- Emoji Skoru
- 16.943
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #413.741
Bende cok soruyorum bu soruyu hayata hayatimiz nasil bu hale geldi. Hep vardi biz mi gormedik yoksa insanlar zivanadan mi cikti anlamıyorum. Boylesini anlamakta mumkun degil zaten nasil bi kafa nasil bir zihniyet cozmek cok zor Allah kimseyi boyle biseyle sinamasin kimseye yasatmasinKızlar kızlar, bugün tartılamadım. Sabah kahvaltısıyla duruyorum, öyle yoğun bir gündü ki daha yeni eve attım kendimi. Haliyle dışarda olduğum için öğlen ve akşam menüleri kaçtı. Bu saatten sonra da anca ayran içerim artık.
Bugün barodan iki küçük kızın cinsel istismar görevlendirmesi geldi. Tüm gün onlarla uğraştım. Bu vakaları ne yazık ki çok görüyorum ancak ne kadar görürsem göreyim asla alışamıyorum. Her defasında içim parça pinçik oluyor, yüreğimi de alıp götürüyorlar giderken o çocuklar. Bu toplum niye böyle oldu, nasıl bu hale geldi. Bir baba(baba demeye dilim varmıyor) nasıl kendi canından kanından bir parça olan küçücük bir çocuğu istismar edebilir aklım fikrim almıyor. Ya da o anneler sırf kocası ile arası bozulmasın diye nasıl bunu örtbas etmeye, görmezden gelmeye çalışır. Ay kusura bakmayın akşam akşam o kadar sinirlerim bozuldu ki, yazmadan edemedim. Yazdıktan sonra da burası bunun yeri değil niye yazdın dedim kendime ama olsun varsın. Hayat paylaştıkça güzel..
Sizler nasılsınız bakalım? Takip edemedim güzel eksiler geldi mi? Ben yarın sabah aç karnına tartılır bildirim yaparım inşallah.