• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canım ❤️

Ortim sen her halinle eksisin tartı yönünü şaşırmıştır üzülme 💕🐣🌻

🌻maşallah canım

Tebrikler ❤️

Yine eksidesin sıkma canını bi günlük kaçamakla hiçbişi olmaz 😍

Kocaman bi nazar değmesin ❤️

Tebrikler ❤️

Tebrikler❤️

Düşük kiloda bu kayıplar süper valla ❤️

Tebrikler ❤️

Tebrikler ❤️

Tebrikler ❤️
Tşkler canım 😘

Teşekkür ederim canım 😍😍

Bu gün yarın yedik yedik sonra diyete başlıcam ben :KK70:
afiyet olsun :D

@olvidos gel orti olduk :KK19:
Beraber adım sayalım, leslie yapalım, aç kalalım :KK19:
aman apa deme gözünü seveyim :D

Teşekkürler kaptancııım. Benim için kendimi tutmak adına zorlu bi haftaydı yalan yok. :KK70: Ama sonucu için çok mutluyuum. :KK66:

Ahh canım kuşum... Seni çok özleyeceğim. :KK43: Tam anlamıyla gitmeyeceğini biliyorum ama yine de insan üzülüyor. :KK70: Evet yeni ortim de pek tatlışş. :KK76:
üzülmeeee :KK74: özletmem kiii :D :D :D

Tebrikler kuzucuğum haftaya çok daha güzel vereceksin spor yap emi😍😍

Muhteşem canım kilon az olmasına rağmen çok iyi gitmiş😍

Tebrik ederim canım😍

Muhteşemsin canım 🤩🤩🤩

Tebrikler canım bayram haftasında kilo vermek kolay iş değil inşallah bu haftadan sonra güzelce vereceksin Ramazan’ı bitirdik gitsin kilolar😍😍

Olur tabi canım evine gel toparlarsın anneciğinin yemeklerini gidene kadar gönül rahatlığıyla ye bu kiloların çoğu ödem zaten 😘

Tebrikler canım çok iyi bir oran😍

Tebrikler canım 😍bazen duraklamalar olabiliyor çok doğal yine de yarım kiloyu hiç azımsama kilon çok değil sonuçta🥰🥰

Haftaya toparlarsın canım bayram haftasıydı sonuçta gayet normal🥰

Tebrikler canım😍 sana yaklaşıyorum yavaş yavaş ama sen de kaçıyorsun benden 🤣
Süpersin canım güzel gidiyorsun koş koş az kaldı😊😘

Asla yapmaz benim kızlarım öyle fena şeyler :olamaz:
Ben bu hafta iyi giderim de :D 22 mayısta arkadaşlarla buluşucaz, ondan korkuyorum. :D Neyse ki ondan sonraki hafta da hastaneye gidicem baya. Her gün en az 10k adım olacak. :D Rahat olabiliriz sanırım. ;)

Yaaa öyle mi dersin canım 😍😍😍 ah darısı başımıza canım ❤️❤️ ben böyle çok yoğun olmayanlardan biraz deneyim dedim zaten bu ara spordan çok cabuk sıkılıyorum yenilik olsun diye demiştim bakalım yarın başlayacağım bugün adımlarımı 10 bin yapacağım 🥰🥰
Evet birbirimize çok uyduğumuzu düşündüm bu hafta😂😂chloe canımdır ciğerimdir ama spordan soğutuyor o yüzden ben bu hafta full leslie abla takılmayı düşünüyorum😂😂 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak cum canımcım leslie ile verdi kiloların çoğunu ondan kopya çekiyorum😂😂😍

Yaaa öyle mi dersin canım 😍😍😍 ah darısı başımıza canım ❤️❤️ ben böyle çok yoğun olmayanlardan biraz deneyim dedim zaten bu ara spordan çok cabuk sıkılıyorum yenilik olsun diye demiştim bakalım yarın başlayacağım bugün adımlarımı 10 bin yapacağım 🥰🥰
Hadi bakalım ortim Allah sonumuzu hayır etsin😍😍😘

Sabah
1 yumurta
1parmak peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Salatalık ve domates
Ara
1 avuç içi kadar kabak çekirdeği 3 kaju
Sütlü şekersiz kahve
Akşam
7 kaşık etli nohut
Köz patlıcan salatası
2 kaşık yoğurt
Biraz salata
1 kayısı
Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis ❤️
Çok güzel canım sporlarımız da yarın eklenecek zaten mis gibi başlangıç yapıyoruz yarın brn zaten hafta sonu detoks yapacağım😍😍

Çok güzel canım sporlarımız da yarın eklenecek zaten mis gibi başlangıç yapıyoruz yarın brn zaten hafta sonu detoks yapacağım😍😍
Ayy bende yarın detoks suyu yapıcam bak sana da göstereyim sen ne koyuyorsun içine

Eklentiler

• IMG_20210514_214711.webp
    IMG_20210514_214711.webp
    37 KB · Görüntüleme: 35
Canlar me'zun oluyorum ama 2 hafta daha tablo sporu günleri burdayıım sonra da arada uğrarım six pack imi oluşturup atmadan me'zun olmuş saymıyorum kendimi :rapci: :KK70: :KK70: :KK70:

Şimdi 1 Haziran'a kadar kendimi bayram tatiline alıcam :KK72::dondurma::kahve::hamarat::rolleyes:
Tebrikler canım harikasın 😘 😘

M monarosaa selam yeni ortim :KK68:bu hafta inşallah çok güzel eksiler gelir. Ben bugün cozuttum ama hiç başka kaçamak yapmayacağım bu hafta :rolleyes:
Slm canım inşallah bol eksili bir hafta olsun 😘 😘 bugün bende yaptım kuzum ama birdaha olmayacak söz 😘😘

Kahvaltı (9.30): 1 haşlanmış yumurta, 40 gr lor, domates, salatalık, maydonoz, 1 közlenmiş kapya biber, yeşil çay,1 form etimek

Ara 1 (12.30): 125 gr yeşil erik (1 porsiyon), 1 türk kahvesi

Ara 2 (16.00): Yarım paket mixmey meyve bar (%100 meyve püresinden oluşuyormuş. Bir paketi 66 kaloriydi galiba. Yarısı da 30 küsür. :KK66:), 10 gr çiğ kuruyemiş

Akşam (19.15): 1 kepçe mercimek çorbası, 110 gr kadar sini kebabı (Hatay yemeği bu. Borcama baharatlı kıyması yayıp üzerine domates, soğan biber falan koyuyorlar. Sadece etin yağı var yani. Kebap diyince sağlıksız gibi anlaşılmasın. :KK70:)

Su: 2400 ml
Spor: Market bahanesiyle o kadar yürüdüm ancak 4500 adım oldu ya. :KK70: Daha da yürürdüm de hiçbir zaman yemeyeceğim beyaz ekmekler fırından yeni çıkmıştı. Sıcaktan terlemesin diye hızlıca eve dönmek zorunda kaldım. Aaaah ah... Sadece çorbanın kalanını sıyırmak için bir parçacık yedim. Güzeldi... :silah:

ummhnisa ummhnisa Cherry Mom Cherry Mom
Afiyet olsun canım
Cuma için çook abartılı değil menün
O sıcacık ekmekler bizi mahvetti zaten canım 1 parçayla kurtuldıysan ne güzel
Senin de öylee. :KK66: Çok güzel bir hafta olacak emin ol. Kendini bana bırak ve pizza gömelim. :KK70: :KK70:
Deme öyle demeeeee
Zaten çocuklar isyanda dışarıdan yemek istiyorlar sırf diyeti bozarım diye onlarda söylemiyorum aslında hep onları düşünüyorum sağlıklı beslensinler diye 🙄🙄

Ben su değil canım huröa detoksu yapıcam ama o günde 21 tane olandan değil farklı bi detoks😂
Hurma çok severim canım da benim çok tansiyonum düşer o yüzden pek diyetimi değiştiremiyorum diyetisyen listeme döndüm 🥰

Back
X