- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.081
Selam ben geldim nasılsınız şekerler. öğlen yazdıklarınızı okudum ancak cavep yazmadım okuldaki net berbat:)) neyse bende size yedikleimi yazayım ok.
sabah 1 bardak süt ve yarım muz.
arada bişi yok kahve içtim şekersiz az kremalı
öğlen 1 küçük karnıyarık 1 yemek kaşığı pirin pilavı ve küçük kase cacık
okuldan geldim 2 kepek ekmek kkpeynir 2 dilim domates sandaviç ve maden suyu. birde yine küçük hobby( pis buse gene verdi)
akşama yeşil fasulye yiyecemzeytinyağlı porsiyonum belli yumruğumu geçmez. işte böyle
Ahh teşekkürler canım kallisim sultanımla beğendik
oyy bana diş demeyin ama tek dişi kalmış canavar gibi mi oldun :)) sen her halinle güzelsindir ya üzülme aynaya bak bak gül bence moralinde yerine gelir. sadece zamanın olmaması kötü olmuş ama inan vardır bundada bir hayır bak gör
sabah 1 bardak süt ve yarım muz.
arada bişi yok kahve içtim şekersiz az kremalı
öğlen 1 küçük karnıyarık 1 yemek kaşığı pirin pilavı ve küçük kase cacık
okuldan geldim 2 kepek ekmek kkpeynir 2 dilim domates sandaviç ve maden suyu. birde yine küçük hobby( pis buse gene verdi)
akşama yeşil fasulye yiyecemzeytinyağlı porsiyonum belli yumruğumu geçmez. işte böyle
ben karar aldım şekerim kaçamaksız program uygulamaya başladım
Süper canım programa uyman güzel
dün akşam choclate cımla yürüdük, sonra ben bizim bahçede 20 dakika aletlerde çalıştım 2 kerede 8.kata merdivenle çıktım
akşam yemeği olarak 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık z.yağlı barbunya yatmadan da 2 kuru kayısı be bolca su
Kaşık derken çorba kaşığı Harikasın ya daha ne denirki
bu akşamki yemeğimde haızr brüksel lahanası
bu sabah 1 adet kepekli poaça + tek şekerli çay
arada 2 ad.kepekli bisküvi
öğlen ne var bilmiyorum
akşam yine yürüyüşümüz var
arada meyve yesen diyorum nasıl olur sevmezmisin meyve
mehalimcim ve kalliscim avatarlarınıza bayıldım harikalar !kaydirigubbakcemile3
Ahh teşekkürler canım kallisim sultanımla beğendik
öğün atlama öğün atmala ÖĞÜN ATLAMA demişmiydim hımm hemde 3 kere olmuş:)))öğle yemeğide istemedi canım aşırı sıcaktı bugün hava şimdide şimşekler çakıyor allahım nasıl bir hava değişimi bu.. bijocum sanada geliyormu şimşek gürültüsü...
of of moralim çok bozuk kızlar :çok üzgünüm:
benim 2 ön dişimden biri protez. küçükken kırılmıştı, üni dönemlerinde iyice sarardı. ben de tam 3.5 sene önce kaplatayım bari diye gitmiştim. bana kaplama sararır sana son çıkan bişeyden yapalım dediler, ne kadar dedim o zaman için baya yüksek bi para dediler ama ömürlük kullanırsın rengi de aynı olur öteki dişlerinle falan demişlerdi. neyse tamam dedim olmuşken ömürlük olsun dedim. bugüne kadar çok memnundum kimse anlamıyodu ben bile alışmıştım kendi dişim gibi olmuştu ama az önce k-bar yerken düştü :1shok: :1shok: bana yaptırırken ayva ve havuç gibi şeyler ısırırken dikkat et demişlerdi, ben bırak onları elmayı bile dilimliyodum :çok üzgünüm: şimdi tek ön dişli kaldım, inanılmaz kötü bir görüntü valla markete bile gidemem ben böyle:1no2: neyse aradım kliniği hemen gelin yenisini yapalım ücretsiz dediler ama şimdi istanbula git gel, orda olmasını bekle :bbo: işin güzel tarafı annemleri görücem ama aöf sınavlarım var 30-31 inde. çok zamansız oldu yaa :çok üzgünüm: hem dişim yok hem zamanım. canım çok sıkkın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oyy bana diş demeyin ama tek dişi kalmış canavar gibi mi oldun :)) sen her halinle güzelsindir ya üzülme aynaya bak bak gül bence moralinde yerine gelir. sadece zamanın olmaması kötü olmuş ama inan vardır bundada bir hayır bak gör