• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pacman pacman canım benim çok güzel çok motiveli bir hafta geçirdik gözüm hep üzerinde olacak her şey için teşekkür ederim aşkböcüğümmmm:KK60:

birniyetmeselesi birniyetmeselesi canım benim bu hafta ortağın benim menü ve spor listene asıl kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom ,menüleri kontrol eden arkadaşımız ummhnisa ummhnisa ve bendeniz orağını etiketlersen çok güzel olur menülerini gözden kaçırmamak için hoş geldin tekrardan takımımıza:KK24:

@melita09 canım bu hafta seni ortaklar tablosuna almıyorum aktif olamayacaktın galiba. Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol canım seni de aktif olabilirim dersen ortağınla ilgilenebilirim dersen yazayım. birniyetmeselesi birniyetmeselesi seni alıyorum listeye canım ve missbellaa missbellaa seni de alıyorum.:KK9::KK9:

hatırlamadığım başka eklemem veya çıkarmam gereken varsa bana dönüş yapabilir mi ona göre tabloyu hazırlayıp paylaşayım ve bu arada ortiler birbirlerine veda edebilirler:halay:
Okudum ama bulamadim. Ortaklık tam olarak nasıl oluyor yani ne yapmam gerekiyor?🙈🙂

kollontai kollontai ooouuuuu birileri ortaklarda birinci mi olmuş 💕💕💕💕Tebrik ederim canım, hedef kilona da bir şey kalmadı sanki. 48 olarak revize edeceksin bu gidişle hedef kilonu. Spor yaptın değil mi bu hafta? Sporsuz ne kadar aç olursan ol gitmiyor çünkü ben bu hafta bunu gördüm ve anladım🙊

Anka Anka tebrik ederim, çok takip edemesem de bu hafta için ip atlayacağını yazmıştın haftabaşında sanki? İp atlayabildin mi? Bu ip baya işe yarayan bir şey demek ki 🙊🙊
Yok kuzum ipi elime bile alamadım daha ilk hafta benim diyette çok ödem vardı onlar gitti

Okudum ama bulamadim. Ortaklık tam olarak nasıl oluyor yani ne yapmam gerekiyor?🙈🙂
Canım az önce belirlediğim ortağını menünün altına etiketliyorsun menüsünde eksiklik veya fazlalık görürsen öneride bulunmak istersen bulunuyorsun gazlıyorsun ortağını bi nevi haftanın 1.si olmaya çalışıyorsunuz hep beraber yapıyoruz bunu gerçi ama ortağınla sınırlı kalmadan diğer kişilerin menülerine de bir şeyler söylemek istersen söyleyebilirsin sonrasında zaten takım içerisinde herkea birbiriyle sohbet muhabbet içinde😊😊

Canım az önce belirlediğim ortağını menünün altına etiketliyorsun menüsünde eksiklik veya fazlalık görürsen öneride bulunmak istersen bulunuyorsun gazlıyorsun ortağını bi nevi haftanın 1.si olmaya çalışıyorsunuz hep beraber yapıyoruz bunu gerçi ama ortağınla sınırlı kalmadan diğer kişilerin menülerine de bir şeyler söylemek istersen söyleyebilirsin sonrasında zaten takım içerisinde herkea birbiriyle sohbet muhabbet içinde😊😊
Anladım. Teşekkürler😊

pacman pacman canım benim çok güzel çok motiveli bir hafta geçirdik gözüm hep üzerinde olacak her şey için teşekkür ederim aşkböcüğümmmm:KK60:

birniyetmeselesi birniyetmeselesi canım benim bu hafta ortağın benim menü ve spor listene asıl kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom ,menüleri kontrol eden arkadaşımız ummhnisa ummhnisa ve bendeniz orağını etiketlersen çok güzel olur menülerini gözden kaçırmamak için hoş geldin tekrardan takımımıza:KK24:
Merhabalar çok memnun oldum teşekkür ederim, etiketlerim mutlaka 😍

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol merhabalar. Bu hafta ortakmisiz. Yarın spora başlıyorum. Üşenmeme yenik düşmezsem 🙈 bugünkü listeme etiketleyemedim seni çünkü paylaştıktan sonra öğrendim ortak olduğumuzu. Sence bu akşam fazla mi kaçırmışım ve akşam yemeğini tüm kaldırmayı düşünüyorum ne dersin?

28 mayıs
9.30 : yulaf tost,salatalık domates
14.30 : 3top dondurma,3 yenidünya
17.30 : ton balıklı salata,2dilim tb ekmek,2 minnak sarma
Arada : 2 gofret 1 avuç k.fındık(bonus çıktı bayadır aklıma kavrulmuş fındık vurmuştu😂)yarın detoksla telafi edilecek bir menüdür siz beni örnek almayınız😂😂
Su : 3lt
Spor : 30dk cardio
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa birniyetmeselesi birniyetmeselesi
Yarın detoxları beraber yaparız artık 😀😀

Olur mu hiç canım sende az kilo vermedin
Çok az kaldı seninde 7lere gelmen beraber hızla uzaklaşıcaz bu kilolardan
Sağ ol canım ya toplama bakınca 2 ayda 13 kilo verdim aylardır kurtulamadığım 9lardan kurtuldum 8leri yarıladım inşallah en kısa zamanda 7leride görebilirim😍😍
Eline sağlık kuzum
@karabiber01 selam ortim bu hafta birlikte vericez kiloları 😊😊
@hzsel canım teşekkür ederim yoldaşlığın ve samimiyetin için
Ne demek canım asıl ben teşekkür ederim 🥰🥰 çok güzel bir haftaydı benim için😍😍
Biz takım olarak 2. yiz ben bireyselde 3. yüm 🙈 üçüncüymüşüm yani ben 2. sanıyordum zipzip söyledi :KK70:
Tebrikler canım 3.lük de iyi inşallah 1. Liğinide göreceğiz🤩🤩
Bak aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış az az diyip durma :KK70:
Hakikaten haftaya artı geliyormuşum🤣 beni daha da göremezsiniz ortalıklarda🤣🤣🤣

Sağ ol canım ya toplama bakınca 2 ayda 13 kilo verdim aylardır kurtulamadığım 9lardan kurtuldum 8leri yarıladım inşallah en kısa zamanda 7leride görebilirim😍😍

Ne demek canım asıl ben teşekkür ederim 🥰🥰 çok güzel bir haftaydı benim için😍😍

Tebrikler canım 3.lük de iyi inşallah 1. Liğinide göreceğiz🤩🤩

Hakikaten haftaya artı geliyormuşum🤣 beni daha da göremezsiniz ortalıklarda🤣🤣🤣
İlk hafta olunca böyle gitti canım daha gitmez galiba ama yine de kısmetimi kapatmayayım

Amannn haaaa artı falan gelmesin bu hafta 0,051 gibi minnacık bi farkla kaçırdık haftaya kaçırmıyoruz 1. yiz :halay: herkes asılsın :halay:

Ben bugün akşama doğru diyete başladığım için menüm ve sporum tam olmayacak ama yarın tamamen başlamış olacağım
Sabah: şekerli çay, 1 yağda yumurta, peynir, domates, 3 dilim ekmek
Ara: petitbeurre bisküvi
Öğle: kısır, 1 adet lahmacun 2 bardak ayran
Akşam: sarma, mercimek çorbası
Spor olarak: 1942 adım (saat 16:00) dan sonraki adım sayımdır.
yarimuhendis yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel
ummhnisa ummhnisa
Yarın güzel bir başlangıç yapıyoruz o zaman canım benim sularımızı içiyoruz detokslarımızı yapıyoruz💃

Back
X