Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiyim sporticigim sagol canim benim. bende cok takiliyorum bu eurovizyona. ama bu yil kesin birinciyiz.
hadise hadiseler yaratacak. parcasi aslan gibi kendisi koc gibi. kim tutar bizi..kaydirigubbakcemile5

hosbuldum minik kusum mehalim.. iyiyim sen nasilsin? iyiyim de ne olur
tabu, cikolata, mersa, bijoux. hepsinedecok üzüldüm ya. allahim sen hayirlisini ver:Saruboceq:

Reyhan ablacım arada böyle dönemler oluyor sporticim hala fal bakacam diye bekliyorum sen yabancı değilsin bak sana 3 kuruşa bakacam:roflol:

nazarlıklarımızı takalım aman:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: amann vallaha var üzerimizde bişey ben geçendede dedim nazardan bahsettim eşimde güldü.. çiçek ekiyorum böyle sarkık tavana asılan saksılara aradan bir kaç saat geçiyor pat düşüyor ama 2 gün boyunca kaç tane.. artık isyan ettim dedim vallahi nazar var hemen evden iki avucuma zor sığan bir nazarlık vardı alıp kapıya taktım :roflol: eşim diyorki perden sayesinde gazinoya benzemişti şimdi nazarlıkla tam oldu gelenin geçenin bizi görmemesi imkansız:roflol: oda dikkat çekmeyi hiç sevmez söleniyo...

canlarım merhaba,
annemlerdeyim şuanda...
sizlere kötü bir haberim var...
eşimle aynı noktaya geri döndük,dün gece çok kötü olaylar yaşadım.
boşanıyorum,bu sefer kesin...
uzun bir süre arada sırada giremeyeceğim zamanlar olacak,kallişim istersen izinli yazın beni isterseniz idare edin,size bırakıyorum canım...
diyetimi bırakmayacağım,söz... sporuma da devam edeceğim.bu sefer duygularımla hareket etmeyeceğim bu konuda....
çok üzüleceğim birşey daha var...sohbetlerinizi özleyeceğim.evde artık internet yok,daha doğrusu bilgisayar yok.aldı bilgisayarımı... böyle annemlere geldiğimde ya da fırsatını bulduğumda gireceğim...
belki de annemlere komple geleceğim,o zaman sık sık girerim yine..ama henüz ne yapacağıma karar veremedim daha...
,beni gruptan çıkarmazsınız değil mi? :çok üzgünüm:
en azından cumaları ya kendim kilomu girip yazacağım ya da sportie mle haber veririm en kötü...
sizleri seviyorum :a015:
Çok üzüldüm canım yaaa.. Allah hakkında hayırlısını versin...

Annem ben iyim çok şükür melankolik halimde kalmadı. hatta aldığım kilolarıda veriyorum yememde düzene girdi gerçekten ii oldu ara vermek . allah esirgesin başkada bişi olmasın yaa

Kızlar napıyonuz?? yarın heyecanlı gün..Neler hissediyonuz?Gittimi kilolar?

canım ne yapalım işte hayat sorunları kilolar derken gün öldürüyoruz...
sen yenisin galiba :roflol: pek bir heycan yapmışsın kaydirigubbakcemile3 canım yaa bizim kötü geçen hafta oldu bu hafta bu yüzden tartılma heyecanı yok... haftaya inşallah demiycem kaydirigubbakcemile3 hep bir şey çıkıyor...ha mehalimin babası ha bizim takım:roflol:

canım ne yapalım işte hayat sorunları kilolar derken gün öldürüyoruz...
sen yenisin galiba :roflol: pek bir heycan yapmışsın kaydirigubbakcemile3 canım yaa bizim kötü geçen hafta oldu bu hafta bu yüzden tartılma heyecanı yok... haftaya inşallah demiycem kaydirigubbakcemile3 hep bir şey çıkıyor...ha mehalimin babası ha bizim takım:roflol:

hee yeniyimm sırnaşık şey

Ben gene bişi anlamadım nasıl yaniii :uhm: Yaff lazda değilim ama neden bi saatten sonra algım kapanıyor benim :roflol:

pes doğrusu :roflol: anam bebeler senin laz damarını kabartıyor sanırım..

sabah yazmadınmı benimde babamın borcu bitmedi bu yıl olmadı gelecek ay diye yazmadınmı.. e-e-ee bizim takımında bu hafta olmadı haftaya demeleri bitmiyor...:roflol: anlamadıysan ara beni açıklayayım :roflol:

Kallisssssss :roflol: :roflol: :roflol: ayyyy kendime çok gülüyorum çokkkk. Kesin bebeler olan aklımıda alıyorlar benim hahahaha

kallisim gönderdiğin yağmur bulutları buraya ulaştı. 1 saattir şimşek, yağmur vsvs. sağol canım -tatlicadiarzu- :roflol:

zenancım işte bugünün raporu

sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 4-5 zeytin
ara: 4 kuru kayısı
öğlen: 1 tabak yoğurtlu türlü (az yağlı az salçalı)
ara: 3 ceviz içi
akşam: yok

birazdan tarçınlı sütümü içerim. 1 litre su içebildim anca :çok üzgünüm: bu hafta baya istikrarlı gittim. bakalım yarın tartıda ne görücem:kahve:

hem biz buluşucaz kallisimle biz bir gün. taa 2 sene öncenin planı ama olsun -tatlicadiarzu- ya o gelicek buraya kahve içmeye ya da ben eskişehire gittiğimde uğricamm..

çikolatam şimdi okudum. canım üzüldüm ama kallisimin dediği gibi şaşırmadım. yalnız biraz daha geç bekliyodum ben. hayırlısı olsun ne diyim. zor ama kendini yıpratmamanı öneririm.. Allah yardımcın olsun canım biz hep buradayız unutma oldu mu :teselli:

reyhan abla bana üzülmemişsin ama :sm_confused: dişimimi kırayım şimdi senden ilgi bulabilmek için kaydirigubbakcemile3:roflol:
yok güzelim allaha sükür niye senin icin üzüleyim?.. sen hayata positif bakabiliyorsun. ideallerin beklentilerin yüksek degil.. elindekilerin kiymetini biliyor, onlarla yetinebiliyorsun..sen mutlulugun formulünü bulmussun. allaha sükür rabbim nazardan esirgesin:nazar:. araniza katildigim ilk dönemlerde bu konuda uzunca bir yazim olmustu. tamamen bunlari anlatiyordu yazim. kanaatkarligin asaletini dile getirmistim..
Annem ben iyim çok şükür melankolik halimde kalmadı. hatta aldığım kilolarıda veriyorum yememde düzene girdi gerçekten ii oldu ara vermek . allah esirgesin başkada bişi olmasın yaa
cok sükür canim. cok sevindim. devamida gelir insallah. aman allah agzinizin tadini bozmasin. :Saruboceq:
ya canlarim demin bir yagmur firtina dolu yagdi bende net falan kalmadi. mecburi cikis yaptim. simdide günes acti .. tövbe yarabbim. :1rolleyes:

kallisim senin gecici disinin odanin ortasina düsme hikayesine valla katila katila güldüm.. gözümün önüne getirdim ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canlar herkese günaydınlar en güzel günler hepimizin olsun

canım gerçekten üzüldüm hayatta hepimizin sıkıntıları var eşin için denebilecek bir kelime bulamıyorum hayatta bencil insanlardan hiç birşey olmuyor zaten hep kendidni düşünüyor gerisi ne olursa olsun diye düşünüyor ama sen sakın üzülme madem elinde mesleğin var inşallah rabbim hayırlı bir iş nasip ederde işe girersin eşinede ihtiyacın kalmaz o zaman çocuğunada her istediğini alma şansın olur canım senin için şuan en önemli olan bir işe girebilmen bence azim et kilolarından da kurtul hayata yeniden başla evde ne varsa onu ye ölçülü ye canım allahım en kısa zamanda huzur ve iş versin canım allahım eşinide ıslah etsin artık

canım yaşında o kadar küçük ki bu kadar sorunla da iyi başa çıkabiliyorsun bak gerçekten sen güçlü kadınsın canım kendine güven ben yaparım başarabilirim de eşinin seni üzmesine izin verme canım sonuçta ailen var arkanda yanlız değilsin bizlere her zaman içini rahatlıkla dökebilirsin elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz canım hepimizin sıkıntısı ayrı benimde bebiş sorunumuz var 5 yıllık evliyiz 2. yılında oldu ama erken doğdu sonra 2 yıldır tekarar olmadı doktor kilo vermelisin dedi bakalım o yüzden kesin vermeliyim en azından allahım seni evlata hasret bırakmamış canım onu düşün yani hayatın hepimize birer cilvesi oluyor sakın üzülme kahretme kendini canım

canzicim en kısa sürede evladını kucağına alırsın.inş Allahın izniyle..ya bu hayatta küçük büyük herkesin kendine göre derdi var...ben konuyu açtım şimdi herkes derdini anlattı...şimdi dertleri görünce benim ki ne ki dedim...Allah dağına göre kar verio...başa gelen çekilio bu bi gerçek...bnm başıma gelen bi başkasına zor gelio...ama hayat bu dvm edio...

ewt çok küçük yaşta büyük sorumluluklar aldım altındanda kalkabildim...ama 6 yıldan sonra aynı hatalar üstüste bunaldım...hatalar ne içindir...eğer gördüysen anladıysan hatanı bi daha aynı şeyi yapmazsın...normalide budur...10 kez...hala konuştukça ona inanamıyorum....bununda altından kalkıcama eminim...ama noldu erken yaşta beni bitirdi...ewliliğimizdeki güveni tamamen bitirdi...borç kapanır ama güven yerine gelmez bir daha...

aileme gelince ewt arkamdalar ama artık sorunlarımla uğraşmalarını istemiorum...hiçbir anne baba bunu hakketmio...her ana baba ewlatlarını mutlu görsün ister...ne kdr üzüldükleri her hallerinden belli...giyimime bakıolar bide bekar halim akıllarına gelio...nasıl çekio bu kız diolar...bende bi hata yaptım...annemi dinlemedim eğer hata yaptıysam çekicem...bir hata daha yapmamak için su an ewdeyim sinirime yenilmemek için sakin durmaya iyice düşünüp taşınmaya çalışıyorum...bizim ewlilik gidici değil çünkü...ilerlemedi hep geriledi...her bela bize geldi...ve eşim bana göre değil...24 yaşımdayım daha kendimi köreltmek istemiorum ki köreldim bile....:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Back
X