zıvırıklar(sayanadığım çeşitler olunca böyle tabir ettim)
Akşam yemeği yok
Su : 2 lt
Spor : 7700 adım
Cherry Mom @ummhnisa
matteroftime
İnşallah ortim çok korkuyorumÇok güzel ortim çok ama çokkkk tebrik ederim yarına eksilerdesin![]()
Canım malum bayram haftası bir de benim karşı apartmanda annem oturuyor 3 apartman yanımda kayınvalidem bekar görümcem var kapanmadan önce o da geldi bu durum bende oraya git buraya git acayip bir trafik yaratıyorAhh ortim benim gibi sende kaçaklardasın yoksun buralarda, birlikte mi kaçtık naptık![]()
Ooo çok çok iyi tebrik ederimGeçen Cuma: 67.3
Cherry Mom
muhursuzpusula
![]()
Süper menü diyet listesi yazılmış gibi tebrik ederim canım13.05.2021
Sabah
2 yumurtalı omlet
Domates,salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
1 dilim peynir
Ara
1 türk kahvesi
2 kuru kayısı
Akşam
Ton balıklı Salata
Su
2,5 lt
Spor
8000 adım
Cherry Mom @ummhnisa @olvidos
Olsun bu hafta +100 de gayet iyiBen artı 100 gram almışım. Buna da şükür diyorum, ipini koparmış deli dana gibiydim 2 gündür. Lakin bugünden itibaren eski formuma dönüyorum. Kaptanım ben bugün değil önümüzdeki Cuma takıma dahil olayım.Cherry Mom
Tartıdaki kilom 57.5 di. Bugün sporda yapacağım. Zaten takımda olmadığım için saat 5-6 gibi fotoğraflı bildirim yaparım. Belki daha az çıkar kilom spordan sonra o saatlerde.
Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. Tebrikler![]()
YaaaaGeçen Cuma: 67.3
Cherry Mom
muhursuzpusula
![]()

şimdi gelsin dondurmalar Teşekkür ederiim. Çok mutlu oldum ben de. Dün baklavalarla baya bir bakıştık ama değdi sanırım.Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. Tebrikler![]()
Teşekkür ederiim. Sizleri de bekliyorum hadi hadiiiiOoo çok çok iyi tebrik ederim![]()
Senin son ortiliğini mutsuz hatırlamana gönlüm razı olmadı diyeliimm.Yaaaabebeğiiimmmm sen naptınnn
![]()
en güzel yüzden değil mi ve benimle ortiliğinde
bana da armağan oldu yaaaa
teşekkür ederiim diyetine sıkı uyduğun ve hayatının sporunu yaptığın için
şimdi gelsin dondurmalar
![]()