- Emoji Skoru
- 6.812
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #412.601
Ahhh sen beni bilseeeenn :) küçükken anlatırlar ben tam hatırlamıyorum ama bir kase yoğurda peynir zeytin reçel koyar yermişim başka ne diyimDüzelir düzelir hiç merak etme. Ben çook uzun zamandır halsiz, yorgun hissediyordum. Bi zamandan sonra hem koronaya hem de kendime bağladım.Dedim ki herhalde ben genel de üşengeç, enerjisiz bi insanım. Sonra şubat ayında buzda feci düştüm. Bel ağrım hala geçmedi o derece. Tam da belim ağrıdığı için annemin kullandığı magnezyum takviyesinden kullanmaya başladım. Kasları gevşettiği için belime iyi gelir diye. Amanın. Kullandıktan birkaç zaman sonra bana bi enerji geldi ki...
Meğer mg eksikliğim varmış. Şimdi her gün bir tane içiyorum. Tabii sonradan doktoruma da danıştım nolur nolmaz, kafama göre iş yapmayayım diye. Kullanabilirsin dedi. Böyle işte.
Hahahahahaha o basit şeyler bile aslında çok önemli ama. İki yetişkin insanın her dakika uyum içinde olmasını beklemek biraz ütopik bir şey olurdu zaten. Önemli olan iki tarafın da gönül almasını bilmesi, mızmızlık etmemesi. Umarım hep mutlu olursunuz bebiş.
Benim de genelde her türlü yemeğe zaafım var yahu. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Umarım bugün telafi etmişsindir. Birazdan göreceğiz.
Aslında öyle düşünen de var baya. Youtube yorumlarda görüyorum.Ama videolarda o kadar çok ve karmakarışık şeyler yiyorlar ki benim iştahım kaçıyor. Her seferinde hem de.
Adabı olmalı yemeğin. Özen olmalı efenim.
Bu bebekler ne bulsa karıştırıyor.
Aaa saçmalama hem de ne güzel yetişirsin.Tatlın sütlü tatlıysa hiç problem değil. Haftada bi kereden bi şey olmaz.
nE?Ay ben niye öyle gördüm o zaman sjdjsjdjsjs esmere uygun şarkı da bulurum bi ara ama onun tınısı güzel.
Biraz da o yüzden seçtim hahahaha

yarına artık kısmetse