• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım @olvidos ortim. Benim dişim kırıldı dün çürüktü zaten erteleyip duruyordum dün tamemn gitti aadece kök kaldı. O da kırığın bi parçası yan döndü ne eti bıraktı ne geri döndürebildim inanılmaz ağrı acı yapıyor Perşembe çektireceğim inşallah. Sadece çorba içebiliyorum :KK43: çok aktif olamıyorum o sebeple :KK43:
Çok geçmiş olsun canım diş çok zor oluyor Allah kolaylık versin

LOL teyzemde oluyor kurdele a ağrı kesici içmesi, bile yasaklandı domates çikolata süt yenemedi gerekiyordu teyzem listeye uyunca rahatladı her ay iğnesi vardı teyzemin limedik yeri kalmamıştı senin kıza yediği birşeyler dokunuyor ve stres kaynaklı
Kurdela demişim Kurdeşan

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım @olvidos ortim. Benim dişim kırıldı dün çürüktü zaten erteleyip duruyordum dün tamemn gitti aadece kök kaldı. O da kırığın bi parçası yan döndü ne eti bıraktı ne geri döndürebildim inanılmaz ağrı acı yapıyor Perşembe çektireceğim inşallah. Sadece çorba içebiliyorum :KK43: çok aktif olamıyorum o sebeple :KK43:
Geçmiş olsun canım diş ağrısı da ayrı bir dert gerçekten Allah kolaylık versin perşembe gününe kadar😔

Aslında pek acıkmadım ama pis boğazlığımdan dolanıp durdum işte
Bugün için biraz dünden dengeliyeyim dedim. Mozaik pasta yapıcam azcık ondan yerim öğlen kahvaltı yapmıycam yine bugün

Ahhh kuzum çok zor annemin de dün emar çekmişler ilaçlara ekleme yapmışlar. Çok dikkat et sende yatarken de bikaç yastıkla biraz daha oturur pozisyonda yatıyor anneciğim dene istersen sende kalkması kolay oluyormuş
Dün sadece serum taktı ilaç verdiler onlar iyi geldi baş dönmesi bulantı kusma yok ama başım ağrıyo sürekli hiç geçmeden. Randevu vs uğraşamadım direk acile gittim

muhursuzpusula muhursuzpusula Pusulacım, öncelikle geçmiş olsun. Doktora gittiğinde vertigon için manevra hareketleri yaptırdı mı sana doktorun? Kulağındaki kristaller yerinden oynadığı için başın dönüyor ve manevra hareketiyle doktor o kristalleri yerine oturtuyor. Manevra hareketleri sonrasında bir yarım saat başın dönebilir ancak sonrasında baş dönmesi tamamen kesiliyor, ilaçlar fayda etmezse manevra hareketleri yaptırabilecek bir doktora gitmeni öneririm.
Yok canım manevra hareketleri falan yaptırmadı doktor, tekrar kbbye gidicem ;)

İnşallah canım ya çok geçmiş olsun annem de sadece yatarken ve uyanırken olmuş onunki tansiyon yüksekliğinden de olabilirmiş emin olamadılar ama teyzemde de vertigo var o boyunluk kullanıyor böyle baş dönmesi zamanlarında iyi geliyormuş aklında bulunsun
Benimki sabah başlıyodu akşama ancak geçiyodu akşamdan yatana kadar iyiydim sabah tekrar başlıyodu

LOL teyzemde oluyor kurdele a ağrı kesici içmesi, bile yasaklandı domates çikolata süt yenemedi gerekiyordu teyzem listeye uyunca rahatladı her ay iğnesi vardı teyzemin limedik yeri kalmamıştı senin kıza yediği birşeyler dokunuyor ve stres kaynaklı

Kızarıklar baloncuk gibi şişmi hiç ağrı kesici içirdinmi yakında yada çikolata yedimi çiğ domates teyzemde bunlar tetikliyordu
Herzaman yiyor çiğ domates çok sever çikolatada yer bunlardan olduğunu sanmıyorum canım, Osmaniyeden dönerken yolu çok zorsundu sıkıldı acaba ondan mı diyorum da bilmiyorum
Şimdi geçti elhamdülillah 2 gün sürdü şuan hiç yok

Valla ev göçürdüm sanki daha yerşelemedim 🥴 kışlıkları kaldırmamştım onlar vs birsürü iş var

Bide büyük kızm ürtiker(kurdeşen) oldu 🥺
1 yaşında da olmuştu birkere

Daha önce yaşayan varmı kızlar?
geçmiş olsun canım....
geçmiş olsun canım.benimde diş sorunum var...haftaya oğlumla ikimiz dişçiye gidecez....

Ortim seninde sporların şahane. Hemen hemen aynı yapmışız, ama ben bütün gece uyuyamadım ayağımın ağrısından😔 şimdi buzla masaj yapıcam.
Benimde bacaklarim agridi yuruyus fazla geldi ama yapacak bisey yok 2 gun daha bastirip persembeye vucudu dinlendirecegiz

Back
X