• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:rolleyes: -100 diye ağlayanlar utansın mı 🤭
Tebrikler canım harikasın 🤩 maşallah
Yok yok bundan sonra ağlamayacağım kaptancım kesinlikle çünkü ben son iki gün veriyorum ne veriyorsam🤣 çok teşekkürler kaptanım şöyle hızlı hızlı gitsin 8ler geliyim 7lere inşallah🤣
Çok iyi ya maşaallah😍😘
Sağol canım ya😍 sen bugün tartılmamışsın iyi yapmışsın moral bozmaya gerek yok bir iki güne toparlarsın zaten😘

Hemen müdahale edersen hemen gider anlamazsın bile önemli olan günbe gün üstüne koymaman ♥️
Bu gün son kaptanım
Bu günde yiyim doya doya anacm taze yapraktan sarma dolma yapıyor 🤤
Eve gidince başlarım inşaAllah

Gecen hafta: 56.0
Bu hafta: 55.2
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.43
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Cherry Mom Cherry Mom @muhursuzpusula hzlsel hzlsel
Ortim çok iyi ya 🤩🤩 sen yakında mezun olursun zaten🤣 inşallah duraklama olmaz rahat rahat 54 ü görürsün😍😍
Harika ortim bu haftayı güzel bir eksiyle kurtardık😄 korktuğumuz gibi olmadı. Tebrik ediyorum ikimizde hedefimizi tutturduk haftalık🥰
Sağol ortim aynen haftaya kötü başlayınca biraz korkmuştum açıkçası ama ben sonradan açılıyorum🤣

Geçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1

Cherry Mom Cherry Mom
redsonja87 redsonja87 hedefi tutturamasam da eksilerimle geldim ortim 🌻😍 geç uyandım da azıcık 🤭

Eklentiler

• 744D13DF-91AC-44E3-918F-7CC2910D0E88.webp
    744D13DF-91AC-44E3-918F-7CC2910D0E88.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 32
Geçen Hafta: 88.6
Bu Hafta: 87,4
Fark:1,2
Yüzde:1,354
Hedef:86,9
Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue @muhursuzpusula
Ay bu neeeeeee ? Daha da kilo veremiyorum yiiiaaa dersen:sinirli:

Ne yaptın sen, yaktın yıktın ortalığı💥☄️🔥

Tebrik ederim çok çok çok.

Kızlar hepinize kocaman tebrikler, şaka bir yana da motive oluyor insan böyle eksiler görünce. Sabahtan beri aç geziyorum mesela ben, mutlu musunuz 🥲

Ortim bu hafta çok spor yapamadım son 4 gündür hiç spor yok eh birazda alkol aldım, ne yalan söyleyim ekside olsa kızdım kendime çünkü böyle disiplinsiz olmasaydım sporda çok daha iyi olacaktı biliyorum, bu hafta daha bi azimli geliyorum hedef 54💕😍 redsonja87 redsonja87

Ortim çok iyi ya 🤩🤩 sen yakında mezun olursun zaten🤣 inşallah duraklama olmaz rahat rahat 54 ü görürsün😍😍

Sağol ortim aynen haftaya kötü başlayınca biraz korkmuştum açıkçası ama ben sonradan açılıyorum🤣
Ben daha yeni girdim ana listeye bi yere gitmeye niyetim yok😁 kaptanımla ilk hedefi 55 belirlemiştik. Bi 2. Hedef daha belirlicem sonra 😊
Geçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1

Cherry Mom Cherry Mom
redsonja87 redsonja87 hedefi tutturamasam da eksilerimle geldim ortim 🌻😍 geç uyandım da azıcık 🤭
Cok iyi tebrikler. Aynı kilolarda benzer oranlarda vermişiz. Kapışalım mı🤣

Ay bu neeeeeee ? Daha da kilo veremiyorum yiiiaaa dersen:sinirli:

Ne yaptın sen, yaktın yıktın ortalığı💥☄️🔥

Tebrik ederim çok çok çok.

Kızlar hepinize kocaman tebrikler, şaka bir yana da motive oluyor insan böyle eksiler görünce. Sabahtan beri aç geziyorum mesela ben, mutlu musunuz 🥲
Canım benim senin de menülerin çok iyi aslında, pek bişey yemedin ki lakin seni bu karantina mahvetti, güzel açık havalarda bi yürüdün mü ne eksiler gelecek senden 😍💕 aç gezme kıyamam ❤️

Back
X