• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım Zeynebim çok geçmiş olsun kuzenine Allah dermansız dert vermesin bazen öyle bir evreye geliyor ki evinde dinlensin gezsin diyorlar ameliyat tedavi vs yok :KK43: çok şükür bak son amelîyat diyorsun bundan sonra rahatlar inşallah ♥️ dua ediyor olacağım

Tmmdır canım olur tabi

Harikaaaaasınnn :cool:
Menülerin son halini merak ediyorum :KK64::-) afiyet olsun canım ❤️

Süperr canım tebriklerrr 🤩🤩🤩

Eline sağlık canım ♥️
@Mathildablue neredesin diyecektim elektrik sorunu varmış şimdi okudum 😘

🤣🤣 Diyecek söz kalmamış 🤣🤣
Ama kesinlikle artı olduğunu düşünmüyorum tamamı hatta dahada fazlası ödem var sende canım hiç merak etme 😍

35 yaşına girdim ben artık pacom kalbim pek sağlıklı değil 🤣🤣🤣

Canım pes etmek yok
Pes edersen kaybedersin bizim öyle her pazartesi +1.5 2 lerde olan üyelerimiz oluyordu hepside cumayı eksi ile kapattı gördük yaşadık bunları sende yapacaksın :KK5:

Böyle ortağın olduktan sonra eksi gelirsin S seyrulsefer 🤩🤩🤩

Bencede beklendik karşılıklı destekle halledeceğinizs inanıyorum 🤗

Çok sevindim canım tebriklerrr 😍😍

Güzel canım tebriklerrr 😘
Çok sağ ol kaptanım inşallah🤗

Yok yok yeni başladım sayılır. Ama çok çok sevdim! 🥰 Her yapışımda enerjiyle doluyorum. Hele sabahları yapınca uykum falan açılıyor birden. Çok güzel. 🌸 İnşallah düzenli devam ettirirsin bu sefer. 💕
Evet ben de sabahları yapıyordum. Cildime bile faydası olmuştu ama istikrar sağlayamıyorum hiç bir konuda bunu da yarıda bıraktım:olamaz: inşallah başlamayı becerirsem devam ettirebilirim 🙈🙈

G Gonulbagi teşekkür ederiz form için ✌️
Ay aramızda sadece 5 yaş var benim oğlan 4 yaşında senin ki 20 :olamaz: Arkadaş gibisinizdir ne güzel ♥️

Daha önce 10.takımda yer almışsınız izinli olarak
Gonulbagi(68,9///% )Sabit, izinli. 4 5 kg kadar izin sonrası fazla var kısa zamanda hedefiniz 65 e ulaşalım inşallah

Diyecek söz kalmamış 🤣🤣
Ama kesinlikle artı olduğunu düşünmüyorum tamamı hatta dahada fazlası ödem var sende canım hiç merak etme 😍
Ay inşallah kaptanım cuma gününe kadar kayısı çayı ödem çayı ne bulursam içeceğim🤣🤣çok değil yarım kilo versem yeter😅

Ay inşallah kaptanım cuma gününe kadar kayısı çayı ödem çayı ne bulursam içeceğim🤣🤣çok değil yarım kilo versem yeter😅
Form çayları biraz bağırsakları rahatlatıyor ama ödeme faydası olmuyor. Maydanoz kaynatıp içersen ödeme daha çok faydası olur. Ödem mi WC mi sıkıntın bilmiyorum gerçi 😅

Form çayları biraz bağırsakları rahatlatıyor ama ödeme faydası olmuyor. Maydanoz kaynatıp içersen ödeme daha çok faydası olur. Ödem mi WC mi sıkıntın bilmiyorum gerçi 😅
İkisi de var canım bende o yüzden hem ödem için hem de wc için bir şeyler yapacağım🤣

G Gonulbagi teşekkür ederiz form için ✌️
Ay aramızda sadece 5 yaş var benim oğlan 4 yaşında senin ki 20 :olamaz: Arkadaş gibisinizdir ne güzel ♥️

Daha önce 10.takımda yer almışsınız izinli olarak
Gonulbagi(68,9///% )Sabit, izinli. 4 5 kg kadar izin sonrası fazla var kısa zamanda hedefiniz 65 e ulaşalım inşallah
Tesekkur ederim. Evet erken anne oldum. Universiteyi sonradan okudum falan 😄

Evet ben de sabahları yapıyordum. Cildime bile faydası olmuştu ama istikrar sağlayamıyorum hiç bir konuda bunu da yarıda bıraktım:olamaz: inşallah başlamayı becerirsem devam ettirebilirim 🙈🙈
Ettirirsin ettirirsin. Ben de normalde hiçbir şeyi düzenli yapamam spor konularında. Ama bunu sevdiğim için kendiliğinden yapasım geliyor. Sen de yaparsan “Kadim Hareket Arkadaşı” oluruz! 😅😂

Gazi üniversitesinde canım. 3.ameliyatını oluyor işte doktorları iyi gerçekten. Bi dr benimle yaşıt olduğu ve beraber büyüdüğümüz için onun çektiklerini gördükçe canım çok acıyor çok yanıyor yediremiyorum ona öyle olmasını
İyi canım çok sevindim Gazi kesinlikle öok güvenilir bu konularda. Özellere falan gittiyse diye çok panik oldum. İnşAllah şifa olur canım çok zor . Allah yardımcınız olsun

Aglamayi falan cuma gunu yapariz. 3 gunu sporsuz gecirmeyelim persembe spor yapmayiz. Aksam yemeklerini erkene cekiyoruz aksam yemeginden sonra bisey yemiyoruz. Ekmegi sadece kahvaltiya koyuyoruz. Birde sen cok az yiyorsun aslinda ama karbonhidratti fazla aliyorsun vucut su tutuyor ona dikkat et. Ben dun bugunden 400 gr daha fazlaydim artilardan kurtulmak cokda zor degil yani. Bide malum odemlerimjzj atmak icin odem atici yesil cay eksik etmeyelim ben dun dukan birasj yapmistim bugunde yapacagim. Maydanoz bulabilirsem yarinda maydanoz kuru yapacagim. Basarabiliriz ortim sıkıntı yok 😎😎
İnşallah ortim. Çocuklarla dışarı atıyorum şimdi kendimi. 10000 adım atmadan dönmek yok.
Kiz bi an sevinmistim benden daha kotusu de varmis diye ama bir an sürdü 🤣🤣🤣 aciklama cok hizli geldi 🙈🙈-800 muhtesem vallaha tebrik ederim 😍😍
🤣🤣

Canım 2 gündür elektrik ile ilgili sıkıntı vardı hic giremedim düzeldi şükür. Yazıcam bugün menümü
Tamamdır canım z💕
Aglamayi falan cuma gunu yapariz. 3 gunu sporsuz gecirmeyelim persembe spor yapmayiz. Aksam yemeklerini erkene cekiyoruz aksam yemeginden sonra bisey yemiyoruz. Ekmegi sadece kahvaltiya koyuyoruz. Birde sen cok az yiyorsun aslinda ama karbonhidratti fazla aliyorsun vucut su tutuyor ona dikkat et. Ben dun bugunden 400 gr daha fazlaydim artilardan kurtulmak cokda zor degil yani. Bide malum odemlerimjzj atmak icin odem atici yesil cay eksik etmeyelim ben dun dukan birasj yapmistim bugunde yapacagim. Maydanoz bulabilirsem yarinda maydanoz kuru yapacagim. Basarabiliriz ortim sıkıntı yok 😎😎
Canım dukan yapıp sağlık sorunları yaşayanlardanım hem de ciddi sorunlar hiç tavsiye etmiyorum o nedenle 😔
Çok teşekkür ederim kızlar. 2 saati aşkındır ameliyatta işte bekliyoruz😢

Çok teşekkür ederim canım unutmamışsın afiyet olsun sana şimdiden☺😘
Hayırlı haberlerini bekliyoruz 🔥💕

Back
X