• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

S seyrulsefer ortim iyi bir hafta olmadi ama bu hafta telafi edecegine eminim spora devam et kacamaklari pazartesinden sonra tamamen kesersen cumaya guzel bir eksi gorecegine eminim basarilar
Mathildablue Mathildablue merhaba ortim sende kotu bir hafta gecirdin insallah bi hafta fazlasiyla telafi ederiz 🌷🌷
Merhaba yeni ortim🧡 insallah dedigin gibi olur. Bu hafta ugur getirsin bize🌸

1621634654206.webp
14-21 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSU
1621634656412.webp

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
78.9​
78​
👿
68.7​
68.4​
👿
72.6​
71.6​
👿
55.2​
55​
👿
85.5​
85​
🏆
69.4​
68.8​
🏆
56.3​
56​
👿
70.4​
70​
👿
74.15​
73​
👿
87.4​
86.9​
🏆
55.9​
55.6​
👿
66.3​
65.8​
🏆
57.5​
56.4​
🏆
55.3​
53.9​
👿
57.5​
56.9​
🏆

Oyyy oyyy bir liste :KK14::KK14:

Hahahahah bi de köy havası iştah da açar azizim. :KK70: Bakalım bu hafta ne olacak? Şu aralar iki öğün besleniyorum ama tekrar ara öğünlü şeylere geçebilirim her an. Sürekli böyle değiştirerek gidersem vücut şaşırır gibi düşündüm. :KK70:
Oooo nasıl iştah açıyor görmen lazım😂😂iki öğün candır ama sen erken uyandığın için tabi 3 öğün yapman gerekiyordur nasıl rahat ediyorsan sıkıldıkça sıkıldıkça değişirsin😂😂
Çok iyisin hemşehriim. Tüm haftayı böyle muhteşem diyet, spor ve su üçlüsü gibi bekliyorum. :KK60:
Hahaha annem yanımda yok diye kahvaltıyı öyle geçiştirebildim bakalım sabaha ne yaparım😂😂

Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 10 gr ceviz, domates, salatalık, 1 form etimek, yeşil çay

Ara: Sade türk kahvesi

Akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası, 6 yk taze fasulye

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa yarimuhendis yarimuhendis
Senin diğer menülerine göre baya az bi menü olmuş ama güzel ve dengeli olmuş😍bu hafta da 4 gün stajda koşturmacanı hesaba katarsak suyunu da içtiğini düşünüyorum yazmamışsın menüne ama ekstra eksi göreceksin😍💃💃

Ellerine sağlık canım😍

redsonja87 redsonja87 melita09 melita09 tebrikler kızlar 🤩🤩
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ayrıca tebrik ederim canım çok iyi bak derece demiştim sana😍😍😍 redsonja87 redsonja87
💕🥰🌸🧡❤️
Cherry Mom Cherry Mom koş gııı üçüncü olmuşuz :KK70: :KK70: :KK70:

redsonja87 redsonja87 sen de bireyselde üçüncü olmuşsun tebrik ederim :KK9: :KK9: :KK9:
🌺💕💕💕🥰🧚‍♀️
:olamaz: kötülerin iyisiyiz yaşasınnnn

redsonja87 redsonja87 yine derece ve yine sennn 😍😍 tebriklerr canım
🧡💕🧡😈😈😈
Ooo 3. olmuşuz takım olarak :KK9: redsonja87 redsonja87 canım tebrik ederim 3.lüğünü :KK9:

Olsun ortim haftaya yarar ne güzel, haha :rolleyes::-)

Ortim sana güveniyorum bu hafta çok iyi eksi geldi senden :KK5:Haftaya ikimiz de güzel eksiler getiririz inşallah :KK200:
🥰🥰🥰🥰🥰
Hedeflediği kiloya ulaşan herkesi tek tek tebrik ederim helal olsun 🧿 redsonja87 redsonja87 sen de bireyselde üçüncü olmuşsun seni ayrı tebrik ediyorum canım😘
💓💗💙🤎🤍
Sıcak havada iyi gider :KK48: iyi yolculuklar bu arada kaptimsağ salim varın inşallah 😘

Biri çizkek mi dedi 😍😆😆😆
yarimuhendis yarimuhendis yavrım o nasıl köy yav var mı bana uygun münasip eş adayı :KK53:

Kuzucuklarım herkesi tebrik ediyorum 3.olmuşuz :KK68:
redsonja87 redsonja87 cım seni de ayrıca tebrik ediyorm 😘😘😘
💓💓💓💓💓💓

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Takım olarak da dereceyi gögüslemişiz yine. Ben de bu haftaki bireysel derecemi takımın azimli tüm hanımlarına hediye ediyorum. Şahaneyiz biz❣️❣️❣️

Oooo nasıl iştah açıyor görmen lazım😂😂iki öğün candır ama sen erken uyandığın için tabi 3 öğün yapman gerekiyordur nasıl rahat ediyorsan sıkıldıkça sıkıldıkça değişirsin😂😂

Hahaha annem yanımda yok diye kahvaltıyı öyle geçiştirebildim bakalım sabaha ne yaparım😂😂
Normalde 3 öğün yapıyordum ama kahvaltıyı bazen 10 gibi falan yapınca öğle yemeği çok saçma bi saate sıkışıyor. Acıkmayınca da 2 ara öğünle geçiştiriyorum. Ama dün kuzenim çocuğu geldi. Onunla oynadığım için hep, ara öğünleri unuttum. 😂 Deli çocuk bi de beni nasıl provoke ediyor. 3 yaşında kendisi. Markete götürdüm. Cips istedi aldım. Açtı, yerken bana uzatıyor. İstemiyorum diyorum. İstiyorsun istiyorsun diyip uzatmaya devam ediyor. Bunu birkaç şeyde daha yaptı. Neyse ki yemedim. 😅😅

Annelere karşı savaşmak diyetten daha zor😂 Bugünkü kahvaltında da yeterli ve dengeli besleneceğine eminim. 🥰💕

Senin diğer menülerine göre baya az bi menü olmuş ama güzel ve dengeli olmuş😍bu hafta da 4 gün stajda koşturmacanı hesaba katarsak suyunu da içtiğini düşünüyorum yazmamışsın menüne ama ekstra eksi göreceksin😍💃💃
Yukarıda dediğim gibi ara öğünleri unuttum bebiş yüzünden. 😂 Yoğurt falan yiycektim hep gitti. Ay tabi su da içtim 2250 ml. Yazmayı unutmuşum. 😘 İnşallah bebeğim. Seninle birlikte iki iyi eksi yakalarsak çık mutlu olucammm. 😋🌸

Yavru kedi için tuvalet alıp kum, koymalıydın ve 1 saatte tuvaleti olmasada kumun üserine koyup koklamasını sağlamasını elinle kumu kazıp öğretmek lazım ve yavru kediler kaka yapamaz karnına masaj yapmak lazım sonra yapar ve o, kumu öğrenirse kesinlikle eve kaka yapmaz aslında çok akıllı hayvanlardır bende sokak yavru kedisine baktım annesi terketmişti şimdi köyde arkadaşımda yavruları oldu köyde çok mutlu bahçede de geziyor
Her şeyini kedi gelmeden aldık şekerim gitti ilk geldiğinde kuma yaptı zaten ama sonrasında ben sürekli kuma bıraktım tuvaleti gelirse yapsın diye ayy sürekli ayakları fln dışkı içinde heryerde 😓🤦🏼‍♀️ anlatırken bile elim ayağım titriyor çok küçüktü temizliğini yapamıyordu

Ayrıca tebrik ederim canım çok iyi bak derece demiştim sana😍😍😍 redsonja87 redsonja87
Ortaklığın çok çok güzeldi teşekkür ederim bu, hafta bana çok morel verdin, grupta çoğunluk kilo almış ama bayramda yediklerimizden dolayı aslında vermesi zor oldu

Her şeyini kedi gelmeden aldık şekerim gitti ilk geldiğinde kuma yaptı zaten ama sonrasında ben sürekli kuma bıraktım tuvaleti gelirse yapsın diye ayy sürekli ayakları fln dışkı içinde heryerde 😓🤦🏼‍♀️ anlatırken bile elim ayağım titriyor çok küçüktü temizliğini yapamıyordu
Anladım canım doğrudur kumdan çıkarken ayaklarından kumda dökülüyor

Sağ ol canım güya Leslie yaptıktan sonra yarım saat bölgesel yapacaktım ama kaç gündür yürüyüşten başka bir şey yapmadığım için yoruldum gözüm yemedi🤣

Kahvaltıyı daha doyurucu yapabilirsin canım mesela yumurta yeşillik filan ekleyebilirsin biraz az olmuş gibi geldi akşam da bugünlük olur o kadar hem de yarım yemişsin zaten😘

Aklıma geldi de ev işini ne yaptınız canım
Olsun canım bu hafta yavaştan başlarsın tekrar bölgesele
Aslında acıkmıyorum canım ama bu hafta ekliycem. Akşama da yemek yapamadım valla dışarıda ev bakmaya çıktım hep dışarıdaydım buşekilde halletmeye çalıştım

Normalde 3 öğün yapıyordum ama kahvaltıyı bazen 10 gibi falan yapınca öğle yemeği çok saçma bi saate sıkışıyor. Acıkmayınca da 2 ara öğünle geçiştiriyorum. Ama dün kuzenim çocuğu geldi. Onunla oynadığım için hep, ara öğünleri unuttum. 😂 Deli çocuk bi de beni nasıl provoke ediyor. 3 yaşında kendisi. Markete götürdüm. Cips istedi aldım. Açtı, yerken bana uzatıyor. İstemiyorum diyorum. İstiyorsun istiyorsun diyip uzatmaya devam ediyor. Bunu birkaç şeyde daha yaptı. Neyse ki yemedim. 😅😅

Annelere karşı savaşmak diyetten daha zor😂 Bugünkü kahvaltında da yeterli ve dengeli besleneceğine eminim. 🥰💕

Yukarıda dediğim gibi ara öğünleri unuttum bebiş yüzünden. 😂 Yoğurt falan yiycektim hep gitti. Ay tabi su da içtim 2250 ml. Yazmayı unutmuşum. 😘 İnşallah bebeğim. Seninle birlikte iki iyi eksi yakalarsak çık mutlu olucammm. 😋🌸
Ay o küçüklee hep öyle galiba ben de yeğenimden dolayı öyleydim😂😂ama çok tatlılar ya çok şekerler neyse ki o küçük bıdığın seni etkilemesine izin vermemişsin😍😘

Ben inanıyorum iyi bir eksi yapacağımıza😍mesela şu anda havanın durumuna göre çıkıp yürüyüş yapacağım💃💃

Günaydın herkese😍😍
Ay benim yüzdem o kadar kötüydü ki sonuncu olmayı bekliyordum ama olmamışım😂😂allahım 400 gram artıyla sonuncu olduğum zamanı unutmayacağım bu yüzden😂😂neyse takım olarak dünü kötünğn iyisi olarak kapattık ve bugünü güzel bir beyaz sayfa olarak açıyoruz haftaya herkes müthiş eksi yapacal inanıyorum😍😍

Olsun canım bu hafta yavaştan başlarsın tekrar bölgesele
Aslında acıkmıyorum canım ama bu hafta ekliycem. Akşama da yemek yapamadım valla dışarıda ev bakmaya çıktım hep dışarıdaydım buşekilde halletmeye çalıştım
Olsun canım şu an önceliğin bambaşka inşallah ev işini bir an önce halledersiniz küçük yerlerde de ev bulmak zor inşallah uygun bir yer bulabilirsiniz

Back
X